Keystone logo
Hohai University

Hohai University

Hohai University

Johdanto

Kansallisista keskeisistä yliopistoista Hohai University perusti ensimmäisten joukossa taloustieteen ja johtamisen kursseja, koska Hohai University kauppakorkeakoulu perustettiin vuonna 1983. Viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana koulumme on käyttänyt tehtävänsä ”pyrkiessään globaalisti tietämys ja tuleminen liikeeliitiksi ”. Koulu on yhdessä tiedekunnan ja opiskelijoiden kanssa omistautunut kasvulle ja innovaatioille hyväksymällä kehitysmallin, joka sisältää koulutuksen, tutkimuksen, konsultoinnin ja koulutuksen. Tämän sisällä hyvä innovaatio yhdessä opiskelijoiden ja opettajien kanssa on luonut rahoitukseen, teollisuuteen ja liiketoimintaan, johtamistieteeseen ja projektinhallintaan erikoistuneen koulun. Koululla on laaja valikoima tutkinto-opintoja tohtorin, maisterin (mukaan lukien MBA ja maisteri) ja kandidaatin tasoilla.

Sopeutuakseen Kiinan yhteiskuntaan ja sen taloudellisiin suuntauksiin koulu on soveltanut kansainvälistä standardia tieteenalojen ja organisaatioiden perustamisessa. Se on seurannut lahjakkuuden koulutusta ja tieteellistä tutkimusta ja vahvistanut kurssien soveltamista ja opiskelijoiden todellisia taitoja. Siksi koulu on sijoittunut maan parhaiden koulujen joukkoon koulun hallinnan ja kattavan voiman suhteen.

"Yhteisökeskeiset ja laajentuvat kontaktit" on tärkeä periaate koulussa. Tämän vuoksi koulu on kehittänyt yhteistyötä ja vaihto-suhteita Maailmanpankin ja monien akateemisten organisaatioiden ja yritysten kanssa Yhdysvalloissa, Japanissa, Australiassa, Euroopassa, Hong Kongissa ja Taiwanissa. Lisäksi koululla on ollut pitkäaikaista yhteistyötä satojen mantereen yritysten kanssa.

Historia etenee, yhteiskunta kehittyy. Taaksepäin katsottuna sydämemme on täynnä ylpeyttä. Tulevaisuudessa meillä on vielä tehtävä syvällinen tehtävä ja pitkä tie kuljettavana. Ihmisyhteiskunta on astunut 2000-luvulle, jossa mahdollisuudet ja haasteet ovat rinnakkain. Haluamme edistyä yhdessä yhteisön hoidon ja tuen kanssa uskomme vakaasti, että Hohai University kauppakorkeakoulu tulee varmasti tekemään vahvan askeleen kohti parempaa tulevaisuutta.

Sijainnit

 • Nanjing

  Xi Kang Lu,1, , Nanjing

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä