Keystone logo
IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

Johdanto

IMF Academic Institution on kansainvälinen referenssi jatko-opiskelijoille, johon osallistuu yli 125000 opiskelijaa ja 5000 yritystä 20 vuoden aikana. Palvelujensa laadun ja arvostuksen ovat vahvistaneet sellaiset yhteisöt kuin The Association to Advance Collegiate School of Business (AACSB), The Association of MBAs (AMBA) ja EFQM +500 seal.

IMF: n opiskelijat voivat hankkia kolminkertaisen tutkinnon: kaksi yliopistoa ja yksi ammattilainen. Ecuadorin pätevyys, jonka SENESCYT on tunnustanut neljännen tason tutkinnoksi ja jotka kaikki ovat arvokkaita Euroopan korkeakoulutusalueella.

IMF sallii pääsyn koulutukseen valitsemalla tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin:

  • Online: Moderni virtuaalikampus, johon pääsee kaikkialla maailmassa milloin tahansa.
  • Sekoitettu: Yhdistämällä verkkomoduulin edut kasvokkain luokkiin.

Lisäksi se tarjoaa joustavuutta maksujen suorittamiseen: Jos valitset yksittäisen maksun, ylimääräisen 5%: n alennuksen tai osamaksun kuukausimaksuina ilman korkoa tutkimusjakson aikana.

Uusien ammatillisten haasteiden kohtaaminen, jonka avulla voimme muuttaa elinympäristöämme ja työtämme, vaatii vahvaa koulutusta. Innovatiivinen ja laadukas koulutus, jonka opiskelijakeskeinen menetelmä käsittelee niiden henkilöiden henkilökohtaisia ja ammatillisia olosuhteita, jotka haluavat saavuttaa parhaan versionsa.

together now

Sijainnit

  • Quito

    Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán, 170135, Quito

Kysymyksiä