Keystone logo
IFA Paris

IFA Paris

IFA Paris

Johdanto

IFA Paris - Muotoilun ja liiketoiminnan kansainvälinen muotikoulu

IFA Paris -tapahtumassa on 1200 opiskelijaa, jotka osallistuvat 'kandidaatin ja maisterin / MBA-ohjelmiin' Pariisin, Shanghain ja Istanbulin kampuksilla. kansainvälinen ympäristö.

3000 alumnia, jotka edustavat yli 50 eri kansallisuutta, ovat onnistuneesti integroituneet muoti- ja ylellisyysmaailmaan.

Mottomme: kukista luovuutesi, jaa intohimomme huippuosaamiseen.

Lisätietoja kampuksistamme, ohjelmista ja muusta osoitteesta www.ifaparis.com

PARIS-KOULU

IFA Paris perustettiin vuonna 1982 yhdistämään ranskalainen muotiperintö modernin globalisoituneen maailman kanssa. Koska IFA Paris on ainoa instituutti Pariisissa, jossa tarjotaan kaikki englanniksi ja ranskaksi opetetut perus- ja jatko-opinnot, se palvelee erittäin kansainvälistä opiskelijakuntaa kaikkialta maailmasta. Kansainvälinen muotiakatemia, tunnetaan paremmin nimellä IFA Paris , tarjoaa opiskelijoille suunnittelun ja markkinoinnin perus- ja jatkokursseja suunnittelusta, liiketoiminnasta, viestinnästä ja ylellisyydestä monitieteisen yhteistyön ympäristössä. Pariisin, Shanghain ja Istanbulin kampuksilla IFA Paris on muodin ja ylellisyyden koulutuksen eturintamassa ja tarjoaa kursseja, jotka heijastavat tämän elinvoimaisen teollisuuden tarjoamien mahdollisuuksien laajuutta.

Äskettäin muutettu 18–24 Quai de la Marnessa sijaitsevaan IFA Paris näköala kuuluisalle kanavalle ja se on kehitteillä olevan 19. kaupunginosan ydin. Uusi sijainti on leikannut aiempien akateemisten tilojen koon ja lisännyt laajoja uusia mukavuuksia opiskelijoiden hyödyksi, mukaan lukien suuret luokkahuoneet, opiskelijoiden oleskelutila sekä resurssi- ja opintokeskus. Talossa on myös useita uusia muotityöpajojen tiloja käytännön projektien toteuttamiseksi

SHANGHAI SCHOOL

IFA Paris on tullut johtava muotikoulu Kiinassa ja on ainutlaatuinen osoittamalla omistautumistaan ​​menestykseen tuomalla parhaat, enimmäkseen ranskalaiset ammatilliset muotisuunnittelijat. Yhteistyössä Shanghain teknillisen korkeakoulun IFA Paris perusti koulunsa Shanghaissa vuonna 2002, Kiinan ensimmäisessä kiinalais-ranskalainen yhteisyritys muotikasvatuksessa. IFA: n Shanghain koulu tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat saada selville maailman nopeimmin kasvavista muoti- ja ylellisyysmarkkinoista saaden samalla korkeatasoisen opetussuunnitelman, jota opetetaan englanniksi kuten Pariisissa. Shanghai on avoin ja laajamittainen metropoli ja sen nousu riveihin muotipääomaksi on epäilemättä vakava aihe. 1800-luvulta lähtien Shanghai on ollut Kiinan muotikeskus. Shanghain tyyli matkusti maailmaan 1920- ja 30-luvuilla ja palasi nykyhetkeen muotisuunnittelijoille käyttäen perinteisten ja nykyaikaisten ideoiden yhdistelmää luomaan uusia muotisuuntauksia. Huomattavasti se on maan nykypäivän kuluttajia, jotka muuttavat Kiinasta maailman ylellisimpiin ja korkealaatuisiin muotituotteisiin. Shanghai on epäilemättä Kiinan mekka kansainväliseen muotiin ja ylelliseen teollisuuteen. Useimmat ulkomaiset muoti- ja korumerkit, ylellisyydestä massamarkkinoihin, lasketaan useammalle kuin yhdelle kaupalle kaupungin lukuisissa muotiliikenteen piireissä ja suurissa kauppakeskuksissa. Vaikka ylellisautot, 5 tähden hotellit ja huippuluokan ruokailut ovat säännöllisiä nähtävyyksiä kaupungin keskustassa, on myös nyt kasvava kiinnostus veneisiin ja yksityisiin suihkukoneisiin Kiinan rikkaimman.

