Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics Master in ympäristö ja luonnonvarojen hallinnan
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Master in ympäristö ja luonnonvarojen hallinnan

Cologne, Saksa

4 Semesters

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Master Ympäristö ja Resources Management

Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen (LAC) käsittää runsaasti erilaisia ​​maisemia ja ekosysteemejä ja on hyvin heterogeeninen taloudellisen kehityksen ja sosiaalisen ja alkuperäiskansojen historia. Alueella on vakavia haasteita, kuten ilmastonmuutos ja luonnonkatastrofit; ja olosuhteissa, väestönkasvu, kaupungistuminen ja teollistuminen tehokkaan ympäristöpolitiikan ja -ohjelmien tarvitaan kestävään hoitoon luonnonvaroja. Tämä edellyttää asiantuntijoiden he tuntevat kulttuurin, kielen ja politiikka molemmin puolin ja ovat taitavia kulttuurienvälisen viestinnän - lyhyesti sanottuna ammattilaisille sivusuunnassa ymmärtämistä ja monitieteistä lähestymistapaa kestävän kehityksen.

Binationale Master Programm alkoi vuonna 2008 yhteisen aloitteen Saksan Academic Exchange Service (DAAD), Saksan liittovaltion opetus- ja tutkimusministeriö (BMBF), Saksan Liittotasavallan Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen (BMZ) ja Meksikon kansallinen neuvosto Science and Technology (CONACyT).

Tietoja ohjelmasta

Kahden vuoden Double-Degree Master Program (jota kutsutaan "Ympäristö ja Resources Management -ENREM" keskittyen Latinalaisessa Amerikassa) rakentuu kahdesta akkreditoitu maisteriohjelmaa tutkimuksessa yhteistyössä yliopistojen Meksikossa ja Saksassa:

 • MAESTRIA en Ciencias Ambientales klo Programa Multidisciplinario de Posgrado en Ciencias Ambientales - PMPCA Universidad Autónoma de San Luis Potosí (UASLP-Meksiko) monialaisesti konteksti
 • Master in Natural Resources Management ja kehittäminen instituutin Technology and Resources Management - ITT TH Köln University of Applied Science (TH Köln-Saksa), jossa monitieteistä lähestymistapaa.

Ohjelman tavoite

Double Degree Master Program (tunnetaan ENREM) täyttää nuoret ammattilaiset Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa tarvittavat taidot, välineet ja menetelmät kehittyä ja hakea integroituja ratkaisuja ympäristö- ja luonnonvarojen hallinnan kansainvälisissä yhteyksissä - erityisesti Saksan ja Latinalaisen Amerikan yhteistyö - ja samalla tarjota työkokemusta ja alueellista tietoa keskinäistä oppimista ja kulttuurienvälistä ympäristössä. Nämä asiantuntijat voivat analysoida ja ratkaista monimutkaisia ​​ympäristöongelmia niiden erityiset sosiokulttuuriset ja poliittisten olosuhteiden, kun otetaan huomioon tekniset ja taloudelliset potentiaalit molemmilla alueilla.

Kohderyhmä

ENREM lähestymistapa on Meksikon, Saksan ja Latinalaisen Amerikan osallistujaa, mutta ohjelma on avattu hakijoille kaikkia kansallisuuksia, jos osallistujat ovat erittäin motivoituneita työskennellä kansainvälisessä yhteistyössä Latinalaisen Amerikan ja sujuvasti puhuu espanjaa ja Englanti.

Liikkuvuus

Liikkuvuus käsite Ohjelma alkaa ensimmäisenä vuonna Meksikossa, kolmas lukukausi tapahtuu Saksassa ja viimeinen lukukausi on yksinomaan kehittämiseen master opinnäytetyön joko Saksassa, Meksikossa tai toinen Latinalaisen Amerikan maa riippuen opinnäytetyössä aihe .

Aste

Onnistunut valmistuneet Double-Degree Master ohjelma ei saa ENREM määrin, mutta sen sijaan kaksi astetta myöntänyt

 • UASLP: MAESTRIA en Sciencias Ambientales
 • TH Köln: Master of Science Natural Resources Management ja kehittäminen

Tulevaisuuden ammatti

Master-ohjelma täyttää opiskelijan monenlaisia ​​kiinnostavia tehtäviä, joiden uranäkymiä kanssa korkea kansainvälinen ajattelutapa aloilla suunnittelun, projektin toteutukseen ja arviointiin joko:

 • Työura: valmistamalla opiskelijoita työllisyys sekä teollisuuden, julkisten laitosten ja ODA (sekä julkisen ja kolmannen sektorin) työskentelevät alalla ympäristön ja luonnonvarojen hallinnan yleensä monitieteinen ja kansainvälisillä markkinoilla suunta, tai
 • Tutkimus: johtaa PhD tutkimuksen ja myöhemmin työpaikkojen yliopistossa tai tutkimuskeskus

