Keystone logo
Independent College

Independent College

Independent College

Koulutus Irlannissa <span translate="no">Pathway</span> Webinaari

Education in Ireland Pathway Webinar järjestetään verkossa 18. huhtikuuta, yhdessä Independent College ja International House Dublinin isännöinnillä.

Johdanto

Etkö pääse tapahtumaan, mutta haluat tietää lisää englannin kielen ja korkea-asteen koulutuksen mahdollisuuksista Irlannissa?

Ilmoittaudu täällä ja tule mukaan ILMAISEKSI Irlannin koulutusreitillemme jopa 18. huhtikuutath 2024:

https://www.cognitoforms.com/IndependentColleges/IndependentCollegeInternationalHousePathwayWebinar

Meidän tarinamme

Olemme nykyaikainen liike- ja lakioppilaitos, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Dublinin finanssi- ja teknologiaalueiden laidalla. Uskomme, että koulutus on muuttava, sen tulee olla osallistavaa ja edistää loistavia mieliä avosylin.

Asiantuntemuksemme

Independent College perustettiin Dubliniin vuonna 2007. Olemme korkeakoulu, jossa laadukas akateeminen koulutus on tasapainossa yrittäjähengen kanssa, ja luomme kursseja, jotka ennakoivat suuntauksia, ovat sidoksissa talouteen ja keskittyvät työllistettävyyteen. Independent College on yhteydessä liike-elämään, ja sen luennoitsijat ja ohjelmat auttavat inspiroimaan kriittisiä ajattelijoita, muutosjohtajia ja elinikäisiä oppijoita.

Maineemme

Olemme ylpeitä QQI-akkreditoinnistamme perustutkinto- ja jatko-ohjelmillemme. Independent Collegen ohjelmat on validoitu korkeimpien standardien mukaisesti sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Se edustaa sitoutumistamme laatuun ja korkeisiin standardeihin, joita käytämme tarjotaksemme opiskelijoillemme, henkilökunnallemme ja luennoitsijoillemme arvostetun kokemuksen.

Perusarvot

Uskomme ajattelun, sukupuolen, iän ja kulttuurin monimuotoisuuteen. Luennoitsijamme ovat alansa johtajia. Ohjelmamme ovat mukaansatempaavia, haastavia ja laadukkaita. Opiskelijakeskeinen kokemuksemme on kaiken toimintamme ytimessä.

Olemme oppijakeskeisiä

Asetamme oppijamme keskelle, emme reuna-alueille. Keskitymme opiskelijakokemukseen. Arvostamme vuorovaikutusta, yksilöllisyyttä, joustavuutta, kasvua ja keskinäistä kunnioitusta. Konseptimme tarjoaa paremman oppimiskokemuksen kaikille.

Tarjoamme kuulumisen ympäristön

Edistämme osallisuuden ja integraation tunnetta samalla kun rohkaisemme luottamusta ja mielipiteitä. Rakennamme upean yhteisön, josta tuemme henkilökohtaista tukea, jossa opiskelijat ystävystyvät koko elämän ajan.

Koska pätevyys tunnustetaan kansainvälisesti

Uusi tutkinto tarkoittaa akateemista saavutusta, mutta myös oppiaineen syvempää käytännön ymmärtämistä ja tätä arvostetaan alallasi.

Koska nautit aikaa täällä

Mitä tahansa aihetta ja pätevyyttä valitsetkin, lupaamme, että sinulla on mielenkiintoinen ja ajatteleva oppimiskokemus, jossa odotat jokaista luokkaa. Opiskelijaelämääsi rikastuttaa paitsi korkeakoulu ja kurssi, myös uudet ystävät, kollegat ja upea kaupunki.

Tietoja itsenäisestä yliopistosta

Independent Collegen johtajana olen iloinen, että harkitset akateemisten opintojesi jatkamista collegessamme.

Independent Collegen päätavoitteena on tarjota opiskelijoillemme oppimisohjelmia, jotka ovat merkityksellisiä, jotka pysyvät mukana ikuisesti, jotka ovat perusta tulevalle menestyksellesi ja jotka johtavat tutkintoihin, joita arvostetaan suuresti valitsemallasi alalla.

Valmistuttuaan eri alojen perus-, jatko- tai ammattipalkinnot tunnustetaan minne ikinä menetkin, sekä Irlannissa että ulkomailla.

