Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics MSc luonnonvarojen hallinnan ja kehittämisen keskittyen Kaakkois-Aasiassa
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

MSc luonnonvarojen hallinnan ja kehittämisen keskittyen Kaakkois-Aasiassa

Cologne, Saksa

4 Semesters

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

MSc Natural Resources Management ja kehittäminen

keskittyen Kaakkois-Aasiassa
Master-ohjelma on Natural Resources Management Kaakkois-Aasiassa (NRM SEA) yhdellä vaihto lukukauden Saksa - yhteistyönä Vietnamin Academy of Water Resources ja TH Köln (AMK)

nrm_sea

Maailman väestön, taloudellisen kasvun ja käynnissä ympäristön heikkeneminen lisäävät paineita nykyiseen luonnonjärjestelmiin. Niiden kyky tarjota luonnonvaroja, kuten ruokaa, vettä ja energiaa on vaarassa ja hiipuu. Globaalissa ympäristössä, nämä prosessit ovat kaikkein voimakkaita kehitysmaiden ja nousevien talouksien kanssa korkeat kasvuluvut, vähäinen tietoisuus, tappio nykyisten perinteisten tietokantojen hallinnon rakenteet ovat heikkoja. Tämä edellyttää asiantuntijoiden ja johtamisen kehittämiseksi ja työllistää johtamis-, taloudellinen, hallinto ja tekniset ratkaisut. Tavoitteena ohjelma on muodostaa sellainen asiantuntijoille. Osallistujat annetaan asianmukaiset tiedot ja taidot analysoida nykyiset ongelmat, jotka liittyvät käyttöön ja luonnonvarojen hallinnan.

Ohjelman tavoitteet valmistui ammattilaisille työkokemusta julkiset tai yksityiset laitokset, viranomaisten ja yritysten luonnonvarasektoriin. Kantajien tulisi olla kiinnostusta oppimisen ja työskentelevät monikulttuurisessa ja monitieteisessä.

Tämä erityinen kurssi on kahdenvälinen yhteistyö instituutin Teknologian Resources Management tropiikissa ja subtropics (ITT) at TH Köln (AMK) ja Vietnam Academy of Water Resources (VAWR).

ITT on koulutettu yli 700 MSc opiskelijaa monissa maailman maissa seuraavien kolmen tärkeimmän alan vesi, luonnonvarat ja uusiutuvan energian hallintaa. Huippuluokan opetuksen käsitteitä yhdistetään ajantasaista tutkimussovelluksiin ja kenttätyötä.

VAWR / CTIC vastaa veteen liittyvien maata soveltava tutkimus, kansainvälinen yhteistyö, teknologian siirto, jatko-ammatillinen koulutus, konsultointipalvelut ja toteuttamiseen vesihuollon ja kastelun infrastruktuuri, vesivoiman ja ympäristön suunnitteluun.

Mitä tarjoamme?

 • kurssit ja teknisen alan vierailut uusimmat ratkaisut ja teknologiat, vesihuollon
 • saada ensi käden neuvoja korkean tason ammattilaisia ​​ja yrittäjiä luonnonvara-alalla
 • koulutusta projektin johtamisen pätevyys
 • tietoa toimintatavoista ja hankkeista kansainvälisen yhteistyön
 • opiskelijavaihto mahdollisuuksia ITT kumppanin yliopistojen
 • apurahat

Mitä odotamme?

Voidakseen osallistua sinun pitäisi

 • on ammatillinen tai akateeminen tausta liittyviä luonnonvarasektoriin
 • sujuvaa Englanti (TOEFL 550 pistettä tai IELTS Band 6)
 • olla valmiita ottamaan johtotehtävissä tulevaisuudessa
 • erittäin motivoituneita oppimaan ja työskennellä kansainvälisessä ympäristössä

Mitkä ovat näkemyksesi?

 • erinomaisia ​​uramahdollisuuksia kansainvälisessä yhteistyössä ja kehitysapu
 • työskentelevät kansallisten ja kansainvälisten yritysten laajeneva yrityssektorin "luonnonvarojen hallinta".
 • johtotehtävissä julkisen ja yksityisen luonnonvarasektorille
 • tullut osa verkostoa huippuosaamisen NRM

ACADEMICS

Tavoite

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita alalla Natural Resources Management, jotka ovat korkealla kysynnän johtotehtävissä ja kykenevät hallitsemaan monimutkaisia ​​projekteja ulkomaiset instituutiot ja yritykset.

Kohderyhmä

Ihanteellinen opiskelija pitää vähintään kandidaatin tutkinto ja on joitakin työkokemus jossakin laitoksessa tai yrityksen liittyviä alalle. Hän olisi sujuvaa Englanti ja on hyvä viestinnän taitoja. Osallistujat voivat olla peräisin eri taustoja: engineering, luonnontieteet, taloustieteet, yhteiskuntatieteet.