ISTANBUL-KOULU

Perustettuaan Ranskaan ja Kiinaan, IFA Paris -mallikoulu toimii nyt myös yhdessä Euroopan ja Aasian risteyksessä sijaitsevista vilkkaimmista kaupungeista: Istanbulista.

IFA Paris on erittäin ylpeä tehdessään yhteistyötä yhden Istanbulin arvostetuimman yliopiston kanssa: Bahçeşehirin yliopiston kanssa .

Bahçeşehirin yliopiston kampus on merkittävä askel yliopiston tehtävän toteuttamisessa rakentaa tulevaisuus maan menneisyydestä ja luoda keskus Istanbulin liikekeskukseen, jossa kulttuuri, koulutus ja oppiminen kohtaavat vastaamaan Turkin ja maailman muuttuviin tarpeisiin . IFA Paris uskoo, että se on etuoikeus ja etu sen opiskelijoille, että he saavat parhaan hyödyn paikasta.

Istanbul on yksi mielenkiintoisimmista ja dynaamisimmista kaupungeista maailmassa ja monipuolinen paikka, joka on täynnä museoita, gallerioita, puistoja ja nykyaikaisia korkeakouluja. Istanbul pystyy tarjoamaan vaiheen niille, jotka kaipaavat tutkia ja kehittää omia etujaan ja aloittaa ura muoti- ja luksusympäristössä.

Bahçeşehirin yliopiston täydennyskoulutuskeskus (BAUSEM)

Bahçeşehirin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen (BAUSEM) institutionaalinen visio on, että koulutus on yksilön itsensä toteuttavan mekanismin elinikäinen prosessi. BAUSEMin johtava periaate on levittää elinikäisen oppimisen kulttuuria yhteiskunnassa ja lisätä ihmisten tietoisuutta siitä, että oppiminen ei rajoitu muodollisen koulutuksen rajoihin. IFA Paris ja Bahçeşehir University tarjoavat muodin ja ylellisyyden uramahdollisuuksia ammattilaisille ja niille, jotka ovat kiinnostuneita tästä aiheesta lyhyillä koulutusohjelmillaan, jotka on luotu yhdessä BAUSEMin kautta.

Miksi IFA Paris ja Bahçeşehir University/BAUSEM Cooperation?

Iskulause "Istanbulin sydämessä" sopii Bahcesehirin yliopiston (BAU) kaltaiselle yliopistolle ... Sen pääkampus sijaitsee Bosporinsalmen laidalla Besiktasissa. Jokainen päivä alkaa varhain nopealla liikkuvuudella ja jatkuu koko päivän. Lisäksi on mahdollista kohdata tapahtuma lähes kaikissa yliopiston osissa.

Ensimmäinen asia, joka iskee silmäsi, kun astut yliopistoomme, on suuri määrä ulkomaisia opiskelijoita. Yhdysvalloista Kiinaan, Ranskasta Etelä -Koreaan laajasta maantieteellisestä alueesta, joka ulottuu yli tuhanteen ulkomaiseen opiskelijaan, opiskelee BAU: ssa.

"BAU GLOBAL" tarjoaa BAU -opiskelijoille mahdollisuuden saada koulutusta hyvin eri kohdista. BAU Global pystyy saavuttamaan tämän Berliinin, Toronton, Washington DC: n, Batumin, Kyproksen, Hanoin, Kiovan, Pueblan, Brockwillen kautta.

Kuljetus BAU: lle on melko helppoa. BAU tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun opiskelijoille ja tutkijoille omilla veneillään kahden kampuksen välillä Istanbulin sydämessä, Besiktas North, Beşiktaş South, Göztepe ve Galata. Veneet lähtevät alueelta, jolle ne antavat nimen BAUPORT. Se on alue, joka on täysin varattu opiskelijoiden käyttöön ja jossa on vehreyttä ja hieno näköala Bosporinsalmelle. Veneet lähtevät tiettyinä vuorokaudenaikoina omalta laiturilta, mikä mahdollistaa miellyttävän matkan Besiktasin ja Galata -kampusten välillä. Siten opiskelijat pysyvät poissa Istanbulin kiireisestä liikenteestä ja nauttivat merestä ja sen raikkaasta ilmasta siirtyessään kampukselta kampukselle.

