Keystone logo
© Carrianna Field
Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Johdanto

Institute of Zaragoza

IAMZ on yksi neljästä Välimeren Agronomic Institutes of CIHEAM (International Centre for Advanced Mediterranean Agronomic Studies Centre), kansainvälisen hallitustenvälisen järjestön -founded vuonna 1962 yhteisestä aloitteesta OECD ja Euroopan neuvoston EuropeAid lukien tehtävänä on kehittää yhteistyötä Välimeren maiden kautta jatkokoulutukseen ja edistää tutkimusyhteistyön maatalouden alalla, elintarvikkeiden ja maaseudun kestävää kehitystä.

Keitä me olemme?

Olemme globaali ryhmä 25 ammattilaisia ​​yli 40 vuoden vankka kokemus jatko koulutus, tieteellinen tutkimus ja kansainvälistä yhteistyötä.

Osaamisalueitamme ovat Kasvintuotannon, Animal Production, ympäristö-, kalastus-, sekä tieteen, teknologian ja markkinointi Foods.

Mitä teemme?

Koulutus on liike- IAMZ mukaan kansainvälistä ja monitieteistä lähestymistapaa. Joka vuosi saamme yli 400 osallistujaa ja 250 professoria kutsuttu noin 80 maassa. Tarjoamme laajan kursseja ammattilaisille ja Master of Science ohjelmien. Me edistää ja koordinoida tutkimusyhteistyöhankkeita sekä useita muita yhteistyötoimia. Suuri osa näistä toiminnoista toteutetaan yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten laitosten ja tapahtuvat IAMZ tai muita keskuksia Välimeren kumppanimaissa.

Tarjoamme tällä hetkellä 8 Master of Science-ohjelmien (4 Masters vuosittain yli kaksi vuotta). Olemme myös järjestää vuosittain noin 12 lyhytkursseja ammattilaisille tieteellisistä kysymyksistä ja kehittyneitä tekniikoita.

Olemme myös erinomaista koulutusta kumppanien kanssa teemme yliopistojen, yksityisten yritysten ja muiden kansainvälisten järjestöjen (OECD, FAO, YK, WTO, EFSA, EY, ICARDA, EAAP jne) kautta projekteja ja tutkimusverkostoja kehittää ja muokata kursseja ja koulutustoimintaa tarpeiden mukaan ja tavoitteet kumppaneidemme, erityisesti auttamaan tulosten levittämiseksi hankkeitaan ja verkottumista.

Sijainnit

  • Zaragoza

    IAMZ-CIHEAM Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza. Av. Montañana 1005, 50059, Zaragoza

    Ohjelmat

    Kysymyksiä