Opetus sisältö ja tavoitteet

Tutkimukset kesto on neljä lukukautta. Neljäs lukukausi on omistettu diplomityön. Didaktisiin käsite koostuu kahdesta osasta: tekninen ja sosiaalinen. Teknisen komponentti tarjoaa osallistujille asiaa ja ajantasaista tietoa tarpeen tehdä päätöksiä kestävään luonnonvarojen hallintaan. Sosiaaliset näkökohdat ovat yhtä tärkeitä ja pyrkii varustamaan osallistujille kommunikatiivisen, kulttuurien ja johtamistaitoja tarpeen ryhtyä johtotehtäviin luonnonvarasektori ja työskennellä tehokkaasti kansainvälisessä yhteistyössä.
Luokassa, nykyaikaisia ​​opetusmenetelmiä olisi sovellettava kuten ongelmalähtöinen oppiminen, vuorovaikutteinen opetus, konsepti kartoitus ja atk oppimista.

Pitoisuus

Tutkimukset kesto on neljä lukukautta. Ensimmäinen ja toinen lukukausi tapahtuvat Hanoissa, kolmas lukukausi Kölnissä. Neljäs lukukausi on omistettu diplomityön. Ohjelma koostuu perusmoduulin, kuten "Management of Natural Resources Systems", "Natural Resources Economics and Governance", "International yhteistyön ja kehityksen" sekä "Project ja Business Management", jonka tavoitteena on tarjota yleiskatsaus vesihuoltoon, talous, projektinhallinnan ja alueellisten ja institutionaalinen. Lisäksi osallistujat valitsemalla kymmenen erikoistuneita valittavien liittyviä aiheita luonnonvarojen hallinnan korostetaan erityisen tilanteen ja kokemuksia Etelä-Aasian alueella.

Neljäs lukukausi keskittyy valmisteluun diplomityön. Harjoittelupaikkoja ja tutkimus pysyy pääasiassa Etelä-Aasian maa, jos mahdollista yhdessä paikallisen toimielimen tai yhtiön, takaa käytännön suunta master tutkimusta. Vietnam opiskelijoiden pitäisi olla mahdollisuus toteuttaa tutkimus Saksassa, jos rahoitus on turvattu. Kouluttajina kiinnittää erityistä huomiota, että saadut tiedot kolmen ensimmäisen lukukauden sovelletaan yksittäisten hankkeiden.

maastokäyntien
Maastokäyntien tärkeä rooli, koska altistuminen todellisia hankkeita ja asianomaisten toimielinten on erittäin tärkeää, jotta voidaan vastata tavoitteet maisteriohjelman.

Hankkeet
Tässä moduulissa "Project I - III" opiskelijoiden on mahdollisuus soveltaa uutta tietoa sai perus- tai erikoistuneita moduuleita monitieteinen tapaustutkimus. Osallistujien pitäisi tulla erilaisia ​​teknisiä tai johtotehtävissä taustoja. Joukkue hankkeiden tulisi liittyä todellisia projekteja käynyt aikana opintomatkoja tai projekteista muiden kumppanien verkon.

Sovellus

 • Seulonta sovellus: asti 30 maaliskuu
 • Lopullinen määräaika: 30 toukokuu vuosittain
 • Kurssi alkaa syyskuun alussa kunkin vuoden

Opiskelijat, jotka aikovat hakea NRM-SEA maisteriohjelman tarvitse lähettää hakemuksensa alkaen 15.12. saakka 30.05. joka vuosi ITT, TH Köln (AMK).

Noudata ohjeen vastaavissa online-sovellusalustan.

Seuraava sovellus asiakirjat on toimitettava digitaalisessa muodossa. Anna digitaalisen sovelluksen yhtenä pdf-tiedosto ja järjestää asiakirjoja seuraavassa järjestyksessä:

 1. Hakemuslomake
 2. ansioluettelo (taulukkomuodossa, Englanti kieli)
 3. Asiakirjatodiste korkeakoulujen sisäänkäynti pätevyys
 4. valmistumistodistus
 5. akateeminen ennätys yliopisto-opiskelun
 6. todiste Englanti kielitaito
 7. kaksi kirjainta suosituksen entisen professorin / työnantajien
 8. vapaamuotoinen miksi hän / hän haluaisi opiskella ohjelmaan (1 sivu)
 9. tutkimus idea liittyy maisteriohjelman (2 sivua)

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Master of Human Settlements
  • Leuven, Belgia
 • MSc kestävän tuotannon kehitys
  • Stockholm, Ruotsi
 • Kestävien yhteiskunnallisten muutosten digitaalisten taitojen mestarit
  • Turin, Italia