Lisätietoja on osoitteessa https://www.ifaparis.com

Kampuksen ominaisuudet

PARIISIIN KOULU

IFA Paris perustettiin vuonna 1982 yhdistämään ranskalainen muotiperintö moderniin globalisoituneeseen maailmaan. Pariisin ainoana instituuttina, joka tarjoaa kaikki perustutkinto- ja jatkokurssit englanniksi ja ranskaksi, IFA Paris palvelee erittäin kansainvälistä opiskelijakuntaa kaikkialta maailmasta. International Fashion Academy, joka tunnetaan paremmin nimellä IFA Paris , tarjoaa opiskelijoille suunnittelun ja markkinoinnin perustutkinto-opintoja sekä suunnittelun, liiketoiminnan, viestinnän ja ylellisyyden jatkokursseja monialaisen yhteistyön ympäristössä. Pariisissa, Shanghaissa ja Istanbulissa sijaitsevilla kampuksilla IFA Paris on muodin ja luksuskoulutuksen eturintamassa ja tarjoaa kursseja, jotka kuvastavat tämän elinvoimaisen alan mahdollisuuksia.

Äskettäin osoitteeseen 18-24 Quai de la Marne siirretty IFA Paris tarjoaa näkymät kuuluisalle kanavalle ja on kehittyvän 19. kaupunginosan ytimessä. Uusi sijainti on kolminkertaistanut aiempien akateemisten tilojen koon ja lisännyt opiskelijoille runsaasti uusia mukavuuksia, mukaan lukien isommat luokkahuoneet, opiskelijoiden oleskelutila sekä resurssi- ja opintokeskus. Rakennukseen tulee myös useita uusia muotityöpajatiloja käytännön projekteille

SHANGHAIN KOULU

IFA Paris on tullut Kiinan johtavaksi muotikouluksi, ja se on ainutlaatuinen osoittaessaan omistautumisensa menestykseen tuomalla mukanaan parhaat, enimmäkseen ranskalaiset ammattimaiset muotiohjaajat. Yhteistyössä Shanghai University of Engineering Sciences -yliopiston kanssa IFA Paris perusti koulunsa Shanghaihin vuonna 2002. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen kiinalais-ranskalainen muotikasvatuksen yhteisyritys, jonka Kiinan hallitus on hyväksynyt. IFA:n Shanghain koulu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat saada käsityksen maailman nopeimmin kasvavista muoti- ja luksusmarkkinoista samalla, kun he saavat saman laadukkaan englanninkielisen opetussuunnitelman kuin Pariisissa. Shanghai on avoin ja ekstroversiivinen metropoli, ja sen nousu muotipääkaupunkina on epäilemättä vakava aihe. 1800-luvun loppupuolelta lähtien Shanghai on ollut Kiinan muodin keskus. Shanghai-tyyli matkusti ympäri maailmaa 1920- ja 30-luvuilla ja nousi uudelleen nykypäivänä, kun muotisuunnittelijat käyttivät perinteisiä ja moderneja ideoita luodakseen tuoreita muotitrendejä. On huomattava, että maan nykyajan kuluttajat ovat muuttamassa Kiinaa maailman suurimmaksi luksus- ja huippumuotituotteiden markkinaksi. Shanghai on kiistatta Kiinan kansainvälisen muodin ja luksusteollisuuden Mekka. Useimmat ulkomaiset muoti- ja korumerkit, ylellisyydestä massamarkkinoille, luottavat useampaan kuin yhteen myymälään kaupungin lukuisissa muotikaupan alueilla ja suurissa ostoskeskuksissa. Luksusautot, 5 tähden hotellit ja korkealuokkaiset ravintolat ovat säännöllisiä nähtävyyksiä kaupungin keskustassa, mutta Kiinan rikkaimpien joukossa on nyt myös kasvava kiinnostus huviveneitä ja yksityisiä suihkukoneita kohtaan.

ISTANBULIN KOULU

Perustuttuaan Ranskaan ja Kiinaan IFA Paris -muotikoulu toimii nyt myös yhdessä Euroopan ja Aasian risteyksessä sijaitsevassa eloisimmista kaupungeista: Istanbulissa.

