Keystone logo
© ICD
ICD Business School

ICD Business School

ICD Business School

Johdanto

ICD Business School: Groupe IGS:n liiketoiminta- ja markkinointikoulu.

Vuodesta 1980 lähtien Pariisissa ja Toulousessa sijaitseva ICD Business School, joka on Groupe IGS:ään kuuluva kauppaan, markkinointiin, kehitykseen ja pankkitoimintaan keskittyvä oppilaitos, tarjoaa ylioppilastutkinnon jälkeisiä ohjelmia, joissa yhdistyvät akateeminen ankaruus, ammattimaistuminen ja kansainvälinen ulottuvuus. Tunnetun ja valtiollisesti tunnustetun Grande É cole -ohjelman lisäksi ICD Business School tarjoaa 3-vuotisen kandidaattiohjelman, joka on valtiollisesti tunnustettu Bac+3-tasolla ja josta saa kandidaatin tutkinnon, kaupallisen kehityksen, markkinoinnin ja tapahtumien hallinnan aloilla sekä "France Competences" -sertifioituja ohjelmia. ICD Business School on tunnettu asiantuntemuksestaan seuraavilla aloilla:

 • Kauppa / vähittäiskauppa
 • Markkinointi
 • Liiketoiminnan kehitys
 • Tapahtumien hallinta
 • pankkitoiminta

ICD Business Schoolilla on monen vuoden kokemus korkea-asteen koulutuksesta, ja se mukauttaa jatkuvasti ohjelmiaan tarjotakseen opiskelijoilleen poikkeuksellisen koulutuskokemuksen. Näin se on sisällyttänyt ohjelmiinsa vahvan kansainvälisen ulottuvuuden, minkä ansiosta sen valmistuneet opiskelijat voivat erottua työmarkkinoilla.

Laadukkaat kansainväliset sertifikaatit ja merkit

 • EFMD Accredited Programme EFMD on myöntänyt ICD Business Schoolin Grande É cole -ohjelmalle (PGE) EFMD Accredited Master -merkin, joka vahvistaa ohjelman akateemisen huippuosaamisen ja ammattitaidon kuuluvan maailman parhaiden joukkoon.
 • Bienvenue en France / Campus France "Bienvenue en France" -merkki myönnetään oppilaitoksille, jotka haluavat tuoda esiin vieraanvaraisia tilojaan. Campus France myöntää sen neljäksi vuodeksi, ja riippumaton komissio vahvistaa sen.
 • ERASMUS + Erasmus-ohjelma helpottaa opiskelijoiden ja opettajien vaihtoa yliopistojen, eurooppalaisten kauppakorkeakoulujen ja oppilaitosten välillä eri puolilla maailmaa. Tämä ohjelma tukee korkeakoulun opiskelijoiden, opettajien ja hallintohenkilöstön liikkuvuutta.

Keitä me olemme?

ICD Business School on IGS Groupin johtava kauppakorkeakoulu, joka on tarjonnut 40 vuoden ajan täydellisen valikoiman ohjelmia Bacista Bac+5:een, jotka kattavat kaupan, markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen, tapahtumahallinnon ja pankkitoiminnan alat.

ICD Business School on Congrè's des Grandes Écoles ja Union des Grandes Écoles Indé -liiton jäsen, ja se myöntää tutkintotodistuksia, jotka antavat BAC+5-tason maisterin arvon, BAC+3-tason lisenssin arvon sekä 6. ja 7. tason sertifioidut tutkinnot. Lisäksi Grande École -ohjelma on EFMD Accredited Master.

Oppilaitoksemme tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia kolmella keskeisellä alalla: Kansainvälistyminen, ammattimaistuminen ja vastuullisuus uusien liiketoimintakäytäntöjen edistämiseksi. Koulu rekrytoi opiskelijoita, jotka haluavat vaikuttaa myönteisesti yhteiskuntaan, ja se on sitoutunut tekemään koulutuksesta mahdollisimman monien ulottuvilla tarjoamalla työssäoppimisohjelmia kaikilla kursseilla sekä kansallisen ja kansainvälisen stipendiohjelman.

Vuodesta 1980 lähtien Pariisissa ja Toulousessa sijaitseva ICD Business School, IGS-konserniin kuuluva liike-elämän, markkinoinnin, kehityksen ja pankkitoiminnan koulu, on tarjonnut ylioppilastutkinnon jälkeisiä kursseja, joissa yhdistyvät akateeminen tiukkuus, ammatillistuminen ja kansainvälinen ulottuvuus.

ICD Business School tarjoaa valtion hyväksymän Grande École -ohjelman (Bac+5) lisäksi, josta saa maisterin tutkinnon, kolmivuotisen kandidaattiohjelman (Bac+3), joka on valtion hyväksymä ja josta saa kandidaatin tutkinnon, liiketoiminnan kehittämisen, markkinoinnin ja tapahtumien alalla sekä RNCP-sertifioidut ohjelmat tasoilla 6 ja 7. Lisäksi ICD Business School tarjoaa myös RNCP-sertifioituja ohjelmia tasoilla 6 ja 7.

