Keystone logo
IMT Mines Albi

IMT Mines Albi

IMT Mines Albi

Johdanto

Vuonna 1993 perustettu IMT Mines Albi on insinööreihin erikoistunut julkinen korkeakoulu, joka kuuluu talous- ja teollisuusministeriön alaisuuteen.

Valmistunut korkeakoulu

Ranskalaisena insinöörin Grande École d'Ingénieurs -yrityksenä IMT Mines Albi tarjoaa erinomaisen valikoiman ohjelmia, jotka sopivat tarpeisiisi, kykyihisi ja tavoitteisiisi. Perustutkinto-opiskelijamme otetaan vastaan L3- tai M1-tasolla ja suunnittelututkintomme toimitetaan lopussa Master of Science, Engineering, International Master (M3) ja Ph.D.-ohjelmat tarjoavat korkean tason tieteellistä ja johtamiskoulutusta kehittämään sosiaalisesti vastuullisia johtajia, jotka ovat valmiita vastaamaan dynaamisen ja rauhattoman maailman haasteisiin.

Tutkimuksen huippuosaamiskeskus

IMT Mines Albi on 3 tutkimuskeskusta: RAPSODEE-tutkimuskeskus, joka on omistettu energiaa, ympäristöä ja hiukkasten kiintoaineiden tiedettä ja teknologiaa varten. Clément Ader -instituutissa keskitytään mekaanisen ja materiaalitieteellisen tutkimuksen tutkimukseen, jossa painotetaan erityisesti ilmailuteollisuutta ja avaruussovelluksia. Tutkimuskeskus teollisuustekniikan suunnitteluun ja toimitusketjujen hallintaan, matemaattisten työkalujen kehittämiseen ja järjestelmätekniikan ohjelmistojen kehittämiseen. RAPSODEE ja ICA ovat tieteellisen huippuosaamisen ja laadun huomioimisen ansiota teollisuuden tutkimuskumppanuuksien puitteissa CNRS: n ja Mines Albin ja laboratorioiden IMT Mines Albi sai arvokkaan "Carnot" -luokan, etiketti, joka toimitettiin Ranskan elitisteryhmille, jotka tekivät alan tutkimusta

Taloudellisen ja alueellisen kehityksen liikekumppani

IMT Mines Albi kehittää jatkuvasti tiiviitä yhteyksiä kansainvälisiin ja kansallisiin toimialoihin ja osallistuu aluetalouden kehittämiseen esim. Aloittamalla startit jne. Koulutusprosessi on suunniteltu varmistamaan, että jatkoinsinöörit pystyvät "osumaan maaperään" operatiiviset työpaikat alan eri aloilla. Monet insinöörit ja alan johtajat säännöllisesti opettavat kouluun ja ovat tiiviisti mukana sen hallinnassa.

strategia

IMT Mines Albi on moderni ja hyvin varustettu akateemikko

  • koulutetaan monitaitoisia insinöörejä ranskalaisen "Grandes Ecoles" -perinteen mukaan
  • suorittanut Master of Science -tutkinnon
  • tohtorintutkinnon suorittanut
  • huippututkimuksen perus- ja soveltavaa tutkimusta
  • edistämään sen toiminnan teollista toteutusta.

IMT Mines Albi kuuluu: - Ranskalaiseen insinööri-, tietotekniikka- ja johtamisalan johtavaan Institut Mines-Télécom -yritykseen - 1290-luvulla perustettuun Toulousen yliopistoon, johon kuuluu noin 120000 opiskelijaa, jotka jakavat kaikki yliopistot kenttiä. Albi on viehättävä ja rauhallinen kaupunki, joka sijaitsee Lounais-Ranskassa ja sen historiallinen keskusta on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. "Mines Albi" -yritys on kehittänyt maailmankuulujen tutkimusklustereiden ympäristössä nykyaikaisen ja dynaamisen "Mines", "Télécom" - ja "Toulouse" -yliopiston, joka sijaitsee Ranskassa ja Midi-Pyrénées -alueella. kuten ilmailu, syöpä ja terveys, energia, vesi ja ympäristö. Kampuksen nopeutettu kansainvälistyminen on yksi tulevan kehityksen päätavoitteista. Merkittävä kansainvälinen kokemus on pakollinen jokaiselle opiskelijalle opiskelun aikana ja IMT Mines Albi pyrkii isännöimään vuosittain noin 30% ulkomaalaisista opiskelijoista perus- ja maisterikursseilla. Opiskelijat hyväksytään vaihto-, perus- tai kaksoistutkinto-opiskelijoina yhteistyössä kaikkien yliopistojen kanssa solmittujen yhteistyösopimusten kanssa. Nykyään noin 50% tohtori- ja jatko-opiskelijoistamme tulee ulkomailta. Kehitämme kansainvälistä sitoutumista ja tunnustusta tutkimuksemme järjestämällä ja järjestämällä vuosittain kansainvälisiä konferensseja, lisäämällä osallistumisemme kansainvälisiin ja EU-hankkeisiin sekä lisäämällä kansainvälisiä julkaisuja. Yhteisten kansainvälisten tutkimusryhmien ja laboratorioiden kehittäminen sekä vierailevien professuurien tehostaminen vahvistavat asemamme kansainvälisellä tasolla. Teknologisten ja pilot-alustojen GALA-, MIMAUSA- ja VALTHERA-investointien sekä kampus-elämän laadun ja Albin yleisten investointien vuoksi IMT Mines Albi on houkutteleva vaihtoehto opiskeluun ja tutkimukseen.

Sijainnit

  • Albi

    Allée des sciences, 81000, Albi

Kysymyksiä