Keystone logo
HFT Stuttgart

HFT Stuttgart

HFT Stuttgart

Johdanto

Perinteet ja innovaatiot - keskeiset ominaisuudet HFT Stuttgart. Nykyään HFT Stuttgart on perustettu vuonna 1832 rakennusalan käsityöläisten talvikouluksi, ja siinä on laaja valikoima akkreditoituja kandidaatin ja maisteriohjelmia.

Kolmella tiedekunnassamme on yhteensä 14 kandidaatin ja 18 maisteriohjelmaa. Kampus sijaitsee suoraan Stuttgartin keskustassa, Lounais-Saksan bisneskeskuksessa.

HFT-opiskelijat

HFT Stuttgartissa olemme erikoistuneet käytännön taitojen opettamiseen pienryhmissä. 4000 opiskelijaa opettaa noin 125 professoria, joita tuetaan yli 400 osa-aikainen luennoitsija.

Ei pelkästään teknistä tietämystä vaan myös ihmissuhdetaitoja, kuten tiimirakennusta ja kykyä työskennellä monialaisiin projekteihin. Integroituna tutkinto-ohjelmaan, saatat myös löytää käytännön opintoprojekteja yrityksissä ja toimistoissa tai mahdollisesti opintojaksoa yhdessä 70 kumppaniyrityksestämme ympäri maailmaa.

HFT Stuttgartin kandidaatti- ja maisteriohjelma tarjoaa sinulle oikean koulutusohjelman ja parhaan mahdollisen mahdollisuuden tulevassa uraasi.

Stuttgart on paikka opiskella, työskennellä ja elää

Valtion pääkaupunki Stuttgart, jonka väkiluku on lähes 600 000, on paljon tarjolla. Se on Lounais-Saksan taloudellinen keskus, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti autoteollisuuden asiantuntemuksestaan. Se on kaupunki, joka on tunnettu tekniikasta, arkkitehtuurista ja kulttuurista, jota ympäröivät viinitarhat. Gottlieb Daimler ja Wilhelm Maybach kehittivät ensimmäistä bensiinimoottoria puutarhaviljelmästään vuonna 1882, jolloin perustettiin kaupungin autoteollisuus. Porsche seurasi myöhemmin urheiluauton valmistajana sekä lukuisat toimittajat, kuten Bosch ja Mahle.

HFT-opiskelijat ja opettajat

Stuttgartin alue on yksi maailman johtavista talousalueista. Siellä asuu lukuisia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä, kuten IBM ja Hewlett-Packard asuvat täällä Euroopan pääkonttorissaan, sekä useita tuhansia innovatiivisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Vieraileville on monia monipuolisia museoita, dynaamista teatterin maisemaa, oopperatalo, palatseja, puistoja, kaupungin metsiä ja Wilhelma-eläintarhoja.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

  • Stuttgart

    Hochschule für Technik Stuttgart University of Applied Sciences Schellingstr. 24,, 70174, Stuttgart

Kysymyksiä