Keystone logo
© Carrianna Field
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Johdanto

Liiketoiminta, matkailu ja vieraanvaraisuus ovat korkeimpia työpaikkojen tuottajia, mutta ne vaativat myös laadukasta työvoimaa. Tässä mielessä HTL Kansainvälinen Hospitality, Tourism and Languages ​​tarjoaa lukuisia opinto-ohjelmia Business, Tourism and Hospitality Industry.

Koulun tavoitteita ovat:

 • Tuottaa korkealaatuista tutkimusta, jossa korostetaan yhteiskunnan ja teollisuuden tarpeita.
 • Kehittää ja tarjota jatko-opintoja, kandidaatin tutkintoa, tutkintotodistuksia ja todistusohjelmia itsenäisesti ja yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten laitosten / organisaatioiden / teollisuuden kanssa.
 • Tarjoa kapasiteetin kehittämiskoulutusohjelmia, työpaikkakoulutusohjelmia, yrittäjyyden kehittämisohjelmia ja johtamisen kehittämisohjelmia eri tasoilla itsenäisesti ja yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten laitosten / organisaatioiden / teollisuuden kanssa.

Kaikki ohjelmat kehitettiin yhdessä matkailuelinkeinon, toimialajärjestöjen ja akateemikkojen asiantuntijoiden kanssa. Kaikki koulun tiedekunnan jäsenet ovat täysin päteviä ja kokeneita useissa liiketoiminta-, markkinointi- ja matkailuun liittyvissä aloilla, kuten yritysjohtamisessa, digitaalisessa markkinoinnissa, hotellihallinnossa, F

HTL pyrkii luomaan täydellisen yhdistelmän tietoa, käytännön kokemusta ja merkitystä, jotta oppilaat saisivat luottamusta ja taitoja, joita he tarvitsevat päästäkseen työelämään. Työllistämiskyky ei ole vain jokaiselle kurssille, mutta alan tulevaisuuden ura- ja työllistymispalveluissa tarjotaan apua ja neuvoja, kursseja ja työkokemusmahdollisuuksia, joiden avulla opiskelijoiden ansioluettelot erottuvat pakkauksesta.

TILAT

Koulussa on kaksi kampusta: yksi niistä sijaitsee Barcelonan keskustassa, toinen Valencian keskustassa.

Akkreditoinnit / KUMPPANUUDET

HTL Kansainvälinen Hospitality, Tourism and Languages ​​-yliopisto on yksityinen oppilaitos, jonka Barcelona ja Lloret de Mar ovat hyväksyneet. He työskentelevät tiiviisti yhdessä Girona-yliopiston, Euroopan yliopiston Miguel de Cervantesin, Artesis Plantijn Antwerpen-koulun kanssa. He ovat yhteistyökykyisiä oppilaitoksia, joissa on hotellin kilta Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

Koulu on akkreditoitu Instituto Cervantes, joka on ulkomaalaisten espanjakielen laitos, SIELE-tenttien tutkintakeskuksiksi. Heidän tutkimussuunnitelmiinsa sisältyy espanjankielisen valmistelun moduuli DELE: lle, joka on SIELE-tentti millä tahansa viidestä tarjotusta tasosta A1: stä C1: een.

69114_Accreditations.jpg

OPETTAJAT

HTL: n opettajat, ohjaajat, asiantuntijat ja avustajat seuraavat instituution ydinarvot.

Oppiminen: ne tukevat opiskelijoiden menestystä, koulutuksen saatavuutta, teknologian asianmukaista käyttöä, lukutaidon kehittämistä, viestintää ja ideoiden vaihtoa tieteenaloilla ja paikoissa, uusien ajatusten etsimistä ja soveltamista sekä elinikäisen oppimisen tavoitetta.

Discovery: vapaan tiedustelun avulla he edistävät kestävää oppimisympäristöä.

Sitoutuminen: he arvostavat jatkuvaa yhteistyötään yhteistyökumppaneidensa kanssa, heidän alueensa ja kollegoidensa kanssa koko maailmassa.

Saavutus: he uskovat oppijoidensa mahdollisuuksiin ja ovat sitoutuneet edistämään opiskelijoiden, tiedekunnan, henkilökunnan ja alumnien huippuosaamista ja menestystä.

Monimuotoisuus: he arvostavat inhimillistä monimuotoisuutta kaikissa ulottuvuuksissa ja sitoutuvat ylläpitämään oppimista ja työympäristöjä, jotka ovat oikeudenmukaisia, monipuolisia ja osallistavia.

Juhla: he juhlivat opiskelijoidensa, tiedekunnansä, henkilökuntansa, alumniensä ja palvelemaansa yhteisöjä.

Kestävä kehitys: ne tukevat tervettä kestävää ympäristöä asteittaisten toimintatapojen avulla ja edistetään ympäristötietoisuutta.

69151_CitiesInSpain.jpg

BARCELONA-KOULUTUSLAITTEET

Barcelonan kaupunki on suunniteltu suurella tyylillä ja se on täydellinen paikka opiskella. Sen etuoikeutetulla sijainnilla Välimeren rannikolla ja luminen vuorilla, ja vertaansa vailla olevia palveluja matkailun, urheilun ja ulkoilu, ei ole ihme, että niin monet opiskelijat ovat päättäneet siirtyä Barcelonaan. Keskuksen keskustassa sijaitseva HTL International School tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia ​​palveluja yksilöllisen ammatillisen oppimisen keskittymiseen keskittyvän koulutusprosessin luomiseksi.

HTL International Schoolissa on kaksi erinomaista kampusta: Barcelona ja Valencia. Koulussa opiskelijat voivat nauttia kampuksen suurista luokkahuoneista, ilmaisesta internetyhteydestä, verkko-oppimismahdollisuuksista, tenttiopiskelijoista, kirjastoista ja viestintätaidotilasta. Lisäksi Barcelonan koulua ympäröi suuri määrä nähtävyyksiä, ravintoloita, urheilumahdollisuuksia, liikenneverkkoa, kaupungin rantoja, museoita, teattereita ja ostoskatuja.


VALENCIA-KOULUTUKSET

Valencia kannattaa elää paitsi paellan takia. Tämä on Espanjan kolmas suuri kaupunki, joka on sekä kulttuuri- että vapaa-ajan matkailu. Kampuksemme sijaitsee keskustassa, joten voit yhdistää kaikentyyppisen matkailun opintoihinne.

HTL International Schoolissa meillä on kaksi suurta kampusta: Barcelona ja Valencia. Koulussa opiskelijat voivat nauttia suurista luokkahuoneistamme, ilmaisesta internetyhteydestämme, verkko-oppimismahdollisuuksistamme, tenttiharjoitustietokoneista, kirjastoista ja viestintätaidotilasta. Sijaintinsa ansiosta Valencian kampus tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia. Kulttuurikohteista laiskoihin päiviin rannalla, josta pääsee suoraan bussilla koulusta.

Sijainnit

 • Barcelona

  Carrer Diputación 282, 08009, Barcelona

 • Valencia

  Calle Cotanda 1, 46002, Valencia

  • Madrid

   Calle Santa Brígida 23, 28004, Madrid

   Kysymyksiä