Keystone logo
Hotelschool The Hague

Hotelschool The Hague

Hotelschool The Hague

Johdanto

Syötä Hotelschool The Hague ovet ja tulet johonkin maailman erikoisimmista yliopistoista.

Olemme ylpeitä siitä, että Hotelschool The Hague on yksi viimeisimmistä riippumattomista alan ammattikorkeakouluista Hollannissa . Hotelschool The Hague on perustettu ja rahoitettu vuonna 1929 vieraanvaraisuuden alalla luomaan keskeinen paikka, jossa alan yritykset voivat saada ja jakaa uutta tietoa, taitoja ja osaamista. Perustamisesta lähtien Hotelschool on tullut kansainvälinen vieraanvaraisuudenhallintaan erikoistunut koulu, joka tarjoaa neljän vuoden kandidaatin tutkintoa Hospitality Managementissa. Tämä tutkinto on saatavilla myös nopeutetussa kansainvälisessä Fast Track -ohjelmassa.

Perustamisesta lähtien lähes 90 vuotta sitten hotellikoulu on tullut isommaksi, kansainvälisemmäksi ja ammattimaistanut valtavasti. Mutta alkuperäiset perusteet pysyivät samoina, kuten omistettu keskittyminen vieraanvaraisuuteen ja vahva yhteys teollisuuteen. Myös hotellikoulun "ydinliiketoiminta" pysyi samana; jossa ravitsemisosaamista ja -taitoja yhdistetään, kehitetään, tutkitaan, jaetaan ja siirretään mahdollisimman realistiseksi, jotta nuorten vieraanvaraisuusjohtajuuden kyvyt voidaan valmistaa onnistuneeseen uraan liiketoiminnassa. Hotelschool The Hague , joka sijaitsee Hospitalityn sydämessä.

6247_DSC_0306brightened.jpg

On enemmän Hotelschool The Hague kuin tavata silmä. Olet tervetullut hotellimme

Olemme myös yksi johtavista asiakastyytyväisyystutkimuskeskuksista, jossa tutkimme innovaatioita vieraanvaraisuuden alalla. Konsultointimme

6229_HTH-juli2013-92.jpg

hallintotavan

Vuonna 2006 HBO: n yleiskokous loi hallinnointikoodin. Hotelschool The Hague on hyväksynyt tämän koodin. Koodi koostuu muun muassa hyvän hallintotavan säännöistä. Sillä on myös säännökset säännöistä ja säännöistä, jotka koskevat sidosryhmien osallistumista koulutukseen ja tutkimukseen.

Saamenkieliset

Hotelschool The Hague Stichting Hotelschool The Hague perussäännöt vahvistavat säätiön perussäännöt ja määräykset. Siinä kuvataan koulun tavoitteet ja perussäännöt sekä hallituksen ja hallintoneuvoston tehtävät ja tehtävät.

6231__DSC2851.JPG

Strateginen visio

Hotelschool The Hague vahvistaa siteitä vieraanvaraisuuden opiskelijoiden, työntekijöiden, alumnien ja teollisuuden kanssa. Strategisessa visioissa 2012-2018 Hotelschool The Hague keskittyy näihin ydinkysymyksiin:

 • koulutuksen tehostaminen
 • vahvempi suhde alan kanssa
 • kansainvälistyminen

  Meidän arvomme
6222_HTH-juli2013-31.jpg

Vuoden kestäneen tutkimuksen ja kuulemisen jälkeen nykyisten opiskelijoiden, tiedekunnan ja johdon kanssa otimme hiljattain Hotelschool The Hague uudet arvot. Se on meille luoma arvopohjainen eettinen koodi. Tämä tarkoittaa sitä, että arvomme ovat sydämen tuntemattomia, eivät vain päiden varastointia, mikä korostaa identiteettimme ja kulttuuria, tehtäväämme ja visioamme, eikä vähäisimpänä teollisuutemme intohimoa, joka tarvitsee johtajia, joilla ei ole ainoastaan ​​korkeaa osaamista vaan myös erinomaista luonnetta. Arvomme valitsevat yksilön henkilökohtaisen vastuun ja moraalisen osaamisen, ja kehotetaan kaikkia yhteisöömme tekemään terveitä moraalisia päätöksiä, jotka perustuvat arvoihin, joihin voimme kaikki tunnistaa.

Arvojen tukemiseksi olemme luoneet manifestin opiskelijoillemme, tiedekunnallemme ja johtamisellemme, jotka tarjoavat meille kaikille pohjoisen tähden toimintamme ja käyttäytymisemme. Arvomme edustaa kirjaimet HOSPITALITY :

 • H - Olemme rehellisiä
 • O- Olemme avoimia
 • S - Olemme kestäviä
 • P - Olemme ammattimaisia
 • I - Olemme rehellisyyttä
 • T - Olemme läpinäkyviä
 • A - Olemme suurlähettiläitä
 • L - Olemme uskollisia
 • I - Olemme kansainvälisiä
 • T - Olemme luotettavia
 • Y - Olemme kyllä ​​ajattelevia

6224_HTH-juli2013-47.jpg

Sijainnit

 • The Hague

  Brusselselaan 2, 2587 AH, The Hague

  • Amsterdam

   Jan Evertsenstraat 171 , 1057 BW, Amsterdam

   Kysymyksiä