Keystone logo
Idep Barcelona Edistyksellinen valokuvauksen ja digitaalisen retusoinnin mestari
Idep Barcelona

Edistyksellinen valokuvauksen ja digitaalisen retusoinnin mestari

0 Years

Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Tämän maisterintutkinnon tavoitteena on, että valokuvauksen jo aloittanut opiskelija voi aloittaa edistyneen erikoistumisprosessin (kahdesta perustavanlaatuisesta genrestä, kuten muotokuvasta ja toimituksellisesta reportaasista ja tekijävalokuvauksesta) työkalujen ja resurssien ammattitaidon lisäksi. 3D-kuvien jälkituotantoon, retusointiin ja integrointiin, mikä yhdistää valokuvakuvan tuotannon teoreettisen ja teknisen tietämyksen retusointiin ja digitaaliseen kuvankäsittelyyn.

Tämä kaksoisnäkemys koulutuksesta avaa uusia ammatillisia näköaloja sekä niille, jotka haluavat olla valokuvaaja ja täydentävät koulutustaan laajalla tietämyksellä digitaalisista kuvankäsittelytyökaluista, että niille, jotka haluavat omistautua retusoinnin ja jälkituotannon maailmalle. (mukaan lukien 3D), kouluttaa sinut valokuvauksen, valaistuksen käsitteisiin ja tekniikoihin, joiden avulla voit ymmärtää paremmin kokonaisprosessia ja saada paremman valokuvausnäön työssäsi parempien ja realistisempien tulosten saavuttamiseksi.

Se on äärimmäisen käytännöllinen ohjelma, jossa tehdään ammattitehtäviin perustuvaa työtä, jossa opiskelijan on tehtävä omat päätöksensä kuhunkin genreen erikoistuneiden ohjaajien avustuksella löytääkseen kykynsä ja ylittääkseen rajoituksensa.

Näin jokainen opiskelija on ohjelman päätyttyä kehittänyt tarpeeksi valokuvamateriaalia muodostaakseen henkilökohtaisen portfolion, jonka avulla hän pystyy pedagogisen johtajan ohjaamana esittelemään töitään ammatillisessa ympäristössä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Mestari valokuvauksen luomisessa ja uusissa audiovisuaalisissa muodoissa
    • Barcelona, Espanja
  • Muotivalokuvan ja mainonnan maisteri
    • Barcelona, Espanja
  • Maisterin ja mainonnan valokuvauksen maisteri
    • Barcelona, Espanja