Kaikkiin ICD Business Schoolin kursseihin sisältyy työkokemusta ja kansainvälisiä harjoittelupaikkoja.

Kansainvälinen kauppakorkeakoulu, jolla on tunnustettu asiantuntemus

ICD on saavuttanut erinomaisen maineen erikoistuneilla kursseillaan seuraavilla aloilla:

 • Myynti
 • Markkinointi
 • Liiketoiminnan kehitys
 • Tapahtumahallinta

ICD:llä on lähes 40 vuoden kokemus korkea-asteen koulutuksen tarjoajana, ja se tarkistaa kurssejaan säännöllisesti tarjotakseen opiskelijoille ainutlaatuisen oppimiskokemuksen. ICD on sisällyttänyt opinto-ohjelmiinsa vahvan kansainvälisen ulottuvuuden, minkä ansiosta valmistuneet opiskelijat erottuvat työmarkkinoilla.

Tehtävämme

Tehtävämme on kouluttaa tulevia ammattilaisia vastuullisen liiketoiminnan kehittämisen, myynnin, markkinoinnin ja ostotoiminnan taitoihin ja tarjota heille taitoja ja asiantuntemusta, joiden avulla he voivat toimia aktiivisesti organisaatioiden kehittämisessä ja edistää kestävää taloutta digitaalisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. ICD valmistaa opiskelijoita työskentelemään ja innovoimaan yhdessä eri tavalla monimutkaisessa ja arvaamattomassa maailmassa edistämällä sosiaalista sitoutumista ja kulttuurista avoimuutta samalla kun se ylläpitää eettisiä arvoja ja hyväksyy monimuotoisuuden.

Visio liiketoiminnasta

ICD on edelläkävijä ja johtava vastuullisen liiketoiminnan ja digitaaliteknologian koulu. Olemme tietoisia maailmanlaajuisista taloudellisista ja yhteiskunnallisista muutoksista ja olemme sitoutuneet edistämään näkemystä liiketoiminnasta, joka vaikuttaa myönteisesti käsittelemällä tärkeimpiä ajankohtaisia kysymyksiä, jotka liittyvät dataan, ympäristöön, innovointiin ja kulttuurienvälisyyteen eri aloilla: start-up-yrityksistä vähittäiskauppaan, jakelusta pankkitoimintaan.

Meidän arvomme

ICD & rsquo's toimintaa ja ohjelmia ohjaavat IGS Groupin perusarvot, jotka löytyvät HEP Charterista, nimittäin: Humanismi, yrittäjyys ja ammattimaisuus. Nämä arvot heijastuvat avoimuutena maailmalle ja muille, hankkeissa, jotka kannustavat innovaatioihin ja yhteistyöhön, sekä opetuksessa, joka on ammatillisesti suuntautunutta.

Kampuksen ominaisuudet

Koululla on 2 kampusta Ranskassa: yksi sijaitsee pääkaupungissa Pariisissa. Toinen sijaitsee Toulousessa Lounais-Ranskassa ja tunnetaan nimellä La Ville Rose.

ICD :n haasteena on aina ollut onnistua onnistumaan ulkomaisissa projekteissamme säilyttäen samalla inhimillinen kosketus, jonka ansiosta opiskelijamme voivat hyötyä yksilöllisestä valvonnasta, joka on niin tärkeää onnellisen oppimiskokemuksen takaamisessa.

Kampus sijaitsee Pariisin sydämessä

Parodin kampus on esimerkki ICD n tavoitteesta tarjota ranskalaisille ja ulkomaisille opiskelijoillemme miellyttävä ja innostava työympäristö Pariisin keskustassa. Pääkaupungissa, joka tunnetaan dynaamisesta elämäntavasta, opiskelijat löytävät vertaansa vailla olevat mahdollisuudet monikulttuuriseen vaihtoon ja innovaatioihin. Pariisin monimuotoisella ja kosmopoliittisella alueella sijaitseva Parodi-kampus kunnostettiin vuonna 2018 tarjoamaan opiskelijoille nykyaikainen ja yhteistyökykyinen oppimistila.

Kauppakorkeakouluopiskelijamme hyötyvät 19 tilavasta ja modernista luentosalista, 150 täysin varustetusta luokkahuoneesta ja yli 600 avoimesta tietokoneesta, joissa on Wi-Fi-internetyhteys. Kampuksella on myös tutkimusalue, tietokirjasto ja erilaisia ryhmätyöskentelyyn suunniteltuja tiloja.

Kampus, joka elää "Ville Rosen" rytmiin

IGS:n 6 000 m²:n kampuksella Toulousessa asuu 350 ICD Business School opiskelijaa ja yli 1 200 opiskelijaa maailman neljästä kolkasta. Toulouse on säännöllisesti luokiteltu yhdeksi opiskelijoiden parhaista kaupungeista, ja sillä on vakiintunut akateeminen maine ystävällisenä ja vilkkaana yliopistokaupunkina.

Kampuksellemme pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä, kuten bussilla tai raitiovaunulla. Kampuksen opiskelijat hyötyvät 200 avoimen tietokoneen ja lukuisista luentosaleista, jotka ovat tilavia ja hyvin varustettuja. Sivusto tarjoaa myös modernit täysin varustetut luokkahuoneet, tutkimusalueen, tietokirjaston ja rentoutumisalueen

  Pääsymaksut

  Join the Grande Ecole Program at ICD Business School

  International Students

  Simplified admission procedure managed by ICD Business School

  • Application Form
  • Saatekirje ja CV
  • Henkilökortti ja kuva
  • Korkein tutkintotodistus ja opintosuoritusote
  • Kouluraportti viimeisen 2 vuoden luokista

  Yksilöhaastattelu (30 minuuttia) ohjelmajohtajan tai hänen edustajansa kanssa. Testi sisältää englanninkielisen haastattelun, jossa arvioidaan ehdokkaan englannin kielen tasoa, motivaatiota, odotuksia ja ammatillisia projekteja.

  Interviews can be conducted face-to-face or by videoconference.

  To know more, simply contact us!

  Students in France

  1st Year Admissions

  For entry into 1st year, registration is via the PLATFORM PARCOURSUP from January 17, 2024.

  The written and oral test schedule will be communicated to you by the SESAME bank Concours SESAME once you have made your wishes and according to the timetable provided by your lycée.

  To prepare for the admissions tests, we invite you to register for one of our upcoming ICD Business School admissions test preparation sessions.

  Conditions: High school diploma or equivalent

  Admissions to 2nd or 3rd Year

  For 2nd and 3rd year entry, registration is made directly on our website. Competition fees must be paid at the same time as your registration for the admission tests. Full details of the admission tests will be sent to you as soon as we receive your application. You will be invited to take the oral tests on our premises, or by team if you live abroad, depending on your health situation

  Conditions for 2nd year

  • Obtaining a High School Diploma or equivalent and a certificate of successful completion of a 1st year of studies (60 ECTS acquired) in connection with the program options.

  Conditions for 3rd year

  • High School Diploma or equivalent and a diploma or degree validating a two-year degree cycle (120 ECTS acquired in another establishment, BTS, DUT, Licence 2...) in line with the program options.

  Admissions In 4th OR 5th Year

  Complete your online application at least 7 days before the chosen competition date. You will receive an invitation from ICD Business School to take the tests on the ICD Business School campus on the same day.

  Conditions for 4th year

  • High School Diploma and a degree or diploma validating a Bachelor's Degree/180 ECTS credits (entry into 4th year) or Bac+4/240 ECTS credits (entry into 5th year) in line with the program options.

  Conditions for 5th year

  • Proof of 240 ECTS credits (Bac+4) acquired in a Master's degree program for the 12-month program; for the 24-month program, a nationally recognized diploma or degree certifying three years of study in European higher education for 180 ECTS credits;

  Apurahat ja rahoitus

  Hakuryhmämme ovat valmiita vastaamaan kaikkiin stipendipolitiikkaamme koskeviin kysymyksiin, jotka ovat olennainen osa IGS Groupin avoimuuden ja humanismin arvoja, joita IGS Group on puolustanut ja soveltanut vuodesta 1975 lähtien.

  Miksi opiskella ICD Business School</p>

  ICD on johtava Grande Ecole kauppakorkeakoulu, joka perustettiin yli 40 vuotta sitten ja joka on tunnustettu kurssiensa laadusta ja innovatiivisesta pedagogisesta lähestymistavasta. Koulu etsii jatkuvasti uusia ohjelmiaan vastatakseen työmarkkinoiden vaatimuksiin. ICD on kehittänyt vahvoja kansainvälisiä kumppanuuksia ja sen kursseilla on vahva kansainvälinen ulottuvuus, minkä ansiosta sen valmistuneista tulee ammattilaisia, joilla on laaja valikoima menestystä monikulttuurisissa yritysympäristöissä.

  Valitse ICD tulevan menestyksesi saavuttamiseksi

  Useiden vuosien aikana kehitettyjen kumppanuuksien ja koulutusosaamisemme ansiosta tarjoamme opiskelijoillemme:

  • Valikoima tunnustettuja kursseja
  • Myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen osaaminen
  • Kansainväliset opiskelumahdollisuudet ja kaksoistutkinto
  • Heidän välittömään työllistymismahdollisuuksiinsa ja tulevaan urallaan menestymiseen liittyvien mahdollisuuksien kehittäminen.

  Sijainnit

  • Toulouse

   186, route de Grenade - 31700 Blagnac, 31700, Toulouse

  • Paris

   12 Rue Alexandre Parodi, 75010 Paris, France, , Paris

  Kysymyksiä