Keystone logo
© BIMM University
The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

Johdanto

Tällä ICMP, olemme aina keskittyneet tarpeita ja mahdollisuuksia yksittäisten opiskelijoiden ja varmistaa, että koulutus tarjoamme on räätälöity ja yksilöllinen, ja antaa sinulle parhaat mahdollisuudet menestystä erittäin kilpailukykyinen ja haastavan ympäristön musiikkiteollisuuden.

Alkuperäinen

Olemme erittäin ylpeitä historiaamme, vertaansa vailla musiikin koulutuksen alalla. Yli 30 vuotta olemme opettaneet, olemme ansainneet maineen laadukkaiden, huippuosaamista ja menestystä, ja sen seurauksena tuhannet opiskelijat ovat valinneet opiskella meille, jolloin ICMP lähtökohtana uraansa musiikin. ICMP on perustettu vuonna 1986, kun Guitar Institute ja Basstech, ja se oli ensimmäinen toimielin antamaan tarvittavat käytännön ja ammatillista koulutusta nykyajan muusikoille. Silti, kun taas nimi ja identiteetti ICMP on luonnollisesti ajan mittaan kehittynyt, taustalla keskittyä opiskelijan tarpeita ei ole koskaan muuttunut. Tämän seurauksena ICMP valmistuneet löytyy nyt menestyksekästä uraa kaikkialla maailmassa - soitto, toteuttamisessa, ja luoda tai opetusta musiikin, sekä omassa yhteisöjä ja joitakin maailman suurimmista vaiheita.

Tänä vuonna on ICMP, me juhlimme 30 vuotta kehittämällä ja toimittamalla asiaa, laadukasta kurssien musiikin opiskelijoille. Olemme edelläkävijä opetusmenetelmät, opetussuunnitelma rakenne ja filosofia, jotka ovat nyt tullut vertailukohta nykymusiikkiin koulutuksessa. Meidän opetus tiedekunnan suurin voimavaramme, on aina ollut vertaansa vailla Britanniassa, ja itse asiassa missään muualla maailmassa. Meidän London sijainti on keskeinen kykymme tarjota opiskelijoille uskomattoman erilaisia ​​mahdollisuuksia esitellä taitojaan ja rakentaa verkostoja, ja meidän inspiroiva oppimisympäristö tarjoaa täydellisen mahdollisuuden kehittää taitoja ja tietoja valmisteltaessa menestyksekkään uran musiikkia.

innovatiivinen

ICMP oli ensimmäinen tarjota kokopäiväistä ohjelmia opiskelijoille nykymusiikkia, ja jatkamme innovoida ja kehittää säännöstä. Tämä vertaansa vailla oleva kokemus tarkoittaa, että opiskelijat voivat hankkia tekniikkaa ilmaista itseään, työkaluja selviytyä teollisuuden ja kyky tehdä palkitseva uran pelaajia, esiintyjät, opettajat, teollisuuden avainhenkilöt, yrittäjät ja enemmän.itsenäinen

ICMP on riippumaton toimittaja musiikkikasvatuksen. Toisin kuin muut koulut, emme ole kiitollisuudenvelassa sijoittajilla, jotka ovat lyhyen aikavälin tavoitteita saavuttamaan. Meidän tavoitteena ei ole ainoastaan ​​avata enemmän ja enemmän keskuksia ja ilmoittautua yhä useammat opiskelijat. Tämän seurauksena voimme ottaa hyvin pitkän aikavälin näkemys kehittämiseen ja parantamiseen tarjoamisen ja standardit huippuosaamisen tueksi urakehitystä monenlaisia ​​pyrkivä muusikot, taiteilijoiden ja musiikin yrittäjiä. Tällä ICMP, voit olla varma, että koulu on aina paras etu mielessään. Monet paikat yrittää kopioida meidän kaava, mutta tietenkin on vain yksi ICMP - alkuperäinen, innovatiivisia, itsenäinen ja yksilöllinen.

MIKSI ICMP

Tiedämme, että koska pyrkivä muusikko, lauluntekijä tai musiikkia yrittäjä sinulla on vaikeita valintoja tehdä kuin aloitat urasi. Tavoitteenamme on innostaa, kannustaa ja varustaa oppilaita onnistua toimittamalla asiaan ja innovatiivista koulutusta korkealaatuisia. Ja meillä on yli 30 vuoden kokemus tarjoaa tietoja ja taitoja ja jakaa kokemuksemme tuhansille opiskelijoille.

Henkilökohtainen lähestymistapa opetukseen ja oppimiseen

Täällä ICMP, jokainen opiskelija ohjataan, tuetaan ja arvostetaan. Työskentelemme sinua kohti saavuttamista henkilökohtaiset tavoitteet. Tätä varten meillä on erilaisia ​​tukielementtejä paikallaan, kuten yksilöllistä oppimista suunnitelmien alustava diagnostinen arviointi, tavoitteiden asettaminen, ja neuvoja ja ohjausta moduulin valintoja. Parantaa oppimiskokemus tarjoamme erilaisia ​​yksilöllistä tukea myös pienten luokkakoot; henkilökohtainen tutorit; drop-istuntoihin; henkilökohtainen työllistettävyyden ja teollisuuden neuvoja; rajoittamaton vapaa wifi; pääsyä verkossa kurssimateriaalit kautta omistettu opiskelijaportaalin; suoraan pääsy suorituskykyä ja työmahdollisuuksia; oppiminen tukea Wellbeing joukkue; tilaisuuksia yhdistyä opiskelijoiden edustajat; ja harjoitus huonetta, jotka voidaan varata maksutta.

