Keystone logo
University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Johdanto

University of Applied Sciences Ludwigsburg erikoistunut koulutus johdon julkishallinnossa. noin 2500 opiskelijat Yliopiston opetetaan useita professoreita ja lehtoreita. Kaksi tiedekunnat,

Management and Law Vero ja Business Law

tarjoaa neljä Kandidaatti astetta ja kaksi hallita astetta. Yli 98% kaikista aluksi kirjoilla opiskelija suorittaa valitun koulutusohjelma.

Valmistuneet tekeminen kandidaatin opintoja osaa soveltaa hankkimaansa tietoa ja taitoja ammattimaisessa ympäristössä. Didaktisista käsite kannustaa tieteellistä työtä ja on suunniteltu antamaan tutkinnon vastuuntuntoa yhteydessä vapaan demokraattisen ja sosiaalisen oikeusvaltiossa. Ohjelmat mahdollistavat opiskelijat voivat kehittää akateemista, henkilökohtaista, sosiaalista, ryhmähenkeä ja liiketoimintaosaamista.

Leimallista kandidaatin ohjelmista on yhdistelmä akateemisen työn ja käytännön kokemusta muodossa harjoittelupaikkoja julkisen hallinnon valtion ja kunnan tasolla. Opintoryhmää varmistaa erinomaisen tuen voidaan antaa yksittäisille opiskelijoille professorit ja luennoitsijat. Hakijat kandidaatin ohjelmien on oltava voimassa oleva korkea-asteen sisäänkäynti pätevyys (esim A-tasoa).

YLIOPISTO tarjoaa kaksi Master-ohjelmat: Tällä kokopäiväinen Master-ohjelma European Public Administration valmistelee tutkinnon uran vanhempi virkamieskunta kantoja. Master of Public Management on osa-aikainen ohjelma, jossa keskitytään erityisesti johtamisen ja se on suunniteltu julkisen hallinnon työntekijöille etsien ylempään johtoon.

Sijainnit

Sijainnit
  • Ludwigsburg

    Hochschule für öffentliche Verwaltung und Finanzen Ludwigsburg, Postfach 0489

    Kysymyksiä