Pitoisuus

Tavoitteena kaksoistutkintoon Master-ohjelma on saada nuoria asiantuntijoita ympäristö- ja luonnonvarojen hallintaa. Poikkitieteellistä oppimisympäristössä, opiskelijat monipuolistaa tietojaan ja rakentaa kykyä ajatella transdisciplinarily ja sivusuunnassa sekä joukkue ja johtamistaitoja, heidän joukossaan kulttuurien kykyjä. Nämä taidot on varustaa korkeakoulututkinnon kyky analysoida, kuvata ja ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia ympäristön ja luonnonvarojen hallintaa ja sekä edistää kestävää kehitystä, kaikki linjassa vuosituhattavoitteiden jälkeisen 2015 kehitysohjelmaa ja uutena SGDs.

ytimen moduulin antaa opiskelijalle yleiskuvan erilaisia ​​haasteita, jotka liittyvät ympäristöön ja luonnonvarojen hallinnan Problemática y Gestión Ambiental, Desarrollo Sustentable, ja jotkut kurinpidollisia toimintamalleja ja menetelmiä kuten Ecologia, Estadística, Economía Ecológica, ja Project ja Business Management.

projektin moduulit (Seminario Multidisciplinario, ProjectIII- toteutus) ovat ryhmätyöskentelyä ja projekti-pohjainen, ja vaativat monikulttuurinen opiskelijaryhmille laatimaan monitieteinen ja käytännönläheisiä tapaustutkimus. Näinä Project moduulit opiskelijat käyvät läpi prosessit ongelmanmäärittelyä ja analysointi, kehittäminen käsitteet ja ratkaisut ja valmiiksi suunnittelemalla konseptin toteuttamiseen.

gradunsa perustuu läsnä tutkimus- tai hallinnollinen ongelma ja voidaan kehittää meneillään hanke, jonka yritys tai laitos Meksikossa, Saksassa tai toinen Latinalaisen Amerikan maa, jonka tarkoituksena on paljastaa opiskelijoille harjoitella ja upottaa ne laaja kansainvälinen verkosto, jonka yhteyksien vahvistaminen osallistuvien järjestöjen asiaan tutkimusaloilla.

Avain osaamista voidakseen tarjota ratkaisuja kestävään käyttöön uusiutuvien luonnonvarojen erityisesti Latinalaisen Amerikan tullaan antamaan pakollisia ja erikoistuminen valittavia moduuleja. On selvää, menetelmien ja välineiden valittavia moduuleja keskittyvät tieteellisiin menetelmiin taitoja.

Lisäksi ja parantaa oppimisen kokemus, ENREM ohjelma tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajan toimintaa, kuten seminaareja kulttuurienvälisen viestinnän, kielikursseja jne

Pääsyvaatimukset

Jotta hakea maisteriohjelman hakijoiden olisi täytettävä ainakin seuraavat vaatimukset:

 • Kandidaatin tutkinto liittyvät ympäristön hallinta: luonnontieteet, insinööritieteiden maantiede, maatalous- tai yhteiskuntatieteiden
 • Relaatio ympäristönhoitoa joko tutkimuksissa tai ammatillista työkokemusta
 • Vähintään arvosanalla 8,0 perustuu Meksikon pisteytysjärjestelmä tai vastaava
 • Todiste Englanti kielitaito (TOEFL tai IELTS)
 • Todisteet espanjan kielen taitoa (koskee hakijoiden kansallisuuksia, joilla ei ole Espanjan äidinkielenään kieli)
 • Perustiedot saksan kielen on etu Meksikon ja Latinalaisen Amerikan hakijat
 • Motivoitunut oppimaan monikulttuurisessa ympäristössä

Muut erityiset vaatimukset DAAD-Scholarship

 • Viime Korkeakoulututkinto olla yli 6 vuotta vanha
 • Vähintään 2 vuotta alan työkokemusta jälkeen kandidaatin tutkinto
 • Todiste nykyinen työ tilanteen ajankohtana hakemuksen

Jos täyttää edellä, tutustu vaaditut asiakirjat yksityiskohtaisempia tietoja.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Ympäristöarvioinnin ja -hallinnan maisteri: Vesi- ja rannikkoalueiden hoito
  • Ravenna, Italia
 • Maisteri, ympäristö, maatalous ja resurssien hallinta (INTER-EnAgro)
  • Zagreb, Kroatia
 • Geofysiikan maisteri luonnon riskeille ja resursseille
  • Padua, Italia