Keystone logo
IADE

IADE

IADE

Johdanto

IADE on luovuuden, kykyjen ja johtamisen laboratorio, jonka koko yhteiskunta tunnustaa. Se on kannustanut opiskelijoita kokeilemaan omia kykyjään, uskomaan itseensä tekemällä heistä parhaat puolet, henkilökohtaisessa elämässään tai tulevassa ammatillisessa integraatiossaan.

IADE tänään viite luovuuden opettamisessa. Se on myös yksi parhaimmista suunnittelukouluista Euroopassa ja markkinoinnin, mainonnan ja valokuvauksen edelläkävijä.

Se on perustettu vuonna 1969, Lissabonissa, ja se on ollut edelläkävijä suunnittelun opettamisessa Portugalissa. Tällä hetkellä oppilaitos kouluttaa eniten tämän alan opiskelijoita, ja työllisyysaste on 97 prosenttia.

Vuonna 2012 se sai yliopistoinstituutin aseman, nimikkeen, joka mahdollisti suunnittelun nykyaikaisen tohtoriohjelman luomisen, joka keskittyy erityisesti luovuuteen ja kansainvälistymiseen.

Vuosina 2015–2019 IADE oli osa kansainvälisen yliopiston palkinnon saajia, joka on suurin maailmanlaajuinen korkea-asteen koulutuksen ryhmä.

Vuodesta 2016 IADE on ollut osa Universidade Europeia -yritystä vahvistaen asemaansa luovana kouluna Euroopassa.

Tällä hetkellä IADE myöntää akateemisen kandidaatin, maisterin, tohtorin ja jatkotutkinnon luovuuteen liittyvillä aloilla: Suunnittelu, taiteet ja viestintä, markkinointi, mainonta ja valokuvaus.

huomionosoituksia

2017 - Kolmantena vuonna IADE esiintyy yhtenä 50 parhaasta Design-koulusta Euroopassa Domus-listalla.

2016 - IADE esiintyy jälleen kerran 50 parhaan Design-koulun joukossa Domus-listalla.

2015 - IADE esiintyy yhtenä 50 parhaasta designkoulusta Euroopassa Domus-lehden Italia-lehdessä.

2014 - Euroopan komissio myönsi IADE lle DS-merkin.

DS-merkki on laatumerkki, joka tunnustaa ja erottaa korkeakoulujen huippuosaamisen ja parhaat käytännöt tutkintotodistuksen liitteen toteuttamisessa.

IADE Lisboa 101" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50755_IADE_Lisboa_101.jpg" alt="IADE Lisboa 101" />

© IADE - Suunnittelu, Tecnologia ja Comunicação

Eurooppa-yliopisto

Eurooppa-yliopisto erottuu kyvystään innovoida ja eriytetystä akateemisesta mallista, joka perustuu laadun, kansainvälistymisen sekä läheisyyden läheisyyteen yrityksiin ja työmarkkinoihin.

Opiskelijoiden valmistelun tavoitteena on tehdä heistä tulevaisuuden globaaleja ammattilaisia ja varustaa heillä kaikki tarvittavat välineet ammatillisen menestyksen saavuttamiseksi kaikkialla maailmassa.

Universidade Europeia myöntää akateemisia kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja sekä tarjoaa jatko-opintoja useilla aloilla, kuten liiketalous, laki, psykologia, henkilöstöhallinto, markkinointi, viestintä, urheilu, tietotekniikka ja tekniikat, ja se erottuu johtavaksi vieraanvaraisuuden ja matkailuhallinnon korkea-asteen oppimislaitokseksi.

Tehtävä

Luo maailmanlaajuisia ammattilaisia.
Osallistu globaalin yhteiskunnan kehitykseen valmistelemalla opiskelijoita, edistämällä yrittäjyyttä, joka perustuu sosiaalisen vastuun, kansainvälistymisen, tutkimuksen huippuosaamisen ja työllistyvyyden periaatteisiin.

Näkemys

Olla vertailukohta kansainväliselle yliopistolle ja opiskelijoiden ja työntekijöiden valinnanvaraa.

IADE Lisboa 102" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50756_IADE_Lisboa_102.jpg" alt="IADE Lisboa 102" />

© IADE - Suunnittelu, Tecnologia ja Comunicação

Kampus

Auki 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa.

Santos-kampuksella on etuoikeutettu sijainti Lissabonin keskustassa, josta on henkeäsalpaavat näkymät Tagus-joelle, ja tarjoaa opiskelijoilleen ympäristön, jolla pyritään lisäämään heidän luovuuttaan.

 • Opinto-alueet ja yhteisötilat, joiden tarkoituksena on edistää ryhmätyötä ja edistää yliopistojen integroitumista
  Luokkahuoneet | Kirjasto | Opiskeluhuoneet aula
 • Palvelut, joiden tarkoituksena on helpottaa opiskelijoiden jokapäiväistä elämää
  Ruokakulma | Kopiointikeskus | Opiskelijoiden palvelut | Virtuaalinen kampus | Ilmainen Wi-Fi
 • 15 laboratoriota, joissa on teknisiä laitteita, jotka mahdollistavat innovatiivisen opetusmallin toteuttamisen
  MediaLab Studio | Pelistudio / projektitehdas | Valokuvauslaboratorio | 3D Lab | Digitaaliset laboratoriot | Engineering Labs | IT-laboratoriot

Sijainnit

 • Lisbon

  Av. Dom Carlos | 4, 1200-649, Lisbon

  Kysymyksiä