Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Johdanto

ITT_Campus

Uusi demografinen, taloudellinen ja ilmasto paineet turvallisten ja kestävien ruoka-, vesi- ja energia edellyttävät uusia strategioita hallita luonnonvaroja. Jotta kohdata tähän maailmanlaajuiseen haasteeseen, kysyntä asiantuntijoita, jotka voivat analysoida monimutkaisia ​​ihmisen ympäristöjärjestelmä ja kehittää sopivia ratkaisuja kasvaa. Trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla ovat erikoistapaus, koska ne on usein ylimääräisiä haasteita ja näytteille erittäin epävakaa ympäristössä.

Instituutti Teknologian Resources Management tropiikissa ja subtropics (ITT) on TH Köln (AMK) tavoitteena on mahdollistaa ihmisille erilaisten teknisten ja kulttuuritaustat paremmin ratkaisemaan monimutkaisia ​​kysymyksiä, jotka liittyvät ympäristöongelmat kanssa tieteidenvälistä ja kulttuurienvälinen lähestymistapa jatko ja jatko tasolla. Opiskelu ITT ei tarkoita ainoastaan ​​saavuttaa maisteriksi, mutta ylittävät oman ammatillisen ja henkilökohtaisen lautailijoita. Moninaisissa koulutuksia ja nykyaikaisia ​​opetuksen ja oppimisen, ymmärrämme elinikäisen oppimisen ja laittaa opiskelijan keskustassa koulutuksemme ponnisteluja.

Uskomme, että alumnit ovat tärkeä osa maailmanlaajuista verkostoa tutkijoiden ja ammattilaisille. Teemme yhteistyötä keskeisten alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten järjestöjen aloilla resurssijohtamista kehitysyhteistyötä ja korkeakoulutuksen lisäksi tarjoaa opetuksen, tutkimuksen ja valmiuksien kehittämistä kaikkialla maailmassa.

ITT Network

Network_map

Tuleva yhteistyöllä

ITT rakennettu laaja ja aktiivinen kumppani muodostuva verkosto yliopistojen, tutkimuslaitosten, julkisen ja yksityisen sektorin sen perustamisesta vuonna 1978. Verkko sisältää noin 30 kumppanin yliopistojen ja lukuisten toimielinten kehityksen ja yhteistyön ympäri maailmaa, mikä tarjoaa ihanteellisen mahdollisuuden vaihtaa tietoja ja työskentelevät yhteisiin tutkimushankkeisiin. Lisäksi monet pienet ja keskisuuret yritykset (pk) mukana ITT projektit antavat meille vahvan reunan suhteen soveltavan tutkimuksen. Kasvava Alumni verkko koostuu tällä hetkellä yli 700 (vuodesta 1984) ammattilaisille, jotka sijoittui uransa ITT ja ovat nyt onnistunut ammattilaisia ​​luonnonvarojen hallintaa kysymyksiä.

ITT kansainvälinen verkosto on kokenut suuren kehityksen perusta CNRD (Centers for Natural Resources and Development). CNRD tukee DAAD ja ministeriön taloudellisen yhteistyön ja kehityksen (BMZ). CNRD on tiedon solmukohta ja verkon koskevat kysymykset arviointiin ja hallintaan perusluonnonvarojen kuin kestävän kehityksen edellytys. Keskeinen kohta Verkoston on Kölnissä, jossa toimintaa kaikkien osapuolten kanssa eri puolilla maailmaa koordinoidaan. CNRD on yhdistää yliopistot maailmanlaajuisesti edistää akateemista vaihtoa ja yhteistyötä alueen luonnonvarojen hallinnan, jotka liittyvät erityisesti vesi, maa, Ekosysteemit ja uusiutuvia energialähteitä. Se edistää monitieteistä lähestymistapaa luonnonvarojen hallinnan liittyvät Postin 2015 toimintaohjelman ja visioi kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG).

Jäsenyyden verkkoon CNRD on avoinna mistään HEI joka tarjoaa merkittävästi edistää tavoitteiden saavuttamisessa CNRD. Lisätietoja osoitteessa: http://www.cnrd.info

cnrd

Jäsenyydet

ITT on osa seuraavista liittoutumia:

 • Vesi Science Alliance eV
 • Saksan Water Partnership (GWP)
 • Aqualon, Wupperveband
 • Deutsche Vereinigung für Wasserwirtschaft, Abwasser und Abfall eV (DWA)
 • Umweltcluster Bayern
 • Association of jatko ohjelmien kanssa erityisen tärkeitä kehitysmaissa (AGEP)
 • RESURBE
 • Korkeakoulujen kestävän kehityksen (HESD)

Sijainnit

 • Cologne

  ITT – Institute for Technology and Resources Management in the Tropics and Subtropics Betzdorfer Straße 2, 50679, Cologne

  Kysymyksiä