Keystone logo
IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

Johdanto

Olemme johtava digitaalisen markkinoinnin Digital Business School. Meillä on yli 15 vuoden kokemus, mikä antaa meille ainutlaatuista oppimista, jonka avulla voimme edelleen kehittyä, erikoistua ja ennen kaikkea kouluttaa uusia johtavia digialan ammattilaisia, joita on jo yli 20 000.

IM Digital Business Schoolissa varmistamme digitaalisten teknisten taitojen täydellisen yhdistämisen digitaalisen markkinoinnin, digitaalisen liiketoiminnan ja digitaalisen viestinnän suorituskykytaitoihin. Tämän liiton avulla voimme tarjota todellisiin päivittäisiin tarpeisiin mukautetun koulutusmallin, joka on tyydytettävä.

Tämä malli on sidoksissa yhtenäisiin periaatteisiin ja arvoihin, jotka pystyvät auttamaan opiskelijoitamme ja ammattilaisiamme kehittymään yrittäjiksi, innovatiivisiksi, päteviksi ja ennen kaikkea vastuullisiksi asiantuntijoiksi sekä eettisesti että sosiaalisesti.

Valmistamme johtajia niin, että he osaavat sopeutua turvallisesti liiketoiminnan ja yrittäjyyden digitaalista muutosta kuvaavaan tulevaisuuteen, mutta myös ottamaan aktiivisen roolin ja rakentamaan sitä.

Miksi IM Digital Business Schoolilla on merkitystä?

Jokainen opiskelija on ainutlaatuinen ja hänellä on omat aloitteensa, tavoitteensa, tavoitteensa ja kykynsä kehittää, joten on tärkeää priorisoida ja optimoida hänen autonomiaansa, itseoppimistaan ja koulutuskasvuaan. Nämä avainkohdat ovat kulmakivi koulutuksessa, jossa opiskelijat saavat voimaa ja osoittavat täyden potentiaalinsa keskittymällä akateemiseen ja ammatilliseen menestymiseensä. 90 % IM-opiskelijoista löytää työpaikan alle 24 kuukaudessa. Tuoreet ISO-, UNE- ja QS-auditointitutkimuksista saadut tulokset tukevat IM Digital Business Schoolia työllistettävyyden ja työllistymisen takeena alle 24 kuukaudessa. Nämä tulokset osoittavat, että maisterintutkintoa opiskelevien tai jo suorittaneiden opiskelijoiden työllisyystilanne on yhä edullisempi; ei vain heidän nykyisen ammatillisen asemansa, vaan myös palkansa suhteen.

Lisäksi tehokkaalla digitaalisella koulutuksella IM Digital Business School on toteuttanut innovaatioita opetuksen laadussa ja pedagogisessa metodologiassa, koska koko akateemisen matkansa ajan opiskelijat toteuttavat taitoja, kuten ajanhallintaa, toimintojen suunnittelua ja toteuttamista. tavoitteiden saavuttamisessa. Tällä tavalla he harjoittelevat menestykseen liittyviä pehmeitä taitoja ja sisällyttävät ne jokapäiväiseen elämäänsä, kunnes niistä tulee luonnollinen vastaus kohtaamiinsa ammatillisiin haasteisiin.

Ohjelmiemme painopiste

Abordamos la formación de profesionales para la nueva generación de negocios digitales desde una visión transversal: marketing, comunicación y negocios digitales, con másteres especializados que destacan por un temario profundo y actualizado, donde todas las asignaturas son prácticas e impartidas por expertos en activo.

Kaikilla maisterintutkinnoillamme on kaksoistutkinto 100-prosenttisesti käytännön aineilla, jotka lisättynä virtuaalikampukselle ilman kilpailua muissa eurooppalaisissa kouluissa ja menetelmällä, joka seuraa suoritustasi antamalla sinulle säännöllistä palautetta, antaa meille mahdollisuuden varmistaa, että kehityt oikealla tavalla. suunta. Samoin ne luovat ainutlaatuisen kokemuksen, joka muuttuu korkeasti koulutetuiksi ja kilpailukykyisiksi ammattilaisiksi, jotka erottuvat valintaprosesseista.

BOLSA DE EMPLEO ESPECIALIZADA EN PERFILES DIGITALES

Perimmäisenä tavoitteenamme on, että IM-alan ammattilaisilla on enemmän ja parempia ammatillisia mahdollisuuksia. Tästä syystä olemme luoneet HR-asiantuntijoista koostuvan Digital Careers -osaston , joka on omistautunut digitaalisten lahjakkuuksien valintaan. Tavoitteena on parantaa heidän uraansa ohjelman päätyttyä ja nopeuttaa heidän matkaansa työmarkkinoilla. Katamme 2 aluetta: ammatilliset harjoittelut ja työtarjoukset.

Työskentelemme tehokkaan työllisyyspoolin kanssa, joka on ainutlaatuinen sen erikoistuminen digitaalisiin profiileihin, joille on jatkuva kysyntä, ja erikoisprofiilien, kuten Jessica's, sijoittaminen suuriin yrityksiin Espanjassa.

Jessica kertoo sinulle ensi käden:


KAKSIN- JA KOLME ASTETTA

¿QUÉ NOS MUEVE?

Ofrecer la mejor formación en Marketing Digital y ponerla al alcance de todos. El marketing Digital no debe ser patrimonio de unas pocas empresas.

Koulutamme, inspiroimme ja teemme yhteistyötä opiskelijoiden, alumnien, opettajien ja alan ammattilaisten yhteisön kanssa edistäen vilkasta ja aktiivista verkostoa. Relaatiojärjestelmä, joka tukee toisiaan monimutkaisessa digitaalisessa ympäristössä.

Kampuksen elämä ja tilat

Virtuaalivierailu Campus Barcelonassa:

https://www.im.education/tour-im/

Sijainnit

 • Barcelona

  Fisica, 13-17 L.2, 08038, Barcelona

 • Madrid

  Plaza de Carlos Trias Bertrán, 4, 28020, Madrid

 • Barcelona

  Carrer de la Física,13-17, 08038, Barcelona

  Kysymyksiä