Keystone logo
Indonesian Computer University

Indonesian Computer University

Indonesian Computer University

Johdanto

Indonesian tietokoneyliopisto (UNIKOM) perustettiin virallisesti tiistaina 8. elokuuta 2000 kansallisen opetusministerin asetuksen nro 126 / D / 0/2000 perusteella.

Visio: olla johtava yliopisto tieto- ja viestintätekniikan alalla, globaali oivaltava, henkinen yrittäjä ja olla johtava tiede- ja teknologiakeskus, joka tukee kansallista kehitystä ja suuntautuu yhteisön, kansakunnan ja Osavaltio.

Tehtävä: Tarjota nykyaikainen korkeakouluopetus, joka perustuu UNIKOMin, PIQIE: n (ammattitaito, rehellisyys, laatu, tietotekniikka, huippuosaaminen) organisaation kulttuuriin, suotuisan koulutusjärjestelmän ja opinto-ohjelmien kanssa, jotka perustuvat ohjelmistoihin, laitteistoihin, yrittäjyyteen ja multimediaan Animaatio, optimoimalla olemassa olevat resurssit tehokkuuden, vaikuttavuuden ja tuottavuuden periaatteiden perusteella.

Tavoite: Luoda erinomaisia tutkinnon suorittaneita tieto- ja viestintätekniikan alalta, päteviä ja luotettavia opintoalallaan, heillä on oltava kohtelias ja hyveellinen yrittäjyyden henki, sitoutuminen kansan ja valtion edistämiseen sekä uskollinen ja omistautunut Kaikkivaltiaalle Jumalalle .

Sijainnit

  • Bandung

    No.112-116, Lebakgede, Kecamatan Coblong, Kota Bandung, Jawa Barat 40132, Indonesia, , Bandung

    Kysymyksiä