
Short Track MA kansainvälisessä taloustieteessä, liiketaloudessa ja kulttuuridiplomatiassa
Berlin, Saksa
KESTO
3 up to 3 Semesters
KIELET
Englanti
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika *
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Pyydä aikaisinta alkamispäivää
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
* Ilmoittautuminen on mahdollista vuosittain syys-, talvi-, kevät- ja kesälukukauden alussa. Ota yhteyttä akatemiaan saadaksesi lisätietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Kansainvälisen taloustieteen, liiketalouden ja kulttuuridiplomatian lyhyen radan MA-tutkinto on 3 lukukauden ohjelma, jonka tarjoaa Furtwangenin yliopisto (HFU) yhteistyössä ICD Academy for Cultural Diplomacy kanssa.
Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies","author_url":"","source":""}" />
Tutkinto tarjoaa kattavan pohjan useiden kansainväliseen talouteen, liike-elämään liittyvien akateemisten tieteenalojen opiskeluihin yhdistäen ne Global Affairs & Politics -tutkimukseen, painottaen erityisesti kulttuuridiplomatiaa ja sen historiallista ja nykyaikaista soveltamista julkisella sektorilla sekä yksityisellä ja kansalaisyhteiskunta. Tutkinto valmentaa opiskelijoita uraan eri aloilla, kuten kansainvälisten suhteiden, humanististen tieteiden, liike-elämän, rahoitussektorin, politiikan ja kulttuurin alalla, keskittyen erityisesti kulttuuridiplomatian instituutioihin ja kulttuuridiplomatian soveltamiseen ulkomailla. politiikka ja kansainvälinen talous.
Ohjelma käsittelee nykyajan kansainvälisiä kysymyksiä, luokkahuoneseminaareja ja luentoja sekä koulutus- ja kulttuuritapahtumia, konferensseja, ammatillista koulutusta, matkoja, vierailuja ja tapaamisia ulkomaisten viranomaisten kanssa, jotka sisällytetään edelleen opetussuunnitelmaan. Opiskelijat tapaavat kansainvälisissä järjestöissä, suurlähetystöissä ja korkeakouluissa työskenteleviä johtavia asiantuntijoita ja ovat tekemisissä kansainvälisten suhteiden ja talouden, liiketoiminnan, viestinnän, politiikan, ihmisoikeuksien, kulttuurin, rauhanrakentamisen, monenvälisen diplomatian ja konfliktinratkaisun asiantuntijoiden kanssa. ja kehitys.
Ohjelma tarjoaa opiskelijoille käytännön kokemusta sekä akateemisesta että ammatillisesta kehittymisestä, valmistaen opiskelijoita uraan eri aloilla, kuten kansainvälisissä suhteissa, humanistisissa tieteissä, liike-elämässä, finanssialalla, politiikassa ja kulttuurissa, keskittyen erityisesti kulttuuridiplomatian instituutioihin ja Kulttuuridiplomatian soveltaminen ulkopolitiikan ja kansainvälisen talouden puitteissa. Käytännön tasolla Cultural Diplomacy Studiesin kansainvälinen ympäristö tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa erilaisten kansainvälisten organisaatioiden ja tutkimuskeskusten johtavien asiantuntijoiden ja tutkijoiden kanssa.
Tämä poikkeuksellinen oppimisympäristö johtaa omaperäiseen tutkimukseen ja itsenäiseen opiskeluun. Sen avulla opiskelijat voivat luoda vankan ammatillisen verkoston ja muodostaa konkreettisen perustan tuleville akateemisille ja ammatillisille uravalinnoille valmistaen opiskelijoita sitoutumaan kansainväliseen areenaan, kansalaisyhteiskuntaan, politiikkaan, valtiollisiin ja kansainvälisiin talousjärjestöihin sekä yksityiseen sektoriin. Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies ","author_url":"","lähde":""}" />

Akkreditointi
Maisterin tutkinnon myöntää Furtwangenin yliopisto (HFU), joka on tunnustettu täysin akkreditoiduksi korkeakouluksi, jolla on oikeus myöntää korkeakoulututkintoja.
HFU on Baden-Württembergin osavaltion yliopisto / Saksa. AQUIN on akkreditoinut sen kaikkine opinto-ohjelmineen ja laadunvarmistusprosesseineen institutionaalisen akkreditoinnin (Systemakkreditierung) kautta.
Maisterintutkinto-ohjelma on akkreditoitu tämän institutionaalisen akkreditoinnin puitteissa liittovaltion lain mukaisesti Landeshochschulgesetz Baden-Württembergin (LHG) §:n 33 mukaisesti.
Furtwangenin yliopisto (HFU) on osa Euroopan komission perustamaa Bologna-prosessia, ja se käyttää eurooppalaista opintosuoritusten siirto- ja kertymisjärjestelmää (ECTS) tutkintojen myöntämiseen. MA-ohjelman kautta saadut opintopisteet vastaavat kaikkien muiden yli 30 allekirjoittajamaan yliopistojen kursseja. Opiskelijat ansaitsevat MA-ohjelman aikana 30 opintopistettä lukukaudessa, yhteensä 90 opintopistettä suoritettuaan.
