Keystone logo
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona Kestävän muotiteknologian suunnittelun maisteriohjelma
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Kestävän muotiteknologian suunnittelun maisteriohjelma

Barcelona, Espanja

9 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

18 Jan 2025

EUR 15 100 / per semester *

Kampuksella

* ilmoittautumismaksu 3.900€ + lukukausimaksu 11.200€.

Johdanto

Master's Program in Design for Sustainable Fashion Technology kouluttaa ammattilaisia johtamaan muotiteknologiaan tähtääviä suunnittelu- ja tuotantoprosesseja, soveltamaan pehmeitä tekstiilipintoja, kiinnittämään erityistä huomiota digitaaliseen suunnitteluun, luomaan prototyyppejä, vuorovaikutukseen ja työskentelemään uusien materiaalien kanssa.

Muodin ja teknologian välinen yhteys tarkoittaa paljon muutakin kuin vaatteiden ja asusteiden suunnittelua tai elektronisten laitteiden käyttöönottoa. Se mahdollistaa uusien prosessien ja välineiden soveltamisen suunnittelun ja valmistuksen tehokkuuden optimoimiseksi muotimaailmassa, jolloin syntyy uusia materiaaleja, jotka avaavat tien muotituotteiden parantamiselle ja mahdollistavat sellaisten tuotteiden kehittämisen, joiden hyödyllisyys ylittää prêt-à-porter.

koordinaattori

Aldo Sollazzo - Noumena

Aldo on arkkitehti ja tutkija. Hän on suorittanut arkkitehtonisen suunnittelun maisteriohjelman vuonna 2007, kehittyneen arkkitehtuurin maisteriohjelman IAAC:ssa [Katalonian kehittyneen arkkitehtuurin instituutti] vuonna 2012, Fab Academy -tutkinnon vuonna 2014 Fab Lab Barcelonassa, ja hän on laskennallisen suunnittelun ja digitaalisen valmistuksen asiantuntija. Vuodesta 2011 lähtien hän on toiminut Noumenan johtajana ja johtanut monialaista tiimiä, joka on pyrkinyt määrittelemään uusia suunnittelustrategioita, jotka perustuvat teknologiapohjaisiin sovelluksiin.

Hän on myös digitaalisen käsityöyhteisön Reshape johtaja, joka on hajautettu foorumi, joka edistää huippuluokan ideoita, joissa suunnittelu ja valmistus yhdistyvät. Vuodesta 2015 lähtien hän on toiminut IaaC Global Summer Schoolin johtajana ja Pariisin Design by Data -maisteriohjelman opettajana.

Hän johtaa IaaC:n robotiikan ja edistyksellisen rakentamisen maisteriohjelmaa, jossa keskitytään uusista robotti- ja edistyksellisistä valmistusjärjestelmistä aiheutuviin uusiin suunnittelu- ja markkinamahdollisuuksiin. Aldo on osallistunut Fab Academy -ohjelmaan Fab Academy Paris ja Frosinone -ohjelmien mentorina vuosina 2015-2017.

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä