Keystone logo
International Institute in Geneva

International Institute in Geneva

International Institute in Geneva

Johdanto

Campus sijaitsee Genevessä, Sveitsissä, Euroopan keskustassa ja kansainvälisen politiikan ja liike-elämän keskuksena. Kampus on lähellä lentokenttää ja noin 5 km:n päässä kaupungin keskustasta. IIG on opiskelijoita, jotka edustavat yli 60 kansallisuutta, mikä tarjoaa aidosti monikulttuurisen ympäristön.

International Institute in Geneva on sitoutunut huippuosaamiseen koulutuksen ja ammatillisen parantamisen alalla.

Instituutin monikulttuurinen ylioppilaskunta, tiedekunta ja dynaaminen ympäristö luovat puitteet, joissa opiskelijat hankkivat globaalin koulutuksen.

Ohjelmat on suunniteltu luomaan vakaa tasapaino teoreettisten perusteiden ja käytännön sovellusten välille käyttämällä todellisia liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä ja käymällä vierailulla alueen suuriin monikansallisiin yrityksiin.

Luokat ovat pieniä, jotta ryhmäkeskustelu olisi mahdollista ja yksilöllisempää huomiota. International Institute in Geneva on sitoutunut auttamaan opiskelijoita saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Tiedekunnilla on asianmukainen kokemus teollisuudesta ja liiketoiminnasta korkealla tasolla yhdistettynä vahvaan akateemiseen taustaan.

International Institute in Geneva opetusmenetelmät ovat innovatiivisia ja korostavat kansainvälisen näkökulman hankkimisen tärkeyttä johtamiseen, digitaalisiin ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvissä asioissa.

Kokeellisten oppimismenetelmien, kuten tapausanalyysin ja liiketoimintasimulaatioiden käyttö varmistaa analyyttisten taitojen kehittymisen, jotka ovat kriittisiä nykypäivän kilpailutilanteessa ja nopeasti muuttuvassa maailmassa.

International Institute in Geneva korostaa ihmissuhdetaitojen, johtajuuden, kommunikoinnin ja monikulttuurisessa ryhmässä työskentelyn merkitystä kannustamalla aktiivista luokkaan osallistumista ja pitämällä säännöllisesti esitelmiä strategisista johtamiskysymyksistä. Tässä hengessä opiskelijoiden odotetaan työskentelevän ryhmissä simuloidakseen tilannetta, jossa he kehittävät ennakoivaa asennetta ja hallitsevat tehokkaat viestintätaidot.

IIG :n akateeminen filosofia painottaa yrittäjälähtöisyyden kehittämistä niin pienille ja keskisuurille yrityksille kuin suurille monikansallisille yrityksille.

Visio

Kehittää kansainvälisiä ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet palvelemaan kestävää yhteiskuntaa.

Tehtävänanto

International Institute in Geneva on Sveitsin liittovaltion viranomaisen valvoma korkeakoulusäätiö , joka tarjoaa laadukasta koulutusta opiskelijoiden menestymiseen liike-elämässä ja kansainvälisessä urassa.

Instituutti on omistettu:

 • Koulutus - Tarjota liiketalouden, viestinnän, kansainvälisten suhteiden ja kaupan koulutus maailmanlaajuisesti.
 • Erinomaisuus - Edistä akateemisten ja käytännön ohjelmien tasapainoa tehokkaiden oppimisprosessien, yksilöllisten opiskelijapalveluiden ja opetusta ja tutkimusta harjoittavan tiedekunnan avulla.
 • Ympäristö - Tarjoa dynaaminen oppimisympäristö, joka edistää monimuotoisuutta ja on reagoiva kansainvälisen yhteisön muuttuviin tarpeisiin.

Kansainvälinen verkosto

International Institute in Geneva on perustanut vahvan verkoston kehittäen vaihto-ohjelmia akkreditoitujen akateemisten laitosten kanssa maailmanlaajuisesti. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia IIG -verkoston yliopistojen opiskelijoille:

 • Eurooppa (esim. Plymouth University)
 • USA (esim. Boston University)
 • Keski- ja Etelä-Amerikka
 • Aasia ja Lähi-itä
 • Afrikka

osallistua yhdeksi lukukaudeksi IIG :hen ja saada hyvitystä oppilaitoksessaan.

