Keystone logo
Idep Barcelona Master Illustration, liikegrafiikka ja 3D
Idep Barcelona

Master Illustration, liikegrafiikka ja 3D

0 Years

Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Tämä maisterin tutkinto on suunniteltu erikoistumiskurssiksi, jonka tavoitteena on tarjota opiskelijoille tarvittavat taidot kehittää ammattimaisia kuvitus- ja kuvitusprojekteja, joita sovelletaan audiovisuaaliseen mediaan.

Sitä ei ole suunniteltu aloitukseksi piirtämiseen, vaan se haluaa juurruttaa opiskelijaan kuvituksen käytön toisena luovana työkaluna uusien strategioiden luomiseen useilla viestinnän ja suunnittelun aloilla, painottaen erityisesti kaikkia niitä, jotka pyrkivät luomaan audiovisuaalista. sisältö, jossa liikegrafiikasta tai liikegrafiikasta tulee luova ja kerronnallinen akseli, kun taas sopivan tekniikan ja ohjelmiston käyttö elokuvien luomiseen ja 3D-kuvan kehittämiseen esitetään välttämättöminä työkaluina innovatiivisten resurssien ja kuvien tuottamiseen tämän tyypin rikastamiseksi. projektista.

Toisaalta ohjelmassa perehdytään kuvituksen käsitteeseen, jota sovelletaan erilaisiin luoviin ja kommunikaatiotoimintoihin ammattikuvittajien kutakin toiminta-aluetta koskevista erityisistä työpajoista, joissa he oppivat erilaisia tekniikoita ja tapoja keskittyä. jokainen projekti. Toisaalta ja rinnakkain opiskelija saa tarvittavat taidot luoda graafisia ehdotuksia audiovisuaaliseen mediaan, kuten nimikkeisiin, televisiopuskureihin, mainoskuviin ja näyttelyiden audiovisuaalisiin tukiin, sekä luoda ja toteuttaa grafiikkaa. resursseja ja 3D-kuvia näissä projekteissa

Ohjelman lopussa jokaisella opiskelijalla on materiaalia kirjan ja henkilökohtaisen kelan kehittämiseen, jotta hän voi esitellä töitään ammatillisessa ympäristössä sekä kilpailuissa ja kilpailuissa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Digitaalisen muotiinnovaation maisteri
  • Poole, Yhdistynyt kuningaskunta
 • Kestävän muotiteknologian suunnittelun maisteriohjelma
  • Barcelona, Espanja
 • Master of Advanced Digital Video (VFX) ja liikegrafiikka
  • Madrid, Espanja
  • Seville, Espanja
  • + 2 lisää