Keystone logo
INCEIF University Master of Science islamilaisesta rahoituksesta
INCEIF University

Master of Science islamilaisesta rahoituksesta

Kuala Lumpur, Malesia

2 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 28 140 *

Kampuksella

* Malesian opiskelijat; 32 890 RM - kansainväliset opiskelijat

Johdanto

Miksi islamilaisen rahoituksen maisteri?

Kun viisaimmat mielet valjastavat, tieto ruokkii innovaatioita ja edistystä.

MSc-ohjelman avulla voit käyttää saamaasi tietoa urasi edistämiseen ja samalla sijoittuasi huippuinnovaattoreiden joukkoon, edistää edistyvää kehitystä alalla ja ympäri maailmaa. Tämän ohjelman ovat kehittäneet tunnetut akateemikot ja alan johtajat sekä perinteisestä että islamilaisesta rahoituksesta, ja sen avulla voit tasapainottaa henkilökohtaiset ja ammatilliset sitoumuksesi samalla kun nostat urasi uudelle tasolle.

MSc antaa perusteellista tietoa islamilaisen rahoituksen, islamilaisen taloustieteen ja shariaan keskeisistä alueista sekä teoreettisista että soveltavista näkökohdista. Ohjelman onnistunut suorittaminen varmistaa, että olet hankkinut kattavan ymmärryksen taloudellisesta, rahoituksellisesta ja oikeudellisesta ympäristöstä, jossa islamilaisten rahoituspalvelujen tarjoajat toimivat. Lisäksi ohjelmalla pyrittiin muovaamaan johtajia, joilla on asiantuntemusta sekä perinteisestä että islamilaisesta rahoituksesta.

INCEIF Edge

Malesian etu

Koe Islamic Finance toiminnassa modernin islamilaisen rahoituksen kehdossa, jossa vahva sääntelytuki on johtanut vahvaan toimialaan.

Verkostoi alan asiantuntijoiden kanssa

Säännöllisille tunneille ja opetusohjelmille osallistumisen lisäksi opiskelijat saavat mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa kokeneiden johtajien kanssa keskustelujen aikana, joissa kutsutut alan puhujat jakavat islamilaisen rahoituksen käytännön näkökohdat.

Opetussuunnitelma

Pääsymaksut

Opiskelijoiden suosittelut

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä