Keystone logo
Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Johdanto

Tervetuloa HOSTiin ! Aiotko opiskella täällä? Tai oletko kiinnostunut opiskelupaikasta tai harjoittelusta ulkomailla? Oletko yliopistonlehtori tai henkilökunta, joka haluaa tietää enemmän henkilöstön liikkuvuudesta osana tutkimusta, opetusta tai ammatillista kehitystä vai kansainvälisen yliopistokumppanuuden käynnistämistä? Sitten HOST Internationalin palvelu ei ole vain sitä mitä olet etsinyt!

Otsikko ulos

Muiden kulttuurien tunteminen ulkomailla oleskelun aikana on unohtumaton ja rikastuttava kokemus. Olipa opiskelua, harjoittelua tai ulkomailla työskentelyä, ulkomailla asumisen ansiosta voit paitsi parantaa kielten ja kulttuurienvälisiä taitoja, myös oman osaamisen ja ammatillisen ja henkilökohtaisen verkostonne. Tämä on huomattava resurssi CV: lle - omaisuuden koko elämäsi!

Miksi HOST?

Hochschule Stralsund - ammattikorkeakoulu on nuori ja innovatiivinen kampusyliopisto Saksan koillisosassa. HOST tarjoaa moderneja laitteita, erinomaista henkilökunta-opiskelijasuhdetta ja erinomaista asemaa aivan Itämeren käsivarren Strelasundin vieressä, mikä tarjoaa parhaat edellytykset opiskeluun, tutkimukseen ja elämänlaatuun. Siksi se hallinnoi säännöllisesti ylin tehtäviä Saksan yliopistossa.

Käytännönläheinen, dynaaminen, kansainvälinen

Mahdolliset opiskelijat voivat valita 27 akkreditoitua kandidaatin ja maisteriohjelman saksaksi tai englanniksi ja yksi Diplom-ohjelma. Tarjolla olevat ohjelmat sisältävät perinteisiä kursseja, kuten Engineering, Electrical Engineering and Business Administration, mutta myös uudet ja innovatiiviset ohjelmat, kuten IT Security ja Mobile Systems, Motorsport Engineering tai Tourism Development Strategies. Tällä hetkellä noin 3 000 opiskelijaa 36 maasta opiskelee kolmella koululla - kauppatieteet, tekniikka, sähkötekniikka ja tietotekniikka. Tämä ei välttämättä ole yhtä suuri kuin muissa ammattikorkeakouluissa suuremmissa kaupungeissa - mutta selkeän käytännön suuntauksen lisäksi on ennen kaikkea henkilökohtainen valvonta, joka takaa opiskelun menestyksen. Ja: yliopistossa ei ole vain rentoa ilmapiiriä, vaan myös perheystävällinen sertifiointi ja se on täysin vammaisten käytettävissä. Tätä kutsumme HOSTiksi!

Innovaatio-moottori vastaamaan asiantuntijoiden puutteeseen

HOST on yksi tärkeimmistä instituutioista korkeakoulutettujen asiantuntijoiden kouluttamiseksi Mecklenburg-Vorpommernissa. Erinomaisesti sijoittuneiden ohjelmien jatko-opiskelijat ovat erittäin haluttuja, ei pelkästään alueellamme, vaan koko Saksassa ja ulkomailla. Lähes kaikki ohjelmat voidaan myös tutkia osana kaksoisohjelmaa, jossa on paljon käytäntöjä. Jotta tämä olisi mahdollista, yliopisto tekee yhteistyötä useiden yritysten kanssa. Samanaikaisesti sen käytännönläheinen tutkimus, HOST on tärkeä impulssiyritys valtion teollisuudelle.

Toiminta ja Itämeri HOST-kampuksella

Ja kun opiskelu on tietenkin tärkeä osa, mutta ei kaikkea, tarjolla on paljon aktiviteetteja kampuksella. Esimerkiksi opiskelijaryhmät, Baltic Racing ja ThaiGer kehittävät kilpa-autoja korkeimmalla tasolla. Viime aikoina HOST pystyi jopa juhlimaan EM-osakilpailua. SUS: n opiskelijaliiketoiminnan konsultit tukevat yrityksiä koko alueella. Carpe Diem eV järjestää juhlia, kulttuuritapahtumia ja legendaarista Campuspektakelia. Kampus tarjoaa laajan valikoiman urheilutoimintaa. Ja tietenkin yliopistolla on oma purjehdusklubi. Ja älä unohda: lähin hiekkaranta on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä kampuksesta ...

Korkeat elämänlaatu, alhaiset vuokrakulut

Stralsundilla opiskelemalla on toinen tärkeä etu: elinkustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin useilla muilla yliopiston paikoilla. Stralsundissa ei ole mitään ongelmaa halvan huoneiston löytämisestä erittäin hyvällä standardilla kaupungin keskustassa. Samaan aikaan opiskelijapalvelut tarjoavat tietysti halvat huoneet asuinhuoneissa. Korosta: opiskelija kylä "Holzhausen" sijaitsee aivan kampuksella!

Stralsund ja ympäröivä alue tarjoavat erinomaisen elämänlaadun. Yliopisto voidaan nähdä Rügenin saarelta - Saksan aurinkoisimmasta saaresta. Ei vain yksi, mutta kaksi kansallispuistoa lähellä mahdollistavat fantastiset luontoelämykset. Hansa-kaupunki on Unescon maailmanperintökohde ja vetovoima vieraille eri puolilta maailmaa. Paljon vapaa-ajan toimintaa ja rikas kulttuuri- ja juhla-ohjelma varmistavat, että kaupunki laajenee jatkuvasti.

Haluatko saada erinomaisen tutkinnon ja tutustua ylimääräiseen paikkaan? Tule Stralsundiin. Odotamme innolla sinua kosmopoliittisessa yliopistossamme!

Sijainnit

  • Stralsund

    Zur Schwedenschanze,15, 18435, Stralsund

    Kysymyksiä