Tämä 90 opintopisteen MA on riittävä maisteriohjelmaan jatko-opintojen (PhD) tai työharjoittelun kannalta Saksassa.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Ohjelmarakenne
Ohjelma koostuu yhteensä 90 opintopisteestä ja kestää kaksi lukukautta, jokaiselle opiskelijalle yksilöllisesti suunnitellun ammatillisen kehityksen koulutusohjelman ja opinnäytetyön, joka kirjoitetaan 3. lukukauden aikana (läsnäoloa ei vaadita tällä lukukaudella) sekä lähetettävä ohjelman loppuun mennessä. Opinto-ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan Berliinissä
Ohjelma noudattaa tavanomaista yliopistorakennetta yksivuotisesta akateemisesta ohjelmasta, joka on jaettu kahteen opintojaksoon, jossa opiskelijoille tarjotaan valinnaisia kursseja pakollisten kurssien ohella, ammatillinen kehittymiskokemus ja opinnäytetyö, joka toimitetaan kolmannen lukukauden jälkeen, joka on omistettu. opinnäytetyön kirjoittamiseen.
*Ohjelma on rakennettu 3 lukukauden ohjelmaksi, mutta opiskelijat, jotka haluavat viimeistellä ohjelman ennen ohjelman virallista kestoa, voivat lähettää opinnäytetyönsä ja valmistua aikaisemmin.
Lukukausi 1 (30 op)
Ensimmäisen lukukauden opetussuunnitelman tärkein tavoite on tarjota opiskelijoille vankka perusta ja ymmärrys kulttuuridiplomatian historiasta ja nykykäytännöstä sekä alan tulevista sovelluksista.
Ensimmäisen lukukauden pakolliset kurssit ovat:
- Kulttuuripedagogiikan historia ja kehitys
- Sovellettavan kulttuuridiplomatian kansainväliset tapaustutkimukset
- Tulevat trendit kansainvälisissä suhteissa ja kulttuuriministeriössä
* Ensimmäisen lukukauden fakultatiiviset kurssit (joista 2 jokaisen opiskelijan on suoritettava) sisältävät:
- Nation Branding ja yksipuolinen kulttuuripedagogiikka
- Kansainväliset järjestöt
- Eurooppa-tutkimukset ja politiikka
- Soft Power, Hard Power ja Smart Power
- Kulttuuripedagogiikka konfliktialueilla
- Kansainvälinen hallinto: kauppa, rahoitus ja yhteiset resurssit
*Fakultatiiviset kurssit - Päätöksen tarjolla olevista fakultatiivisista kursseista kullakin lukukaudella tekee CCDS:n tiedekunta lukukauden ajankohdan, logististen asioiden sekä ICD n suunniteltujen toimintojen mukaisesti tulevan lukukauden aikana.
Lukukausi 2 (30 op)
Toisen lukukauden opetussuunnitelman pääpainopisteet ovat liiketoiminnan ja kansainvälisen talouden alojen keskeiset teoriat, käytännöt ja instituutiot.
Toisen lukukauden pakolliset kurssit ovat:
- Moduuli Kansainvälinen talous
- taloustiede
- Kansainvälinen taloustiede
- Kansainvälisen talouden moduulikoe
- Moduuli Kansainväliset rahoitusmarkkinat ja instituutiot
- Kansainväliset rahoitusmarkkinat ja -instituutiot
- Moduuli Kansainvälinen markkinointi
- Kansainvälinen markkinointi
- Moduuli International Management
- Hallitseminen globalisoituvassa maailmassa
- Yrityssimulaatio
- Moduuli Kansainvälinen liiketoimintastrategia
- Kansainvälinen yritysstrategia
- Moduulipro gradu
- Akateeminen tutkimus ja kirjoittaminen
- taloustiede
- Kansainvälinen taloustiede
- Kansainvälisen talouden moduulikoe
- Moduuli Kansainväliset rahoitusmarkkinat ja instituutiot
- Kansainväliset rahoitusmarkkinat ja -instituutiot
- Moduuli Kansainvälinen markkinointi
- Kansainvälinen markkinointi
- Moduuli International Management
- Hallitseminen globalisoituvassa maailmassa
- Yrityssimulaatio
- Moduuli Kansainvälinen liiketoimintastrategia
- Kansainvälinen yritysstrategia
- Moduulipro gradu
- Akateeminen tutkimus ja kirjoittaminen
Ammatillisen kehityksen koulutusohjelma (12 opintopistettä)
Ammatillisen kehittämisen koulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa teoriassa oppimaansa käytännössä opinnoissaan ja saada arvokasta työkokemusta. Ohjelma voidaan suorittaa koko ohjelman ajan: samanaikaisesti opiskelijoiden opintojen kanssa tai ennen toista lukukautta tai sen jälkeen. Ammatillinen kehitysohjelma suunnitellaan erikseen jokaisen opiskelijan kanssa ja koostuu osista tai kaikista seuraavista pääkomponenteista:
- tutkimus
- Oman aloitteen/hankkeen kehittäminen keskuksen tukemana
- ICD :n projekteihin, aktiviteetteihin ja konferensseihin osallistuminen ja niihin osallistuminen
- Osallistuminen itsenäisiin aloitteisiin
- Harjoittelu ulkopuolisissa organisaatioissa ja instituuteissa
Diplomityö (18 opintopistettä sekä akateeminen tutkimus ja kirjoittaminen -moduuli)
Kahden lukukauden akateemisen opiskelun jälkeen opiskelijat ovat päteviä kirjoittamaan syvällisen analyysin valitsemastaan aiheesta, joka liittyy ohjelman teemaan. Opiskelijat ovat velvollisia suorittamaan maisterintutkinnon neljännen lukukauden aikana, ja he saavat opastusta sopivan aiheen valitsemiseen, tarvittavien lähteiden tunnistamiseen ja paikantamiseen. Jokaisen väitöskirjan aihe, rakenne ja pituus tarkistetaan erikseen ja tiedekunnan mentori hyväksyy.