Yhdistetty Lontoon vilkkaassa musiikkielämässä

Kun olet alkanut uran musiikki, on kiistatonta, että Lontoo on paikka olla. Samoin kuin on yksi mielenkiintoisimmista ja vilkas kaupungeista maailmassa, Lontoo on ytimessä globaalin musiikkiteollisuus. Se on jatkuvasti kärjessä musiikkia, jossa määritellään populaarikulttuurin kaikkialla maailmassa ja tarjoaa vertaansa vailla mahdollisuuksia tehdä oikeat yhteydet. ICMP Lontoon sijainti on todellinen etu, koska se tarkoittaa, meidän opiskelijat ovat paras paikka aloittaa ja viihtyvät musiikillista uraa.

Yhdistetty musiikkiteollisuus

Meillä on vertaansa vailla verkosto musiikkiteollisuuden yhteyksiä, ja olemme ylpeitä menestys, että ICMP valmistuneet saavuttaa. Olemme yhteydessä kaikkiin suurten levy-yhtiöiden, kustantajien, promoottorit ja rahastoyhtiöiden aktiivisesti Lontoossa, ja teemme niitä yhteyksiä kaikille opiskelijoille. Oikea alusta alkaen, tarjoamme erilaisia ​​tuki- ja mahdollisuuksia meidän opiskelijoille ja vastavalmistuneille, antaa sinulle parhaan mahdollisen lähtökohta saavuttaa tavoitteet.


Luova ja inspiroiva oppimisympäristö

Olemme sitoutuneet investoimaan mahdollisimman opetus- ja oppimisympäristö meidän opiskelijoiden, uusimmat laitteet aina käytettävissä. Riippumatta kurssi haluat seurata, löydät tilat ja laitteet sinun täytyy saavuttaa tavoitteesi ohella inspiroiva opetus ja henkilökohtainen lähestymistapa oppimista. Mikä tärkeintä, kaikki ICMP opiskelijat voivat hyödyntää tiloissamme henkilökohtaiseen käytännössä maksutta ulkopuolella aikatauluun tuntia, ja olemme auki seitsemän päivää viikossa.Erittäin kokenut ohjaajien ja alan ammattilaisten

On elintärkeää, että opiskelijat oppivat niiltä, ​​jotka voivat tarjota heille neuvoja perustuvat tosielämän kokemuksia. Tiedämme varmasti, että opiskelijat ovat todennäköisemmin onnistuvat uraansa, kun opetus he saavat toimitetaan tutorien joilla on käytännön ymmärrys musiikkiteollisuus. Siksi meidän opettajat ovat paitsi päteviä ja kokeneita opettajien ja tutkijoiden, mutta myös erittäin kokeneita musiikin ammattilaisille, esiintyjät ja musiikki yrittäjille itsenäisesti. Ne tuovat kaikki tämä tieto ja kokemus sekä omat laajat teollisuuden yhteyksiä, luokkahuoneessa, joka tarjoaa ICMP opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua rakentaminen ja säilyttäminen on ura musiikkialalla.

Korkea lähiopetusta ja pieni ryhmäkoko

Ymmärrämme, että jotta saadaan henkilökohtainen kokemus opiskelijoillemme, meidän täytyy työskennellä kovasti pitää luokan koot pieni ja lähiopetustunneilla korkea. On ICMP kurssi siksi voit hyödyntää joitakin korkein lähiopetustunneista tarjotaan kaikkialla Britanniassa Higher Education, ja joko yksi yhteen tai pienen ryhmän kokemuksia sinua kohdellaan yksilönä ja merkittäviä pääsy neuvoja ja opastusta.

Yhteisö samanhenkisiä ihmisiä

Tällä ICMP, tarjoamme opiskelijoille yhteistyöhön ja vaaliminen ympäristö, haastava ja tukevat sinua saavuttamaan parhaat mahdollista. Varmistamme opiskelijat tuntevat osa yhteisöä ja on mahdollisuus rakentaa suhteita ja sitoutua samanmielisten muusikoita. Tarjoamme sinulle monenlaisia ​​toimintoja, joissa harjoittaa, kuten mestarikursseja ja keikkoja, matkat ja tapahtumia, klubeja ja sosiaaliseen toimintaan. Olemme myös järjestää talon jakamiseen tapahtumia ja hyvinvointi toimintaa. Opiskelijanumerosi matkansa ICMP Nähdään osaksi maailmanlaajuista yhteisöä yhden monipuolisin ja monikulttuurinen kaupungeissa Britanniassa, ja sinun on mahdollisuus kohdata ihmisiä eri taustoista, pääsy mielenkiintoisia mahdollisuuksia, ja todella uppoutua musiikkimaailmassa.

Tunnustettu, osoittautui ja arvostettu korkeakoulu

Meidän laatu ja akkreditoinnit ovat vertaansa vailla maailmassa nykymusiikin koulutusta. ICMP pidetään yleisesti kokenut ja todistetusti toimittaja korkeakoulutuksen ymmärrämme, että kaikki pyrkivä muusikot tarvitsevat vakava ja kokeneen kumppanin voidakseen toteuttaa henkilökohtaisen musiikillisen tavoitteita ja pyrkimyksiä. 30 vuotta, opiskelijat ovat olleet valitsemalla ICMP lähtökohtana oman uran - ja voit myös!

Laatu ja akkreditoinnit

ICMP on arvostettu ja akkreditoitu jäsen Britannian korkeakoulutuksen laatu yhteisössä. Olemme osa pientä ja valitse ryhmä tarjoajat, jotka voivat käyttää Quality Assurance viraston UK Laatuvarmistetut "leija merkki, joka tarjoaa sinulle varmuuden, että valitsemalla ICMP olet valitsevat toimielin, joka on laatu testattiin samalla tavalla kuin muutkin UK yliopistossa.

Sijainnit

 • London

  Foundation House 1A Dyne Road London NW6 7XG, NW6 7XG, London

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä