Keystone logo
INPAHU University Foundation (Fundación  Universitaria INPAHU (UNINPAHU))

INPAHU University Foundation (Fundación Universitaria INPAHU (UNINPAHU))

INPAHU University Foundation (Fundación  Universitaria INPAHU (UNINPAHU))

Johdanto

Yliopiston säätiö inhimillisen kehityksen edistämiseksi - UNINPAHU perustettiin vuonna 1974 arvostetun psykologin Hernán Linares Ángelin tarkoituksena kouluttaa yrittäjähenkisiä ammattilaisia, jotka ovat taitavia ja tietoisia sitoutumisesta henkilökohtaisen elämänsä projektin kehittämiseen ja tuotannon ja kaupan kehittämiseen. maa.

Täten UNINPAHU on näiden 46 vuoden kokemuksensa aikana ohjannut pedagogisia prosesseja, jotka perustuvat humanistiseen kasvatuskäsitykseen, joka korostaa ja korostaa sosiaalisten suhteiden perusarvoja ja varmistaa erinomaisten ihmisten kokonaisvaltaisen muodostumisen.

UNINPAHU on erottautunut akateemisen muutoksensa dynaamisesta voimasta, jonka ansiosta se on voinut kehittyä inhimillisen kehityksen koulutuskeskuksesta, joka on suunnattu ammattien ja ammattien koulutukseen, yliopisto -oppilaitokseksi, joka täyttää Kolumbian lakien edellyttämät kriteerit ja laatuvaatimukset. kehittää koulutusohjelmia erilaisissa ammatillisen koulutuksen muodoissa ja eri osaamisalueilla ja tieteenaloilla. Samoin kasvavat investoinnit laitteisiin, teknologinen muutos ja arkkitehtonisen tyylin asianmukainen ylläpito ovat olleet tunnettuja.

Innovaatiot, tutkimus, teknologia ja tuottavuus ovat perusta identiteettimme vahvistaville koulutustoimille. Koulutusprojektimme puitteissa High -Performance Method - MAR on toimielimen erottava piirre, koska sillä pyritään jatkuvasti kehittämään taitoja kaikissa opetusyhteisön jäsenissä, vahvistamaan oppimista koko elämän ajan ja sen myötä , laajentaa henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun mahdollisuuksia.

Meillä on laaja ja monipuolinen valikoima 18 korkeakouluohjelmaa, joilla on erikoistumis-, korkeakoulu-, teknologia- ja tekninen tutkinto, joista raportoivat valmistuneet, jotka ovat merkittävässä asemassa hotelli- ja matkailualalla, median sosiaalisessa ja journalismi, alue, jolla heidät tunnustetaan laajalti ja joilla he ovat myös saaneet lukuisia palkintoja ja palkintoja kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Sijainnit

 • Bogotá

  Diagonal 40a,45-58, 111311, Bogotá

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä