Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics MSc uusiutuvan energian hallinta
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

MSc uusiutuvan energian hallinta

Cologne, Saksa

4 Semesters

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

MSc Renewable Energy Management

Kansainvälinen

Master-ohjelma "Renewable Energy Management" (REM) tarjoaa käytännön suuntautunut ja taitojen oppimista kokemus, jossa opiskelija kehittää kykyä kriittiseen ajatteluun, ja luovaa ongelmanratkaisua. Siinä käsitellään kandidaatin haltijat pääasiassa Engineering, Luonnontieteiden ja yhteiskuntatieteet, joilla on kokemusta energia-alalla, jotka pyrkivät syventää tietojaan Renewable Energy Resources Management ja haluavat hankkia johtamisen taitoja sekä alue- ja monikulttuurisia taitoja. Nämä asiantuntijat olisi oltava kestävä tietopohjan yksi monista alalla uusiutuvan energian hallintaa. Ne pitäisi pystyä arvioimaan uusiutuvien energialähteiden ja kehittää sopivia ratkaisuja ottaen huomioon monimutkainen yhteyksiä uusiutuvan energian taloudellista, sosiaalista ja ekologiset näkökohdat.

Yleisenä tavoitteena Master-ohjelma on houkutella laaja kohderyhmä kansainvälisessä ja tieteidenvälistä ehdot, jotka voivat työskennellä yritykset ja laitokset, jotka alalla toimivien uusiutuvien energialähteiden hallinnan ja erityisesti kansainvälisissä yhteyksissä, joka keskittyy alueisiin Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa, jossa tulevaisuuden haasteet ovat erityisen korkeat.

Mitä tarjoamme?

 • kurssien ja tekninen kenttäkäynnit uusimpia ratkaisuja ja teknologioita uusiutuvan energian hallinta
 • saada ensi käden neuvoja korkean tason ammattilaisia ​​ja yrittäjiä uusiutuvien energialähteiden alalla
 • koulutusta projektin johtamisen pätevyys
 • tietoa toimintatavoista ja hankkeista kansainvälisen yhteistyön
 • opiskelijavaihto mahdollisuuksia ITT kumppanin yliopistojen
 • apurahat

Mitä odotamme?

Voidakseen osallistua sinun pitäisi

 • erittäin motivoituneita oppimaan ja työskennellä kansainvälisessä ympäristössä
 • on ammatillinen tai akateeminen tausta liittyvän uusiutuvan energian alalla
 • olla sujuvasti Englanti (TOEFL 550 pistettä tai IELTS Band 6)
 • olla valmiita ottamaan johtotehtävissä tulevaisuudessa

Mitkä ovat Perspectives?

 • erinomaisia ​​uramahdollisuuksia kansainvälisessä yhteistyössä ja kehitysapu
 • työskentelevät kansallisten ja kansainvälisten yritysten laajeneva elinkeinoelämän
 • johtotehtävissä julkisen ja yksityisen sektorin
 • tullut osa verkostoa huippuosaamisen REM

ACADEMICS

Tavoite

Yleisenä tavoitteena Master-ohjelma on houkutella laaja kohderyhmä kansainvälisessä ja tieteidenvälistä ehdot, jotka voivat työskennellä yritykset ja laitokset, jotka alalla toimivien uusiutuvien energialähteiden hallinnan ja erityisesti kansainvälisissä yhteyksissä, joka keskittyy alueisiin Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa, jossa tulevaisuuden haasteet ovat erityisen korkeat.

Kohderyhmä

Ihanteellinen opiskelija pitää vähintään kandidaatin tutkinto ja on joitakin työkokemus jossakin laitoksessa tai yrityksen liittyviä alalle. Hän olisi sujuvaa Englanti ja on hyvä viestinnän taitoja. Osallistujat voivat olla peräisin eri taustoja: engineering, luonnontieteet, taloustieteet, yhteiskuntatieteet.

Opetus sisältö ja tavoitteet

Tutkimukset kesto on neljä lukukautta. Neljäs lukukausi on omistettu diplomityön. Didaktisiin käsite koostuu kahdesta osasta: tekninen ja sosiaalinen. Teknisen komponentti tarjoaa osallistujille asiaa ja ajantasaista tietoa tarpeen tehdä päätöksiä kestävään luonnonvarojen hallintaan. Sosiaaliset näkökohdat ovat yhtä tärkeitä ja pyrkii varustamaan osallistujille kommunikatiivisen, kulttuurien ja johtamistaitoja tarpeen ryhtyä johtotehtäviin luonnonvarasektori ja työskennellä tehokkaasti kansainvälisessä yhteistyössä.
Luokassa, nykyaikaisia ​​opetusmenetelmiä olisi sovellettava kuten ongelmalähtöinen oppiminen, vuorovaikutteinen opetus, konsepti kartoitus ja atk oppimista.

Pitoisuus

Tutkimukset kesto on neljä lukukautta. Ensimmäinen ja toinen lukukausi tapahtuvat Köln, kolmas lukukausi voidaan käyttää opiskelijavaihto tai voidaan tutkia Köln. Neljäs lukukausi on omistettu diplomityön.

Ohjelma koostuu perusmoduulin, kuten "Management of Natural Resources Systems", "Natural Resources Economics and Governance", "International yhteistyön ja kehityksen" sekä "Project ja Business Management", jonka tavoitteena on tarjota yleiskuva luonnonvarojen hallintaa, talous , projektinhallinta ja alueellisten ja institutionaalinen. Lisäksi osallistujat valitsemalla 10 erikoistuneita valittavien liittyviä aiheita uusiutuvan energian hallinnan korostaen tilanteeseen.

Neljäs lukukausi keskittyy valmisteluun diplomityön. Harjoittelupaikkoja ja tutkimus pysyy jos mahdollista yhdessä paikallisen toimielimen tai yhtiön takaa käytännön suunta master tutkimusta. Kouluttajina kiinnittää erityistä huomiota, että saadut tiedot kolmen ensimmäisen lukukauden sovelletaan yksittäisten hankkeiden.

maastokäyntien
Maastokäyntien tärkeä rooli, koska altistuminen todellisia hankkeita ja asianomaisten toimielinten on erittäin tärkeää, jotta voidaan vastata tavoitteet maisteriohjelman.

Hankkeet
Kun "Project" moduulit opiskelijat on mahdollisuus soveltaa uutta tietoa sai perus- tai erikoistuneita moduuleita monitieteinen tapaustutkimus.

Osallistujien pitäisi tulla erilaisia ​​teknisiä tai johtotehtävissä taustoja. Joukkue hankkeiden tulisi liittyä todellisia projekteja käynyt aikana opintomatkoja tai projekteista muiden kumppanien verkon.

Sovellus

Opiskelijat, jotka aikovat hakea REM Saksan maisteriohjelman tarvitse lähettää hakemuksensa

kunnes 30.09 vuosittain ITT, TH Köln (AMK) - ja DAAD apurahahakemusten seuraavan vuoden Lisätietoja Apurahat, klikkaa täällä.

alkaen 01.02 asti 31.03 vuosittain UNI ASSIST (ulkomaisia ​​hakemuksia saman vuoden).

alkaen 01.05 asti 10.06 vuosittain TH Köln (AMK) (saksalainen hakemuksia saman vuoden). Noudata ohjeen vastaavissa online-sovellusalustan. Seuraavat hakemusasiakirjat vaaditaan:

 • ansioluettelo (taulukkomuodossa, Englanti kieli)
 • Asiakirjatodiste korkeakoulujen sisäänkäynti pätevyys
 • valmistumistodistus
 • akateeminen ennätys yliopisto-opiskelun
 • todiste Englanti taito (TOEFL 550 pistettä, IELTS bändi 6)
 • vapaamuotoinen, miksi haluat opiskella ohjelman (1 sivu)
 • tutkimus idea liittyy maisteriohjelman (2 sivua)

Ulkomaiset hakijat on lähettää hakemusasiakirjat UNI ASSIST. Jotta pystyä soveltamaan ajoissa viisumia kotimaassaan, opiskelijoiden pitäisi lähettää hakemuksensa mahdollisimman pian UNI ASSIST.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • MSc Energianhallinnassa
  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Paris, Ranska
 • M.Eng. Tekniikka ja kansainvälinen liiketoiminta - uusiutuva energia, vesi ja jätehuolto
  • Berlin, Saksa
 • Uusiutuva energia, yritys ja johtaminen (REEM) MSc
  • Newcastle upon Tyne, Yhdistynyt kuningaskunta