Olemme tavoitekeskeinen, ura-suuntautunut korkeakoulu. Olemme ylpeitä henkilökohtaisesta opetuksestamme, jonka korkeasti koulutetut ja ystävälliset opetushenkilöt toimittavat korkeimpien akateemisten standardien mukaisesti interaktiivisessa oppimisympäristössä.

Jos kirjoittaudut Independent Collegessa, opiskelusi on nautinnollista ja akateemisesti palkitsevaa, kun valmistaudut elämäsi seuraavaan vaiheeseen. Opit alan kokeneimmilta ja arvostetuimmilta luennoitsijoilta älyllisesti elävässä akateemisessa yhteisössä. Se tarjoaa sinulle paitsi ponnahduslaudan valitsemallesi uralle myös elämänkokemusta, ystävyyssuhteita ja yhteyksiä, jotka kestävät pitkälle tulevaisuuteen.

Odotamme toivottavasti voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi osana seuraavaa opiskelijavaihtoamme.

Padraig Hourigan

Presidentti

Kampuksen ominaisuudet

Sijaintimme

Independent Collegesin pääkampus sijaitsee osoitteessa The Steelworks, Foley Street, Dublin 1. Steelworks on vaikuttava viisikerroksinen rakennus, jossa on 40 luokkahuonetta ja lattiasta kattoon ulottuva ikkuna-atrium, kattoravintola ja ulkoterassi, kirjasto, tietokonetilat yksityiselle maisemoidulle alueelle. ja upeat näkymät kaupunkiin.

Steelworks-kompleksi sijaitsee kaupungin keskustassa Talbot Streetin ja Amiens St:n välissä IFSC:n läheisyydessä. Kampus on noin 600 metrin päässä Henry St & O'Connell St:n pääostosalueelta, ja sieltä on erinomaiset kulkuyhteydet junille, Luasin raitiovaunulinjalle sekä kaupungin ja seudun linja-autoterminaaleille.

Täällä asuminen

Dublinissa on laaja valikoima huoneistoja, sänkyjä, majoitusta, majataloja ja hostelleja, joihin opiskelijat asettuvat joka vuosi. Siellä on niin paljon tekemistä ja näkemistä tuhansissa perinteisissä ja nykyaikaisissa pubeissa, ravintoloissa ja klubeissa. Kaupungissa on enemmän kuin reilu osa museoita, gallerioita ja historiallisia rakennuksia.

Urheilu

Croke Park on joen pohjoispuolella, ja siellä on Irlannin kansallisurheilulajit, hurling ja gaelilainen jalkapallo. 82 300 paikan kapasiteetiltaan se on Euroopan kolmanneksi suurin stadion. Rugbya pelataan upealla uudella Aviva-stadionilla eteläpuolella, kun taas ympäri kaupunkia on satoja jalkapalloa, rugbya, gaelilaista jalkapalloa, hurlingia, tennistä, uintia ja muita klubeja.

Taiteet

Dublinilla on maailmankuulu kirjallisuuden historia, ja se on tuottanut monia merkittäviä kirjallisia henkilöitä, kuten Nobel-palkitut William Butler Yeats, George Bernard Shaw ja Samuel Beckett. Muita vaikutusvaltaisia kirjailijoita ja näytelmäkirjailijoita ovat Oscar Wilde, Jonathan Swift ja Bram Stoker. Heinäkuussa 2010 Dublin nimettiin Unescon kirjallisuuskaupungiksi, Edinburgh, Melbourne ja Iowa City pysyvällä nimikkeellä. Kaupungin keskustassa on useita teattereita, ja tunnetuimpia ovat Gaiety, Abbey, Olympia, Gate ja Grand Canal.

Viihde

Dublinissa on jännittävää yöelämää, ja se on yksi Euroopan nuorekkaimmista kaupungeista, ja arviolta 50 prosenttia asukkaista on alle 25-vuotiaita. Kaupungin keskustassa on monia pubeja, erityisesti St. Stephen's Greenin ja Grafton Streetin ympärillä. Harcourt Street, Camden Street, Wexford Street ja Leeson Street, joissa on suosituimmat yökerhot ja pubit. Tunnetuin yöelämän alue on Temple Bar, joka sijaitsee Liffey-joen eteläpuolella. Elävää musiikkia soitetaan yleisesti kaduilla ja paikoissa kaikkialla Dublinissa.

