Keystone logo
© Carrianna Field
INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

Johdanto

INSA Business, Marketing & Communication School on yksityinen Business School on yli 30 vuoden kokemus koulutusalalla, joka on

PROFESSIONALS ammattilaisten koulutusta

Tarjoamme laajan valikoiman ajan tasalla koulutusohjelmia eri alueilla yhtiön aina vastaamaan markkinoiden tarpeisiin, koulutus ammattilaisia, jotka pystyvät onnistuneesti työmarkkinoille ansiosta tietoja, taitoja ja asenteita me välittää, ja suunnittelu käytännöllistä ja realistista koulutussuunnitelma, opettanut ammattilaiset.

Kaikki tämän lisäksi mukana muita palveluja ja henkilökohtaista huomiota ansaitsette.

INSA luotiin vuonna 1984 vastauksena pakottava tarve yritysten sisällyttää korkeasti koulutettua henkilöä; ihmisille todellisia ja käytännön näkemys työmarkkinoille.

Alusta alkaen, INSA valinneet erikoistumista aloilla Assistant Management and Communication (PR ja markkinointi). Hyvää työtä opettajamme, joustavasti mukauttamaan opetussuunnitelmia kaikkina aikoina ja on käytännön menetelmää on tehnyt, että INSA on yli 13000 alumni 40 eri kansallisuutta.

Market, poliittisia, taloudellisia ja teknisiä muutoksia ovat vaatineet INSA vuosittain päivittämään ohjelmia, luoda uusia kursseja sekä tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kokonaan Englanti, jolla on merkittävä kansainvälinen näkökulma.

Lisäksi, INSA Business, Marketing & Communication School ylläpitää useita yhteistyösopimuksia suurten laitosten ja kansallisten ja kansainvälisten yliopistojen.

Koulu sijaitsevat vanhassa tehtaassa kokonaan uusittu, mutta säilyttää alkuperäisen rakenteen kanssa moderni sisustus ja varustettu tilava ja joustava luokkahuoneet kolmessa kerroksessa, jotka edistävät oppimista ja työpajoja.

Lähellä Lesseps aukiolla Gracian mahdollistaa hyvä saavutettavuus julkisilla kulkuneuvoilla (metro, FGC, bussi, Bicing) ja hyödyntää kaikki tarjoamia palveluja naapuruston ravintoloissa, asuntolan, viihde-alue, kirjastot jne ..

Huomiota opiskelijoillemme ja laadun hallinta ovat pääakseleilla INSA:

Asiakasorientaatio. Jokainen opiskelija on yksilöllinen. Tunnustaminen velvoitteet organisaation sekä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa, hallituksissa, toimittajien ja yhteiskunnassa yleensä. Osallistuminen ja vastuunjaon yksilöille ja joukkueille. Hallinnointitavat. Jatkuva parantaminen.

Tavoite ja metodologia

Tärkein tavoite on kouluttaa ammattilaisia, voivat sisällyttää työmarkkinoille ja työpaikan, jossa on vankka käytännön tietoja ja taitoja menestyksekkäästi hoitaa tehtäviään ensimmäisestä päivästä alkaen ja lisäksi antaa heille sosiaalisia, ammatti ja työ tunnustamista.

Tätä varten jatkuvasti yhteydessä yrityksiin ja niiden tarpeet on välttämätöntä ja INSA tehdä sen läpi Professional jotka ovat meidän opettajat ja palvelujen kautta tarjottavien yrityksille ja kautta alumniverkostossa.

Tämän tavoitteen saavuttaminen ei olisi mahdollista ilman menetelmää, joka tukee menestys ohjelmia ja se perustuu:

Ajan tasalla, dynaaminen ja yksilöllinen koulutussuunnitelmat Henkilökohtaista huomiota opiskelijoille Sen oma seuranta- ja arviointijärjestelmä

Kaikki INSA pätevyys vastaavat työtarjousten tulevat ammatti ja työmarkkinat, joka vaatii yhä uusia ammatilliset erikoisuuksia, jotka eroavat perinteisistä.

Yritysmaailma vaatii osaavia liikkeenjohdon, markkinoinnin, mainonnan, suhdetoiminnan ja Executive avustajat, joilla on laaja koulutus, tiedot ja taidot hallita uusia teknologioita.

Meidän opiskelija hankkimaan sosiaalisia, henkilökohtaisia ​​ja teknisiä taitoja sekä tarvittavat välineet onnistunut integroituminen työmarkkinoille. Opetussuunnitelmat ja menetelmät perustuu henkilökohtaiseen ja erittäin käytännöllinen lähestymistapa tapaustutkimuksia, ja tarjoaa mahdollisuuden harjoitteluun yrityksissä, täytämme päätavoite ja opiskelija, lopussa tutkimusten, voidaan sisällyttää moniin eri työpaikoilla.

Kulmakivistä menetelmämme

Oman, ajan tasalla ja dynaaminen koulutussuunnitelmat Akateeminen ohjelmat on suunniteltu realistisesti ja joustavasti, voittaa jäykkyyksiä, jotka luonnehtivat nykyään monet koulutussuunnitelmat.

Suunnitelmat sopivaksi nykyisiä tarpeita ammatin, etsivät tietoa alueita ja aiheita tasapainottaa teoreettinen käytännön.

Yksilöllistä huomiota opiskelijoille Koulu seuraa henkilökohtaista tilannetta ja kehitystä jokaisen opiskelijan. Tätä varten opetus suoritetaan pienissä ryhmissä opiskelijat, jotka ovat käytettävissä niiden kursseja, ohjaaja että opiskelija täyttää koko lukuvuoden ja saa ohjausta sekä koulutus- ja ammatilliselta kannalta.

Opetusharjoittelu: Professional Opettajat Saavuttaakseen opiskelija työllistyvyyttä INSA parantaa Käytännön opetuksen. Siksi INSA tiedekunnan koostuu aktiivisia yrittäjiä ja johtajia, vastaamalla hyvin erityinen profiili, jossa otetaan huomioon niiden koulutus, työkokemus ja valmennus.

Opiskelija Pääsy Työmarkkinat Antaa opiskelijoille pääsyn työmarkkinoille ja helpottamaan mukautumista liiketoimintaympäristön, INSA on seuraavat tavoitteet ohjelmiinsa:

Taitojen kehittäminen tietoyhteiskuntaa Domain tietotekniikan ja viestinnän Tarjota avoin oppimisympäristö Yrittäjyyden kehittäminen ja luova yritys

palvelut

INSA tarjoaa ylimääräistä Koulutusohjelmat, erilaisia ​​palveluja, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää pidemmälle tutkimukset itse. Jokainen opiskelija on ainutlaatuinen ja kohdellaan niin. Myös INSA tarjoaa palveluita yrityksille ja ammattilaisille, joka antaa todellisen ja käytännön näkökulmasta kaikille ohjelmia.

Sijainnit

  • Barcelona

    INSA - Business, Marketing and Communication School Carrer Torrent de l’Olla 208

  • Lucerne

    Lucerne, Sveitsi

    Kysymyksiä