Keystone logo
National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

Johdanto

School of Humanities kannustaa kiinnostusta ja tutkimusta monta monialaista alueilla ohjelmat vaihtelevat Kulttuuri ja kolonialismi Irlannin Studies, Englanti, historia, filosofia tai muinaisiiri Film ja Digital Media. Taitoja kriittisen analyysin, ongelmanratkaisu ja muita siirrettäviä taitoja saavutetaan kautta innovatiivisten opetusohjelmien. Näin valmistuneet ovat varustettu tulla vastuullisiksi kansalaisiksi ja arvostettu yhteiskunnan jäsenten.

Tietoja yliopisto

Yli 17000 opiskelijaa ja yli 2400 henkilöstöä, NUI Galway on kunniakas maine opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamista.

Meidän maine

NUI Galway on saanut kansallista ja kansainvälistä tunnustusta tutkimus johtama yliopiston kanssa sitoutunut huippuluokan teaching.

Meidän Campus

Meidän kampuksella on muuttunut viime vuosikymmenen aikana kautta € 400 miljoonaa pääomaa ohjelma. Yli 90 rakennukset 105 hehtaaria maata, yliopisto on aivan Galwayn kaupungin.

Miten Olemme Ainutlaatuinen

Meidän asema hyvin Euroopan laidalla, pääsemme maailmalle, ja meillä on eniten monipuolinen ylioppilaskunnassa Irlannissa. Iirin kieltä ja kulttuuria sekä vapaaehtoistyön ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen pelata vahva rooli opiskelijan kokemus täällä.

Irlannin Kieli

Kieli on ainutlaatuinen asema yliopistossa, pääasiassa koska se on lähellä Connemara Gaeltacht - suurin Irlannin puhuvan alue Irlannissa.

Historiamme

Queen College National University of Ireland, yliopiston menneisyys kietoutuu historiaan Galwayn ja Ireland.

Opiskelijaa Perinteisten aiheita, kuten Englanti, historia ja filosofia, opiskelijoiden humanistisen tarjotaan myös mahdollisuuksia kehittää kiinnostuksen kohteisiin kuten Irlannin Studies, journalismi, Luova kirjoittaminen, Elokuva tai Draama ja teatteri Studies. Valikoimamme perustutkintoa ohjelmat yhdistävät perinteisen taiteen aiheet näiden erikoisalojen mikä tarjoaa ylimääräisen elementin opiskelijan tutkintoon.

Jatko Koulumme on vilkas opiskelija tutkimusyhteisöä yli 120 jatko-opiskelijaa. Opiskelijat sovitettu valvojan niiden aihealueeseen ja saada hyviä arkistolähteiden ja laajan tiedeyhteisön. Monet interaktiivisia konferensseja, yhteistyötä ja aloitteita järjestetään joka lukukausi edistää dynaaminen tutkijayhteisö.

Lisäksi, humanistiset on kaksikymmentäyksi eri opetti MA ohjelmia tarjoaa monia sillan PhD tutkimusta tai, erityisesti ammattimaisemmin keskittyvät ohjelmat, lisääntynyt työllistyvyyden. Monet MA ohjelmia tarjotaan joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti.

International Students Meidän Englanti, historia ja filosofia kurssit ovat suosittuja kansainvälisiä opiskelijoita muutama sata vuosittain ottaen luokkia. Meidän pieni ryhmä luokat voitaisiin vaihtaa ajatuksia ja jakamisen eri kulttuureista. Suurin osa opetti MA ohjelmat ovat kohortin kansainvälisiä opiskelijoita, joka luo mielenkiintoisen dynaamisen ja yhdistelmä näkökulmia luokassa ryhmissä.

Sijainnit

  • Galway

    c/o School of Humanities, Galway, University Road, , Galway

    Kysymyksiä