Keystone logo
International Business School the Hague

International Business School the Hague

International Business School the Hague

Johdanto

International Business School the Hague (IBSH) on upouusi innovatiivinen kauppakorkeakoulu, joka on perustettu Alankomaissa ja sijaitsee Haagin kaupungissa. Se on laillisesti perustettu korkeakoulu ja tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkintoja liike-elämän ja kansainvälisten suhteiden ja diplomatian alalla.

Tutkinto-ohjelmien lisäksi IBSH tarjoaa useita lyhyitä ja tutkintotodistuksia, jotka lisäävät tietojasi ja taitojasi tietyillä, paljon kysyttyjä alueita.

Ohjelmamme keskittyvät ammatillisesti ja käytännönläheisesti ja valmistavat sinut menestyksekkääseen uran alkuun. Opetushenkilöstöllämme on laaja kokemus yritysmaailmasta, jonka he jakavat kanssasi.

Näkemys

IBSHVisio "Dynaamisten johtajien luominen" on kouluttaa opiskelijoita monimutkaisuuksista, joita maailman yritykset kohtaavat lähitulevaisuudessa ja kaukaisessa tulevaisuudessa. IBSH uskoo, että säilyttämällä vankan käsityksen tulevista trendeistä ja uusista aloitteista se pystyy tarjoamaan opiskelijoille mielekästä sisältöä, joka valmistaa heitä parhaiten johtotehtäviin omilla aloillaan. Dynaaminen johtaja on henkilö, joka ymmärtää kokonaisvaltaisen kuvan ja voi tehdä järkeviä päätöksiä erittäin monimutkaisina aikoina.

Tehtävä

IBSHMissio "Odotusten ylittäminen" kertoo pyrkimyksestämme ylittää jatkuvasti opiskelijoiden, opettajien ja sidosryhmien odotukset. Tämä tarkoittaa, että IBSH on ylläpidettävä jatkuvaa palautesilmukkaa kaikkien sidosryhmien kanssa, jotta suorituskykyä voidaan mitata objektiivisesti odotusten perusteella. Meidän on myös jatkuvasti arvioitava ja mukautettava suorituskykyämme ylittämään kansainväliset standardit.

Sijainnit

  • The Hague

    Rijswijkseweg 60, 2516 EH, , The Hague

  • Rijswijk

    Lange Kleiweg,12, 2288 GK, Rijswijk

    Kysymyksiä