Keystone logo
IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Johdanto

Tietoja IHS: stä

Vuonna 1958 perustettu IHS on Rotterdamin Erasmus -yliopiston kansainvälinen asunto- ja kaupunkikehitysinstituutti. Yli 60 vuoden ajan tehtävänämme on ollut kehittää inhimillisiä ja institutionaalisia valmiuksia, vähentää köyhyyttä ja parantaa kaupunkien elämänlaatua. Tarjoamme maisteri-, tohtori- ja lyhytkurssiohjelmia erilaisista kaupunkikysymyksistä, mukaan lukien suunnittelun sosiaalis-alueellinen dynamiikka, ilmastonmuutoksen kestävyys, paikallinen taloudellinen innovaatio, asuminen ihmisoikeuksien ja sukupuolen näkökulmasta, kestävyys ja vihreät kaupungit (infrastruktuuri, energia ja vesi), maa oikeus ja rahoitus sekä luonnonvarojen uusiutuva hoito.

120113_commonstudentheaderErasmus.jpg

Opetus- ja oppimismenetelmät

Opetus- ja oppimismenetelmämme ovat ankkuroituna ainutlaatuiseen IHS-lähestymistapaan, joka on koulutuksen, neuvonnan ja tutkimuksen ristiinviljely. IHS -lähestymistapa on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuus luoda moniulotteisia ratkaisuja köyhyyden vähentämiseen ja kaupunkien elämänlaadun parantamiseen. Akateeminen henkilökuntamme on aina mukana kansainvälisissä opetus- ja koulutusoperaatioissa ja pyrkii jatkuvasti kehittämään innovatiivisia kaupunkiratkaisuja. Olemme ylpeitä monitieteisestä lähestymistavastamme koulutukseen, jonka avulla varmistamme, että todelliset kaupunkikysymykset ja ratkaisut otetaan huomioon opetussuunnitelmassamme.

120112_Renownedprofessors.jpg

Välittäjät

IHS tekee yhteistyötä kaupunkikehityksen maailmanlaajuisten johtajien kanssa, kuten UN-Habitat, Cities Alliance ja ICLEI. IHS tekee yhteistyötä myös johtavien hollantilaisten yliopistojen kanssa Alankomaissa ja ympäri maailmaa saadakseen kattavan käsityksen kaupunkikehityksestä. Amsterdam, Groningen ja TU-Delft ovat joitakin yliopistoja, jotka pitävät vierailevia luentoja kaupungin brändistä, kaupunkitaloudesta, logistiikasta, liikenteestä ja perinnön säilyttämisestä.

Opiskelijat

IHS-luokkahuoneessa on keskitason ammattilaisia, joilla on runsaasti ja monipuolisia kokemuksia yli 45 maasta. Tyypillisiä taustoja ovat arkkitehtuuri, tekniikka, suunnittelu, talous, yhteiskuntatiede, ympäristötiede ja asuminen.

IHS -tutkinnon suorittaneet ovat vaikuttaneet valtavasti tehtävänsä toteuttamiseen vähentää köyhyyttä ja parantaa elämänlaatua kaupungeissa ympäri maailmaa. He jatkavat eri tehtävissä yksityisellä, julkisella ja akateemisella sektorilla. Tässä on muutamia esimerkkejä valmistuneiden tehtävistä:

● Projektipäällikkö kiertotalous Philipsillä

● Kaupunkien hallinto ja politiikan asiantuntija UN-Habitatissa

● Arkkitehtikonsultti Aasian kehityspankissa

● Aluesuunnitteluneuvoja GIZ: ssä

● Paikallishallinnon ja aluekehitysministeriön ylitarkastaja

● Ympäristön kestävän liikenteen ja ilmastonmuutoksen keskuksen johtaja

● Professori Pontificia Universidad Javerianassa

120110_getadiplomafromatop100university.jpg

Kaupunki ja kampus

IHS sijaitsee Erasmus -yliopiston kampuksella Woudesteinissa , ikonisessa Rotterdamin kaupungissa. Rohkea arkkitehtuurityyli, uraauurtava kaupunkisuunnittelu ja kuuluisa monikulttuurinen väestö ovat nostaneet Rotterdamin innovaatioiden ja viljelyn eturintamaan kaupunkimaailmassa. IHS on ylpeä Rotterdamin historiastaan ja auttoi rakentamaan ja keksimään kaupungin toisen maailmansodan aiheuttaman tuhon jälkeen. Vaikuttavaa siluettia vasten sijaitseva Rotterdam on täynnä erinomaisia paikallisia ja kansainvälisiä liikenneyhteyksiä, joten se on täydellinen tukikohta tutustua kaikkeen Alankomaiden ja muun Euroopan tarjontaan. Siellä on hyvät liikenneyhteydet ja turvalliset pyörätiet, mikä tekee matkustamisesta kaupungissa erittäin nautittavaa. Se on kaupunki, joka on täynnä monimuotoisuutta ja 175 eri kansallisuutta, jotka muodostavat 600 000 Rotterdamin asukasta. Lisäksi englannin oppiminen on pakollista Hollannin koulutusjärjestelmässä, mikä tarkoittaa, että käytännössä koko maa pystyy puhumaan englantia! ”Tee se tapahtumaan” on visio, joka tukee tämän upean kaupungin kasvua, ja sitä kuvaa sataman, Rotterdamin kaupungin ja Rotterdamin Erasmus -yliopiston fuusio.

120109_Resized_Girlsoncampusfromtheback.jpg

Pääsymaksut

Joka vuosi 1. lokakuuta alkaen voit alkaa hakea maisteriohjelmiin. Jos haluat lisätietoja pääsyvaatimuksista, käy verkkosivuillamme täällä .

Ohjelmat opetetaan sisään

Englanti

Sijainnit

  • Rotterdam

    Rotterdam, Alankomaat

    Kysymyksiä