IFA Paris on erittäin ylpeä yhteistyöstä yhden Istanbulin arvostetuimmista yliopistoista: Bahçeşehir Universityn kanssa .

Bahçeşehirin yliopiston kampus on tärkeä askel yliopiston tehtävän toteuttamisessa rakentaa tulevaisuutta maan menneisyydestä ja perustaa keskus Istanbulin bisneskeskukseen, jossa kulttuuri, koulutus ja oppiminen kohtaavat vastatakseen Turkin ja maailman muuttuviin tarpeisiin. . IFA Paris uskoo, että se on etuoikeus ja etu sen opiskelijoille, että he saavat parhaan hyödyn irti siitä, mitä sijainti tarjoaa.

Istanbul on yksi maailman jännittävimmistä ja dynaamisimmista kaupungeista ja monipuolinen paikka täynnä museoita, gallerioita, puistoja ja moderneja korkeakouluja, joten se voi tarjota näyttämön niille, jotka kaipaavat tutkia ja kehittää omia kiinnostuksen kohteitaan ja perustaa ura muoti- ja luksusyritysympäristöissä.

Bahçeşehir University Continuing Education Center (BAUSEM)

Bahçeşehir University Continuing Education Centerin (BAUSEM) institutionaalinen näkemys on, että koulutus on elinikäinen yksilön itsensä toteuttamismekanismi. BAUSEMin johtoajatuksena on levittää elinikäisen oppimisen kulttuuria yhteiskunnassa ja lisätä yksilöiden tietoisuutta siitä, että oppiminen ei rajoitu muodollisen koulutuksen rajoihin. IFA Paris ja Bahçeşehir University tarjoavat uramahdollisuuksia muodin ja ylellisyyden alalla ammattilaisille ja tästä alasta kiinnostuneille lyhyillä koulutusohjelmillaan, jotka on luotu yhdessä BAUSEMin kautta.

Miksi IFA Paris ja Bahçeşehir University/BAUSEM -yhteistyö?

Slogan "Istanbulin sydämessä" sopii Bahcesehir Universityn (BAU) kaltaiselle yliopistolle... Pääkampuksellaan Bosporinsalmen reunalla Besiktasissa jokainen päivä alkaa varhain nopealla liikkuvuudella ja jatkuu koko päivän. Lisäksi tapahtumaan on mahdollista kohdata lähes joka paikassa yliopistoa.

Ensimmäinen asia, joka tulee silmään, kun tulet yliopistoomme, on suuri ulkomaalaisten opiskelijoiden määrä. BAU:ssa opiskelee Yhdysvalloista Kiinaan, Ranskasta Etelä-Koreaan laajalta maantieteelliseltä alueelta yli tuhat ulkomaalaista opiskelijaa.

"BAU GLOBAL" tarjoaa BAU:n opiskelijoille mahdollisuuden saada koulutusta hyvin erilaisista kohdista. BAU Global pystyy saavuttamaan tämän Berliinin, Toronton, Washington DC:n, Batumin, Kyproksen, Hanoissa, Kiovan, Pueblan ja Brockwillen kautta.

Kuljetus BAU:hun on melko helppoa. BAU tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun opiskelijoille ja tutkijoille omilla veneillään kahden kampuksen välillä, jotka sijaitsevat Istanbulin sydämessä, Besiktas North, Beşiktaş South, Göztepe ve Galata. Veneet lähtevät alueelta, jolle he antavat nimen BAUPORT. Se on täysin opiskelijoiden käyttöön varattu alue, jossa on vehreyttä ja upeat näkymät Bosporinsalmelle. Veneet lähtevät tiettyinä vuorokaudenaikoina omalta laiturilta, mikä mahdollistaa miellyttävän matkan Besiktasin ja Galatan kampusten välillä. Siten opiskelijat pysyvät poissa Istanbulin vilkkaasta liikenteestä ja nauttivat merestä ja sen raikkaasta ilmasta siirtyessään kampukselta kampukselle.

  Alumnitilastot

  Sijainnit

  • Paris

   18-24 Quai de la Marne

  • Shanghai

   350 Xianxia Road

   • Istanbul

    Kadir Has Caddesi Cibali

    Kysymyksiä