Keystone logo
INCEIF University

INCEIF University

INCEIF University

Johdanto

Mikä on INCEIF?

INCEIF University perusti Bank Negara Malaysia (Malesian keskuspankki) vuonna 2005, ja sen tehtävänä on kehittää ja vaalia lahjakkuuksia ja asiantuntijoita islamilaisessa rahoituspalvelualalla. Sen tiedetään olevan ainoa yliopisto maailmassa, joka on omistettu islamilaiselle rahoitukselle, ja sen tavoitteena on olla islamilaisen rahoituksen tietojohtaja tarjoamalla erinomaista opetusta, tutkimusta ja ajatusjohtajuutta - yhdistämällä sekä korkeakoulut että teollisuus.

Sen jälkeen, kun INCEIF toivotti ensimmäisen opiskelijaryhmänsä tervetulleeksi kesäkuussa 2006, siitä on kehittynyt johtava korkeakoulu. Yhden online-ammatillisen pätevyyden tarjoamisen alkuajoista lähtien yliopisto on laajentanut tarjontaansa sisältämään 3 tohtoriohjelmaa, 5 maisteriohjelmaa, 2 ammatillista ohjelmaa sekä teollisuuskeskeisiä soveltavia tutkimus-, konsultointi- ja neuvontapalveluja.

Nykyään on 2 166 INCEIF alumnia yli 83 maasta ympäri maailmaa. Jotkut antavat jo merkittävän panoksen islamilaisen rahoituksen edistämiseen kaikilla tasoilla, olipa kyse tuotekehityksestä, poliittisesta kehyksestä ja täytäntöönpanosta, sääntelystä ja täytäntöönpanosta sekä innovaatioista. INCEIF Universitysiirtyminen uudelle ja suuremmalle kampukselleen on linjassa sen pitkän aikavälin strategisen suunnitelman kanssa laajentuneen yhteisön mukauttamiseksi, kun yliopisto pysyy kurssilla islamilaisen rahoituksen tieto- ja ajatusjohtajana. INCEIF ymmärtää, että yliopisto ei ole vain paikka, jossa etsitään tietoja ja taitoja; Se on myös paikka vaalia valmistuneiden persoonallisuutta.

Joten miksi valita INCEIF?

INCEIF (International Centre for Education in Islamic Finance) on islamilaisen rahoituksen johtava yliopisto, joka on tunnustettu maailmanlaajuisesti huippuosaamisestaan koulutuksessa, tutkimuksessa ja koulutuksessa. Tässä on joitain syitä, miksi opiskelu INCEIF voi olla hyvä vaihtoehto sinulle:

  1. Erikoistuminen islamilaiseen rahoitukseen: INCEIF on ainoa yliopisto maailmassa, joka keskittyy yksinomaan islamilaiseen rahoituskoulutukseen. Tämä tekee INCEIF ihanteellisen paikan opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua tälle alalle ja saada asiantuntemusta islamilaisesta rahoituksesta.

  1. Kokenut tiedekunta: INCEIF tiedekunnan jäsenet ovat erittäin päteviä ja kokeneita omilla aloillaan. He ovat islamilaisen rahoituksen asiantuntijoita ja heillä on laaja kokemus alalta. Ne tuovat reaalimaailman tietoa ja asiantuntemusta luokkahuoneeseen ja tarjoavat opiskelijoille ainutlaatuisen oppimiskokemuksen.

  1. Kansainvälinen tunnustaminen: INCEIF on kansainvälisesti tunnustettu islamilaisen rahoituksen koulutuksen johtavaksi laitokseksi. Sen ohjelmat on akkreditoinut Malesian pätevyysvirasto (MQA) ja tunnustanut kansainväliset elimet, kuten islamilaisten rahoituslaitosten kirjanpito- ja tilintarkastusjärjestö (AAOIFI) ja islamilainen rahoituspalvelulautakunta (IFSB).

  1. Teollisuuden yhteydet: INCEIF on vahvat yhteydet islamilaiseen rahoitusalaan sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Tämä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden olla tekemisissä alan ammattilaisten kanssa, saada käytännön tietoa ja rakentaa ammatillisia verkostojaan.

  1. Modernit kampustilat: INCEIFhuipputekninen kampus on varustettu moderneilla mukavuuksilla, kuten kirjastolla, tietokoneluokilla, luentosaleilla ja rukoussalilla. Kampus sijaitsee myös Kuala Lumpurin sydämessä, ja se tarjoaa opiskelijoille helpon pääsyn kaupungin mukavuuksiin.

Kaiken kaikkiaan opiskelu INCEIF : ssä voi tarjota sinulle ainutlaatuisen koulutuskokemuksen ja auttaa sinua kehittämään taitoja ja tietoja, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkäälle uralle islamilaisessa rahoituksessa.

PALKINNOT JA AKKREDITOINNIT

· Vuonna 2020 Malesian korkeakouluministeriön (MOHE) toteuttamaa 4 tähden tunnustusta MyRA käytetään mittaamaan muun muassa yliopistojen tutkimus- ja innovaatiovalmiuksia.

·2019, erittäin kilpailukykyinen (5 tähden) vuodelle 2019 MOHE: n Malesian laadunarviointijärjestelmä yliopistojen ja yliopistojen huippuosaamiselle tai lyhyesti SETARA. SETARA mittaa kaikkien yksityisten ja julkisten yliopistojen ja korkeakoulujen laatua, mukaan lukien ulkomaiset sivukampukset.

·2018, AACSB Accredited* (*INCEIF on ainoa islamilaiseen rahoitukseen keskittyvä jatko-yliopisto, jolla on AACSB-akkreditointi, joka sijoittaa INCEIF ohjelmat 5 prosentin parhaan joukkoon liiketoimintaohjelmista ympäri maailmaa)

·2021, International Shari'ah Research Academy for Islamic Finance (ISRA), INCEIF: n tutkimuksen hallintakeskus, palkittiin Hongkongissa toimivan The Asset Triple A Islamic Financen "parhaana tutkimustalona"

·2021, ISRA Consulting äänesti parhaaksi islamilaiseksi konsulttiyritykseksi kolmantena vuonna peräkkäin kansainvälisessä kyselyssä, jonka suoritti johtava islamilainen rahoitusuutisportaali Islamic Finance News

·2021, ISRA Consulting palkitsi Hongkongissa toimivan The Asset Triple A Islamic Finance Awards 2021 -palkinnon "Best Consulting Service" -palkinnon, joka on toinen kolmen vuoden ennätys

Sijainnit

  • Kuala Lumpur

    Lorong Universiti A , , 59100 , Kuala Lumpur

    Kysymyksiä