Opiskelijapalvelut

Independent College DublinYrityksen positiivinen, energinen ympäristö, syvästi sitoutunut tiedekunta ja henkilökunta sekä vahva tukijärjestelmien verkosto tekevät siitä täydellisen paikan löytää oma markkinarako – akateemisesti, sosiaalisesti ja ammatillisesti.

Akateeminen perehdytys

Yliopistoon osallistuminen ensimmäistä kertaa voi olla jännittävä mahdollisuus. Kuitenkin monet pitävät myös mahdollisuutta siirtyä toiselta tasolta kolmannen tason oppilaitokseen voi olla pelottava kokemus. Independent College Dublin haluamme varmistaa, että tämä siirtyminen on mahdollisimman kivutonta. Tästä syystä järjestämme opiskelijaperehdyttämisen ennen kunkin perustutkinto-ohjelman alkamista. Tämä antaa kaikille opiskelijoille mahdollisuuden tavata korkeakoulun dekaanin, tiedekunnan johtajan, oppimiskokemus- ja urapäällikkönsä ja opiskelijatoverinsa.

Akateeminen tuki

Jokaisessa akateemisessa ohjelmassa on oma henkilökunnan jäsen, joka käsittelee opiskelijoiden mahdollisesti kohtaamia akateemisia kysymyksiä. Tiedekunnan hallintohenkilöstöllä on aukioloajat maanantaista perjantaihin klo 9.30-17.00.

Uraneuvoja

Independent College Dublin on tietoinen opiskelijoiden kohtaamista jatkuvasti kasvavista haasteista. Hyvä CV on tärkeä työpaikkaa haettaessa. On myös erittäin tärkeää valmistautua haastatteluihin. Opiskelijakokemus- ja urapäällikkömme auttaa viimeisen vuoden opiskelijoita CV:n kirjoittamisessa ja tarjoaa ohjausta ja neuvoja haastatteluusi valmistautumiseen.

Tietojenkäsittelypalvelut

Pääsy palveluihin, kuten Moodle, verkkoresurssit ja -lehdet, langaton internetyhteys ja verkkotallennus, tarjotaan maksutta kaikille rekisteröityneille opiskelijoille.

Opiskelija- ja kampuselämä

Etsitpä sitten urheilua ja kuntoilua, opiskelijajärjestöjä, paikallista yöelämää tai opiskelijatoimintaa, Independent College Dublin tarjoaa sinulle upeita resursseja ja pääsyn parhaisiin tiloihin. Independent College Dublin keskustan sijainti tarjoaa runsaasti mukavuuksia aivan ovellamme.

Opiskelija-alennukset

Käytä Independent College Dublin opiskelijakorttiasi saadaksesi nämä eksklusiiviset alennukset:

 • Energie Fitness, Clarendon Street
 • Tower Records – 10 %
 • Hughes & Hughes Books - 10%
 • Farm, Dawson Street - 10 %
 • KC Peaches, Nassau Street – 10% ja kanta-asiakaskorttijärjestelmä
 • Cafe Sol, Dawson Street - 15 % ja kanta-asiakaskorttijärjestelmä
 • Hickey's Pharmacy - 15% alennus resepteistä ja 10% alennus muista tuotteista
 • Doctor, Suffolk Street - 10 € alennus konsultaatiomaksusta

Opiskelijoiden hyvinvointi

Tarjoamme neuvoja ja tukea kaikille korkeakoulun opiskelijoille. Olipa kyseessä kokeet, tehtävät, asuminen tai talous, opiskelijapalveluvastaava on käytettävissäsi auttamaan sinua. Jos kuitenkin tarvitset lisäapua ja haluat keskustella College Counsellorin kanssa, saat lähetteen.

Tämä palvelu on ilmainen ja täysin luottamuksellinen.

Kansainväliset opiskelijapalvelut

Kansainvälisille opiskelijoille on saatavilla erityispalveluja ennen Irlantiin matkustamista ja maahantulon jälkeen, jotta he voivat siirtyä Irlantiin.

  Sijainnit

  • Dublin

   The Steelworks, Foley Street, D01 X997, Dublin

   Kysymyksiä