Keystone logo
Hult

Hult

Hult

Johdanto

Niille, jotka on tehty tekemään

Voittoa tavoittelematon kauppakorkeakoulu Hult on dynaaminen monikulttuurinen yhteisö, joka kouluttaa, inspiroi ja yhdistää joitakin maailman edistyksellisimmistä liike-elämän lahjakkuuksista. Käännämme perinteisen lähestymistavan koulutukseen käyttämällä tekemällä oppimisen kokemuksia muuttaaksemme opiskelijoiden taidot siitä hetkestä lähtien, kun he liittyvät meihin, poikkeuksellisen liikemiehen taidoiksi siitä hetkestä lähtien, kun he valmistuvat.

Missiommeon olla maailman tärkein kauppakorkeakoulu.

Uskomme, että kauppakorkeakoulun pitäisi antaa sinulle paljon enemmän kuin tutkinto. Koulutuksessa on kyse muutoksesta. Opiskelijat haluavat taitoja, jotka muuttavat heidän elämänsä. Työnantajat haluavat valmistuneita, jotka muuttavat heidän liiketoimintaansa. Yhteiskunta haluaa yrityksiä, jotka muuttavat maailmaa. Kuten kaikki muutokset, se alkaa toiminnasta.

Keskittymällä siihen, mitä oppilaamme voivat tehdä todellisessa maailmassa, sen teorian sijaan, jota he opiskelevat luokkahuoneissa, asetamme etusijalle ne taidot ja ajattelutavat, jotka ovat tärkeimpiä muutoksen aikaansaamiseksi juuri nyt - yksilön uralla, yrityksissä, joissa he työskentelevät, ja yhteiskunnassa, jossa he elävät. Tämä usko tekemällä oppimiseen ylittää kasvatusfilosofian; se on ohjaava voima jokaisen tarjoamamme ohjelman, jokaisen luomamme kurssin ja jokaisen suorittamamme luokan takana.

Ne, jotka on tehty tekemään, tulevat Hult kaikkialta maailmasta voidakseen:

Tee haasteita

Luova ongelmanratkaisu ja yhteistyö ovat välttämättömiä henkilökohtaisen ja ammatillisen menestyksen kannalta. Opiskelijamme harjoittelevat jatkuvasti sitä, mitä he tekevät työpaikalla, jotta he rakentavat asiaankuuluvan taitosarjan, jonka avulla he voivat ottaa vastaan kaikki haasteet, joita he saattavat kohdata valmistumisen jälkeen. Juuri tämä - yhdistettynä heidän can-do-asenteeseensa, luonnolliseen uteliaisuuteensa ja kansainvälisiin näkemyksiinsä - tekee valmistuneistamme niin kysyttyjä työnantajien keskuudessa ympäri maailmaa.

Tee globaalia

Kansainvälisessä liiketoiminnassa menestymisessä on kyse kulttuurien välisestä ymmärryksestä. 141 kansallisuuden sulatusuuniin maailmanlaajuisessa kampusverkostossa upotetut Hult valmistuneet eivät menesty vain kansainvälisessä ympäristössä; he osaavat hyödyntää sitä saadakseen tuloksia. Opiskelijamme rakentavat maailmanlaajuisen verkoston tekemällä yhteistyötä luokkatovereiden kanssa ympäri maailmaa – potentiaalisia kumppaneita, sijoittajia ja kontakteja on kaikkialla. Olemme erikoistuneet auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita löytämään kansainvälisiä työpaikkoja. Luokka 2020 Hult valmistuneet palkattiin 450 eri yritykseen 75 maassa.

Tee kasvua

Pyrimme auttamaan opiskelijoita olemaan paras versio itsestään ja tulemaan joustaviksi, itsetietoisiksi, eettisiksi johtajiksi, joita tulevaisuus tarvitsee. Jotta he voivat edelleen parantaa paitsi omaa elämäänsä myös liike-elämää ja koko yhteiskuntaa. Muutos ei lopu koskaan, eikä kummankaan pitäisi oppia. Riippumatta siitä, muuttuvatko tutkinnon suorittaneiden tavoitteet tai heidän toimialansa, elinikäisen oppimisen vaihtoehtomme antavat heille mahdollisuuden palata Hult joka vuosi koko uransa ajan pysyäkseen ajan tasalla ja merkityksellisenä - aina.

Toiminta-ajatuksemme:

Tavoitteenamme on olla maailman tärkein kauppakorkeakoulu. Missiomme on vaikuttaa positiivisesti yksilöihin ja organisaatioihin muuttamalla heidän johtamiskäytäntöjään. Teemme tämän käyttämällä maailmanlaajuista ulottuvuuttamme, olemalla luovia, yrittäjähenkisiä ja huippuluokkaa. Edistämme myös kestävää kasvua ja autamme johtajia integroimaan kaupallisen menestyksen ja yhteiskunnallisen hyvinvoinnin. Näin tehdessämme toivomme olevamme nykyisten ja pyrkivien johtajien valitsema kauppakorkeakoulu.

Mullistavat yhteistyöt ja kumppanuudet

Uraauurtavaa yhteistyötä

Tarjoamme ainutlaatuisen koulutuksemme johtavalle yritykselle Ernst & Youngille (EY). Toimitamme nyt kolme yritysohjelmaa EY:n 312 000 työntekijälle yli 150 maassa – EY Tech MBA by Hult (2020), EY Master's in Business Analytics by Hult (2021) ja EY Master's in Sustainability by Hult (2022). Innovatiiviset oppimismallimme on suunniteltu auttamaan opiskelijoita ja työnantajia pysymään ajan tasalla jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Tämä on vasta alkua auttaa useampia yrityskumppaneita valmistautumaan huomisen haasteisiin.

Ruskea Business Boot Camp

Kumppanuus liiketoiminnan huippuosaamisen puolesta

Teemme yhteistyötä Brownin yliopiston kanssa, jotta käytännöllinen, tosielämän lähestymistapamme liiketalouden koulutukseen olisi Brownin opiskelijoiden saatavilla. Molempien koulujen erinomaisen tiedekunnan opettama Business Boot Camp on intensiivinen, mukaansatempaava matka Hulttunnusomaiseen tekemällä oppimisen kokemukseen.

Tiukasti relevanttia tutkimusta

Vahvuutemme on kääntää uraauurtava ajattelu käytäntöihin, jotka tukevat ohjelmiamme auttaaksemme organisaatioita suoriutumaan korkeimmalla tasolla ja pysymään pelin edellä.

Tutkimuksemme jakautuu kahteen teemaan, jotka heijastavat nykyistä tutkimuskehitystämme ja hyödyntävät myös koulun erottuvaa etua ainutlaatuisen kansainvälisenä instituutiona, jossa opiskelijat ja tiedekunnat ovat kotoisin ja opettavat eri puolilla maailmaa yhtenä yhteisönä.

Creating Disruption korostaa strategioita, jotka ennakoivat, muokkaavat ja reagoivat muutoksiin kansainvälisillä markkinoilla. Mitkä paikalliset tai maailmanlaajuiset tapahtumat, teknologiat tai skenaariot mahdollistavat tai käynnistävät uuden strategian? Miten strategioita rakennetaan, viestitään ja toteutetaan? Kuinka hyvin tietyt strategiat toimivat, erityisesti monikansallisissa ympäristöissä? Kuinka yhdellä markkinalla menestyviä strategioita voidaan hyödyntää toisilla markkinoilla, jotka saattavat olla puolivälissä maailmaa?

Käyttäytymisen muuttaminen liittyy organisaation ja henkilökohtaisten johtamiskäytäntöjen jatkuvaan parantamiseen. Tämä edellyttää tiukkaa tietopohjaista arviointia toimenpiteistä ja ohjelmista, jotka tuottavat suurimman pitkän aikavälin parannuksen yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden käyttäytymisessä liiketoimintaympäristöissä maailmanlaajuisesti.

Vaikuta koulutukseen Hult -palkinnolla

Maailman suurin yhteiskunnallisen vaikuttavuuden palkinto

Me Hultuskomme, että yrityksillä on valta ja vastuu muuttaa elämää parempaan suuntaan. Hult-palkinto on maailmanlaajuinen opiskelijakilpailu, joka haastaa yliopistotiimit ratkaisemaan kiireellisimmät globaalit ongelmat toteuttamiskelpoisilla liikeideoilla.

Hultpalkinto jaetaan yhteistyössä Yhdistyneiden Kansakuntien kanssa. Finalistit pitchaavat arvostetulle tuomaristolle, joka koostuu globaaleista yritysjohtajista, ajatusjohtajista ja muutoksentekijöistä. Tiimi, jolla on liikeidea, jolla on potentiaalia tehdä suurin vaikutus, saa 1 miljoonaa dollaria USD ja tukea ideansa toteuttamiseksi.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

 • Boston

  1 Education Street, , Boston

  • San Francisco

   1355 Sansome Street, , San Francisco

   • London

    37-38 John St, , London

    • Dubai

     Hult Dubai Campus Dubai Internet City, , Dubai

     • Shanghai

      4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, , Shanghai

      • New York

       41 Cooper Sq #901, , New York

       Kysymyksiä