Keystone logo
Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Johdanto

Tietoja Imagine Education Australia

Imagine Education Australia on Ammatillinen koulutuskeskus ja yksityisomistuksessa oleva Englannin kielikeskus, jossa on kampuksilla Brisbanessa ja Gold Coastissa.

Imagine Education Australia on neljä kampusta: pääkampustamme Benowa Roadilla; meidän Southport Central Campus pois Scarborough Street; Ashmorein kampus Ashmoressa; ja Brisbanen kampustamme Brisbanen kaupungin sydämessä.

Kuvittele Koulutuksella on myös neljä live-harjoitteluympäristöä, joissa opiskelijat voivat saada käytännön kokemusta reaalimaailmassa. Elävä koulutusympäristömme ovat opiskelijoillemme autoteollisuutemme, lastentarhanopiston tiedekunta ja vieraanvaraisuuden tiedekunta.

Kuvittele Koulutus tarjoaa:

 • Uusinta tilat
 • Ensiluokkaiset kurssit opiskelijoille Australiasta ja ympäri maailmaa
 • Opiskelijapalvelut (mukaan lukien koti- ja työllistämisapu)
 • Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta
 • Hauskoja ja jännittäviä luokkia

Tehtävämme

Imagine Education Australia tehtävänä on tarjota maailmanluokan koulutus kaikille opiskelijoille positiivisessa ja huolehtivassa oppimisympäristössä. Tämä saavutetaan seuraavasti:

 • Kansainvälisen tietoisuuden lisääminen integroimalla opiskelijat australialaiseen yhteiskuntaan ja kehittämällä syvempi käsitys Australian kulttuurista.
 • Käyttämällä uusia ja innovatiivisia opetusmenetelmiä.
 • Auttaa oppilaita kehittämään osaamista ja luottamusta englannin käyttöön, jotta he voivat vastata korkeakoulun ja yliopiston akateemisiin vaatimuksiin Australiassa.
 • Luodaan Pathways , palveluita ja mahdollisuuksia opiskelijoille korkealaatuisten opiskelijakohtaisten ohjelmien kautta turvallisessa ja tukevassa kouluympäristössä omilta opettajiltaan ja tukihenkilöstölleen.

Kuvittele Koulutus on synonyymi laadukasta koulutusta ja pitkäaikaista uran menestystä.

Miksi opiskella meitä?

 1. Kokemus ja tilat: Imagine Education Australia on rekisteröity koulutusorganisaatio, joka on toimittanut teollisuudelle tärkeän laadukkaan koulutuksen vuodesta 2005. Meillä on tarkoitukseen rakennettuja laitteita ja huippuluokan oppimisympäristöjä, joissa vuorovaikutteinen taulun tekniikka on käytössä.
 2. Akkreditoidut kurssit: Pätevyytemme rakentuvat kansallisten koulutuspakettien mukaisesti ja ovat VET Quality Frameworkin mukaisia. Imagine Education Australia on validoinut alan kursseja varmistaakseen nykypäivän liiketoimintaympäristöön parhaiten ajankohtaisen ja asianmukaisen koulutuksen.
 3. Teollisuusohjattu henkilöstö: Täysin pätevällä ja intohimoisella opetushenkilöstöllä, jolla on monen vuoden kokemus omasta toimialastaan ​​ja jotka tukevat osallistavaa oppimista, opiskelijat saavat koulutusta parhaista.
 4. Aikaisempien oppimisten ja opintosuoritusten tunnustaminen: Aiemmin hankitut opinnot ja työkokemus voidaan tunnustaa luottokelpoisuutena Imagine Education Australia .
 5. Foundation Pathways *: Opiskelijat, jotka etsivät Pathway merkintää yliopistokoulutusohjelmiin, voivat hyödyntää Imagine Education Australia Pathway ohjelmaa. Pathways ohjelmien Pathways ansiosta voit siirtyä kandidaatti-ohjelmien luottoon, mikä tarkoittaa, että voit suorittaa tutkintoasi vieläkin nopeammin!
 6. Live-harjoitteluympäristöt: Älä vain opi luokkahuoneessa: opiskele yhdessä Imagine-elokuvakoulutusympäristöissä, joissa saat käytännön, käytännön koulutuksen ja kokemuksen, jonka tarvitset käynnistääksesi urasi.
 7. Taitopohjainen arviointi: Osoita oppimistasi monella tavalla, ei vain tenttejä. Lisäksi työharjoittelijoita arvioidaan omaa työharjoittelua varten.
 8. Joustavat sisäänpääsyvaatimukset ja moninkertaiset syöttötapaukset: Imagine-joustavien ilmoittautumisvaihtoehtojen ja useiden syöttötapojen ansiosta koko vuodelle ei koskaan jää missään vaiheessa.
 9. Palkkausvaihtoehdot: Tutustu kustannustehokkaaseen tapaan saavuttaa urasi lopputulos tai Pathway jatkaa opintojasi kilpailukurssin hinnoilla ja maineen joustavien maksusuunnitelmien avulla.
 10. Apurahat: Ymmärrämme hakijoidemme intohimoa ja akateemista lahjakkuutta ja tarjoamme stipendiohjelmaa.
 11. Valtion rahoittamat paikat: Valtion rahoittamat toimet ovat saatavilla kotimaisille ilmoittautumisille, harjoittelupaikoille ja oppisopimuskoulutuksille.
 12. Yliopisto-artikulaatio *: Oppimistasi voi laskea korkeakoulututkintotodistuksessamme korkeakouluopetukseen Bond-yliopistolle ja muille suurille Australian yliopistoille. Olemme aina laajentamassa urasi vaihtoehtoja!

* TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Tämä ei mitenkään merkitse taatun paikan yliopisto- tai lukio-ohjelmassa. Yksittäisten hakemusten on oltava hyväksytyn yliopiston tai koulun hyväksymä.

Sijainnit

 • Gold Coast

  3 Benowa Rd, 4215, Gold Coast

 • Brisbane

  Brisbane, Australia

  Kysymyksiä