Se antaa myös IIG opiskelijoille (enintään kaksi vuodessa) osallistua yhdeksi lukukaudeksi tai yhdeksi kesäkaudeksi toisessa yliopistossa ja saada hyvitystä IIG ssä.

Joissakin yliopistoissa opiskelijat voivat saada kaksoistutkinnon IIG ssä.

Geneve, maailmanlaajuinen kaupunki

Geneve kuuluu valittuun ryhmään todella "kansainvälisiä" maailman kaupunkeja, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan tutkia kansainvälistä hallintaa, kansainvälisiä suhteita ja digitaalista mediaa.

Kaupunki on Yhdistyneiden Kansakuntien ja erityisjärjestöjen, kuten Maailman kauppajärjestön, isäntä, ja sitä kutsutaan usein rauhan ja diplomatian pääkaupungiksi.

Monet monikansalliset organisaatiot sijaitsevat alueella erinomaisen logistiikkaverkoston ja Geneven keskeisen sijainnin vuoksi.

Euroopan sydämessä se on vain tunnin lentomatkan päässä Lontoosta, Pariisista, Brysselistä ja Milanosta.

Geneve tunnetaan yhtenä maailman suurimmista kansainvälisistä rahoituskeskuksista erityisesti yksityisen pääoman hallinnassa.

Geneve on ikkuna teknologian maailmaan. Se on koti sellaisille maailman johtajille kuin Maailman talousfoorumi (WEF), Hewlett-Packard, Nestlé, Richemont, Procter and Gamble, Caterpillar ja Du Pont de Nemours.

Myös International Telecommunication Union ja Reutersin eurooppalainen viestintäkeskus ovat valinneet Geneven päämajakseen. Genevessä sijaitseva CERN on paikka, jossa World Wide Web keksittiin.

Geneven kulttuurielämän laatu ja monimuotoisuus lukuisine teattereineen, museoineen ja kansainvälisineen konferensseineen tekee siitä oikean paikan globaalin koulutuksen hankkimiselle.

Kaupunki on muodin, korujen ja kellovalmistuksen kuuluisimpien nimien esittelypaikka, ja siellä asuu muun muassa Rolex ja Patek Philippe. Ihanteellisella paikalla Leman-järven rannalla Alppien juurella sijaitseva Geneve tarjoaa erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia.

Kaupungin kosmopoliittinen luonne, jossa on lähes 150 kansallisuutta ympäri maailmaa, saa kaikki tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Apurahat ja rahoitus

Instituutti jakaa vuosittain rajoitetun määrän stipendejä. Valintakriteerit perustuvat aiempaan akateemiseen suoritukseen (GPA) ja taloudellisiin tarpeisiin. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee lähettää hakemuskirje hakemusmateriaalin mukana.

Tulevat tapahtumamme

Avoimet ovet, yritysesittely ja paljon muuta!

Rankingit

International Institute in Geneva ( IIG ) on Sveitsin kymmenen parhaan kauppakorkeakoulun joukossa akkreditoitu akateeminen instituutio, joka on erikoistunut yrityskoulutukseen. Instituutti tarjoaa perus- ja jatko-ohjelmia liiketalouden, kansainvälisten suhteiden, markkinoinnin ja viestinnän sekä kansainvälisen kaupan aloilla. Opetussuunnitelmassa on ainutlaatuinen yhdistelmä teoreettista ja käytännön opetusta, jossa keskitytään erityisesti kansainvälisen liiketoiminnan käytäntöihin. Kansainvälinen vaihto-ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella tunnetuissa yliopistoissa ympäri maailmaa. Campus sijaitsee Genevessä, Sveitsissä, Euroopan keskustassa ja kansainvälisen politiikan ja liike-elämän keskuksena. Kampus on lähellä lentokenttää ja noin 5 km:n päässä kaupungin keskustasta. IIG on opiskelijoita, jotka edustavat yli 60 kansallisuutta ja tarjoavat todella monikulttuurisen ympäristön.

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

 • Geneva

  International Institute in Geneva ICC 20, Rte de Pré-Bois, 1215, Geneva

 • Geneva

  Geneva, Sveitsi

  Kysymyksiä