Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics MSc yhdennetyn vesivarojen keskittyen Kaakkois-Aasiassa
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

MSc yhdennetyn vesivarojen keskittyen Kaakkois-Aasiassa

Cologne, Saksa

4 Semesters

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

MSc Integroitu Water Resources Management

keskittyen Kaakkois-Aasiassa
Master-ohjelma on Integrated Water Resources Management Kaakkois-Aasiassa (IWRM SEA) yhdellä vaihto lukukauden Saksa - yhteistyönä Vietnamin Academy of Water Resources ja TH Köln (AMK)

Riittävä Puhtaan veden saatavuus on välttämätön elintarvikkeiden tarjontaa ja terveys ja siten keskeinen kehittämiseen yhteiskunnissa kaikkialla maailmassa. Kuitenkin paine vesivaroihin lisääntyy johtuen nopeasti väestörakenteen ja sosioekonomisen kasvun ja kestämätön vedenkäytön. Käsite Integrated Water Resources Management (IWRM) yhdistettynä nykyiseen ilmastonmuutokseen sopeutumisen parhaat käytännöt tarjoaa ratkaisuja käsitellä näihin haasteisiin arviointiin ja hallintaan ämpi tilassa ja ajassa ottaen huomioon muiden siihen liittyvien alojen.

Maailmanlaajuisesti on suuri ja kasvava kysyntä asiantuntijoiden asianmukaisesti koulutetut käsitteisiin IWRM. Seuraava tekninen ja hallinnollinen tietämys, niiden pitäisi myös olla perehtynyt käytäntöjä hankerahoituksen ja kansainvälistä yhteistyötä. Tavoitteena ohjelma on kapasitoitua tällaisia ​​asiantuntijoita alan IWRM ja siihen liittyviä käsitteitä ja menetelmiä. Ohjelman tavoitteet valmistui ammattilaisille työkokemusta julkiset tai yksityiset laitokset, viranomaisten ja yritysten vesialan. Kantajien tulisi olla aktiivisia tai liittyy veden tai luonnonvarojen hallintaan ja ovat kiinnostuneita oppimisen ja työskentelyn monikulttuurisessa ja monitieteisessä.

Tämä erityinen kurssi on kahdenvälinen yhteistyö instituutin Teknologian Resources Management tropiikissa ja subtropics (ITT) at TH Köln (AMK) ja Vietnam Academy of Water Resources (VAWR).

ITT on koulutettu yli 700 MSc opiskelijaa monissa maailman maissa seuraavien kolmen tärkeimmän alan vesi, luonnonvarat ja uusiutuvan energian hallintaa. Huippuluokan opetuksen käsitteitä yhdistetään ajantasaista tutkimussovelluksiin ja kenttätyötä.

VAWR / CTIC vastaa veteen liittyvien maata soveltava tutkimus, kansainvälinen yhteistyö, teknologian siirto, jatko-ammatillinen koulutus, konsultointipalvelut ja toteuttamiseen vesihuollon ja kastelun infrastruktuuri, vesivoiman ja ympäristön suunnitteluun.

Mitä tarjoamme?

 • kurssit ja teknisen alan vierailut uusimmat ratkaisut ja teknologiat, vesihuollon
 • saada ensikäden neuvoja korkean tason ammattilaisia ​​ja yrittäjiä vesialan
 • koulutusta projektin johtamisen pätevyys
 • tietoa toimintatavoista ja hankkeista kansainvälisen yhteistyön
 • opiskelijavaihto mahdollisuuksia ITT kumppanin yliopistojen
 • apurahat

Mitä odotamme?

Voidakseen osallistua sinun pitäisi

 • on ammatillinen tai akateeminen tausta liittyvät vesialan
 • sujuvaa Englanti (TOEFL 550 pistettä tai IELTS Band 6)
 • olla valmiita ottamaan johtotehtävissä tulevaisuudessa
 • erittäin motivoituneita oppimaan ja työskennellä kansainvälisessä ympäristössä

Mitkä ovat näkemyksesi?

 • erinomaisia ​​uramahdollisuuksia kansainvälisessä yhteistyössä ja kehitysapu
 • työskentelevät kansallisten ja kansainvälisten yritysten laajeneva yrityssektorin "vesihuollon"
 • johtotehtävissä julkisen ja yksityisen vesialan
 • tullut osa huippuosaamisen verkosto IWRM

ACADEMICS

Tavoite

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita alalla integroidun vesivarojen hoidon, jotka ovat korkealla kysynnän johtotehtävissä vesialan ja pystyvät hallitsemaan monimutkaisia ​​projekteja ulkomaiset instituutiot ja yritykset toimivat Etelä-Aasian alueella.

Kohderyhmä

Ihanteellinen opiskelija pitää vähintään kandidaatin tutkinto ja on joitakin työkokemus jossakin laitoksessa tai yrityksen vesialan. Hän olisi sujuvaa Englanti ja on hyvä viestinnän taitoja. Lisäksi osallistujien tulee olla erittäin motivoitunut auttavat ratkaisemaan vesikriiseihin ja kehitys Etelä-Aasian alueella yleensä. Lisäksi osallistujien tulisi pyrkiä tekemään uran kansainvälisissä vesialan. Osallistujat voivat olla peräisin eri taustoja: engineering, luonnontieteet, taloustieteet, yhteiskuntatieteet.

