Keystone logo
INCEIF University Masters in Islamic Finance Practice (MIFP)
INCEIF University

Masters in Islamic Finance Practice (MIFP)

Kuala Lumpur, Malesia

1 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 26 040 *

Kampuksella

* Malesian opiskelijat; 30 370 RM - kansainväliset opiskelijat

Johdanto

Miksi Masters in Islamic Finance Practice (MIFP)?

Työssäkäyville ammattilaisille suunniteltu kattava MIFP-ohjelmamme vie sinut islamilaisen rahoituksen ulkopuolelle, välittää tietoa ja juurruttaa arvoja, kun valmistaudut liittymään alan huipputason joukkoon.

MIFP-ohjelma on jatko-kurssi, jonka tavoitteena on tuottaa alan toimijoita, joilla on globaali näkemys, kokonaisvaltainen tieto ja huippuluokan asiantuntemus islamilaisesta rahoituksesta. Se on Malesian Qualifications Agencyn (MQA) akkreditoima, ja sen ovat kehittäneet tunnetut akateemikot ja asiantuntijat sekä perinteisiltä että sharia-rahoitusaloilla, mikä varmistaa, että opiskelijat valmistuvat molempien tieteenalojen tietämyksellä.

Kurssin moduulit kattavat laajan joukon kriittisiä aiheita varainhoidosta, pankkitoiminnasta ja investoinneista rahoituspalveluihin, etiikkaan ja hallintoon. Opiskelijat saavat kattavan ja käytännöllisen ymmärryksen islamilaisesta taloudesta, rahoituksesta ja shariasta sekä ympäristöstä, jossa islamilaiset finanssialan toimijat toimivat.

INCEIF Edge

Malesian etu

Koe Islamic Finance toiminnassa modernin islamilaisen rahoituksen kehdossa, jossa vahva sääntelytuki on johtanut vahvaan toimialaan.

Verkostoi alan asiantuntijoiden kanssa

Säännöllisille tunneille ja opetusohjelmille osallistumisen lisäksi opiskelijat saavat mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa kokeneiden johtajien kanssa keskustelujen aikana, joissa kutsutut alan puhujat jakavat islamilaisen rahoituksen käytännön näkökohdat.

Opetussuunnitelma

Pääsymaksut

Opiskelijoiden suosittelut

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä