Keystone logo
IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design

IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design

IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design

Kampuksen ominaisuudet

Tervetuloa IAAD. s Torinon kampus, poikkeuksellinen luovuuden keskus, joka sijaitsee kiehtovan Torinon kaupungin sydämessä. Astu maailmaan, jossa muotoilu kukoistaa, innovaatio kukoistaa ja inspiraatio ei tunne rajoja.

Tilavista luokkahuoneista, jotka ovat täynnä luonnonvaloa, täysin varustettuihin laboratorioihin, jotka ovat täynnä uusimpia työkaluja, jokainen nurkka on suunniteltu sytyttämään mielikuvituksesi ja antamaan sinulle mahdollisuuden herättää visiosi eloon.

Kun tutkit kampusta, löydät itsesi uppoutuneena vilkkaaseen ilmapiiriin, joka on täynnä energiaa ja innostusta. Käy vilkkaita keskusteluja muiden opiskelijoiden kanssa, vaihda ideoita yhteisöllisissä tiloissamme ja tee yhteistyötä innovatiivisissa projekteissa. Kampus edistää yhteisöllisyyttä, rohkaisee vuorovaikutusta ja ideoiden ristipölytystä eri suunnittelualojen opiskelijoiden keskuudessa.

Kampukseltamme löydät:

 • pysinen ja virtuaalinen kirjasto tekstien ja aikakauslehtien tutkimiseen, kirjasto digitaalista suunnittelua varten, pääsy Material Connexionin suunnittelualustalle ja tekstiilikokoelmiin;
 • multimedialaboratoriot , joiden kapasiteetti on 25–31 työasemaa;
 • mallilaboratoriot , joissa on kaikki tarvittavat työkalut mallien, mallien ja prototyyppien luomiseen sinua opastavan laboratorioassistentin tuella;
 • muotilaboratoriot , joissa on leikkauspöytiä, mallinuket, ompelukoneet, kangasnäytteet ja kaikki kursseillamme ja projekteissamme tarvittavat työkalut;
 • valokuvaus- ja VR-laboratoriot opetustoimintaa ja yksittäisten projektien luomista varten.

Kampuksen muurien takana odottaa Torinon lumoava kaupunki. Rikkaan kulttuuriperinnön kyllästämä Torino on historian, taiteen ja muotoilun sulatusuuni. Uppoudu kaupungin arkkitehtonisiin ihmeisiin aina kuninkaallisen palatsin loistosta ikoniseen Myyrä Antonellianaan. Tutustu Torinon viehättäviin katuihin, joita reunustavat viehättävät kahvilat, vilkkaat markkinat ja piilotetut helmet, jotka odottavat löytäjäänsä.

Torinolla on erityinen paikka muotoilumaailmassa italialaisen automuotoilun syntymäpaikkana. Kun kuljet kaupungin halki, sinua kiehtoo autoteollisuuden innovaatioiden perintö, joka läpäisee sen kadut. Tyylikkäistä superautoista vallankumouksellisiin prototyyppeihin, autoteollisuuden huippuosaamisen henki on käsin kosketeltava, inspiroi sinua rikkomaan rajoja ja määrittelemään uudelleen kuljetussuunnittelun tulevaisuuden.

Klo IAAD. Torino, ymmärrämme yhteyksien arvon. Kampus toimii siltana akateemisen maailman ja teollisuuden välillä ja tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia yhteistyöhön tunnettujen suunnitteluyritysten ja vaikutusvaltaisten alan johtajien kanssa. Harjoittelupaikkojen, työpajojen ja vierailuluentojen kautta sinulla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa ammattilaisten kanssa, jotka muokkaavat suunnittelumaisemaa, saavat arvokkaita oivalluksia ja rakentavat verkoston, joka vie urasi eteenpäin.

IAAD. Torino ei ole vain instituutio – se on portti loputtomiin mahdollisuuksiin. Kutsumme sinut aloittamaan transformatiivisen suunnittelumatkan, jossa vapautat täyden potentiaalisi kokeneiden mentorien tiimin ohjaamana ja samanhenkisten luovien tekijöiden eloisan yhteisön ympäröimänä. Tutustu kampustilojemme synergiaan, uppoudu Torinon taiteelliseen kuvakudokseen ja omaksu poikkeuksellinen.

Tervetuloa IAAD. Torino, jossa design-unelmista tulee totta!

  Apurahat ja rahoitus

  AKIAKURSSIAPPAUKOT

  IAAD . tarjoaa ensimmäisen vuoden opiskelijoille taloudellista tukea tulojen, motivaation ja soveltuvuuden perusteella.

  Maksu tarjoaa osittaisen vapautuksen vuosittaisesta lukukausimaksusta. Taloudellinen pätevyys perustuu opiskelijan perheen tuloihin ja omaisuuteen.

  Opiskelijat voivat lähettää sähköpostitse kopion voimassa olevasta yliopiston ISEE-todistuksestaan hakuvaiheessa, viimeistään sinä päivänä, jona he aikovat suorittaa pääsykokeen.

  MAISTERITUTKIMUKSIEN APUPAIKAT

  IAAD . tukee opiskelijoita stipendeillä, jotka osittain kattavat heidän maisterikurssin kulut, sekä tukilainoilla opintojen jatkamista varten.

  Huom: saatavilla olevien apurahojen määrä on aina pienempi kuin kysyntä, joten on tärkeää pitää mielessä, että useimmat stipendit perustuvat komission arvioon tietyistä pätevyydestä, mukaan lukien:

  • henkilökohtainen portfolio;
  • koulutustutkinnot ja tutkinnot;
  • ammatillinen kokemus.

  Komission arvioija myöntää käytettävissä olevat stipendit oman harkintansa mukaan.

  IAAD . myöntää stipendejä 50 % lukukausimaksusta.

  Apurahat myönnetään hakijoille, jotka ovat vastaanottaneet hyväksynnän maisteriohjelmaan sähköpostitse.

  Sijainnit

  • Turin

   IAAD Via Pisa 5 , 10152, Turin

  Kysymyksiä