Opetus sisältö ja tavoitteet

Tutkimukset kesto on neljä lukukautta. Ensimmäinen ja toinen lukukausi tapahtuvat Hanoissa, kolmas lukukausi Kölnissä. Neljäs lukukausi on omistettu diplomityön. Didaktisiin käsite koostuu kahdesta osasta: tekninen ja sosiaalinen. Teknisen komponentti tarjoaa osallistujille asiaa ja ajantasaista tietoa tarpeen tehdä päätöksiä kestävään vesivarojen hallintaan. Sosiaaliset näkökohdat ovat yhtä tärkeitä ja pyrkii varustamaan osallistujille kommunikatiivisen, kulttuurien ja johtamistaitoja tarpeen ryhtyä johtotehtäviin vesialan ja työskennellä tehokkaasti kansainvälisessä yhteistyössä. Luokassa, nykyaikaisia ​​opetusmenetelmiä olisi sovellettava kuten ongelmalähtöinen oppiminen, vuorovaikutteinen opetus, konsepti kartoitus ja atk oppimista.

Pitoisuus

Tutkimukset kesto on neljä lukukautta. Ensimmäinen ja toinen lukukausi tapahtuvat Hanoissa, kolmas lukukausi Kölnissä. Neljäs lukukausi on omistettu diplomityön. Ohjelma koostuu perusmoduulin, kuten "Management of Water Resources Systems", "Water Resources Economics and Governance", "International yhteistyön ja kehityksen" sekä "Project ja Business Management", jonka tavoitteena on tarjota yleiskatsaus vesihuoltoon, talous, projektinhallinnan ja alueellisten ja institutionaalinen. Lisäksi osallistujat valitsemalla kymmenen erikoistuneita valittavien liittyviä aiheita vesienhoidon korostetaan erityisen tilanteen ja kokemuksia Etelä-Aasian alueella.

Neljäs lukukausi keskittyy valmisteluun diplomityön. Harjoittelupaikkoja ja tutkimus pysyy pääasiassa Etelä-Aasian maa, jos mahdollista yhdessä paikallisen toimielimen tai yhtiön, takaa käytännön suunta master tutkimusta. Vietnam opiskelijoiden pitäisi olla mahdollisuus toteuttaa tutkimus Saksassa, jos rahoitus on turvattu. Kouluttajina kiinnittää erityistä huomiota, että saadut tiedot kolmen ensimmäisen lukukauden sovelletaan yksittäisten hankkeiden.

maastokäyntien
Maastokäyntien tärkeä rooli, koska altistuminen todellisia hankkeita ja asianomaisten toimielinten on erittäin tärkeää, jotta voidaan vastata tavoitteet maisteriohjelman.

Hankkeet
Tässä moduulissa "Project I - III" opiskelijoiden on mahdollisuus soveltaa uutta tietoa sai perus- tai erikoistuneita moduuleita monitieteinen tapaustutkimus.
Osallistujien pitäisi tulla erilaisia ​​teknisiä tai johtotehtävissä taustoja. Joukkue hankkeiden tulisi liittyä todellisia projekteja käynyt aikana opintomatkoja tai projekteista muiden kumppanien verkon.

Sovellus

 • Seulonta sovellus: asti 30 maaliskuu
 • Lopullinen määräaika: 30 toukokuu vuosittain
 • Kurssi alkaa syyskuun alussa kunkin vuoden

Opiskelijat, jotka aikovat hakea IWRM-SEA maisteriohjelman tarvitse lähettää hakemuksensa alkaen 15.12. saakka 30.05. joka vuosi ITT, TH Köln (AMK). Noudata ohjeen vastaavissa online-sovellusalustan. Seuraavat hakemusasiakirjat on toimitettava digitaalisessa muodossa. Anna digitaalisen hakemuksen yksi pdf-tiedosto ja järjestää asiakirjoja seuraavassa järjestyksessä:

 1. Hakemuslomake
 2. ansioluettelo (taulukkomuodossa, Englanti kieli)
 3. Asiakirjatodiste korkeakoulujen sisäänkäynti pätevyys
 4. valmistumistodistus
 5. akateeminen ennätys yliopisto-opiskelun
 6. todiste Englanti kielitaito
 7. kaksi kirjainta suosituksen entisen professorin / työnantajien
 8. vapaamuotoinen miksi hän / hän haluaisi opiskella ohjelmaan (1 sivu)
 9. tutkimus idea liittyy maisteriohjelman (2 sivua)

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Kansainvälinen maisteriohjelma kestävästä ja innovatiivisesta luonnonvarojen hallinnasta
  • Ghent, Belgia
 • Maisteri, ympäristö, maatalous ja resurssien hallinta (INTER-EnAgro)
  • Zagreb, Kroatia
 • Maisterin tutkinto suojeltavilta alueilta, luonnonvaroista ja biologisesta monimuotoisuudesta
  • Murcia, Espanja