Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics MSc yhdennetyn vesivarojen keskittyen lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

MSc yhdennetyn vesivarojen keskittyen lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella

Cologne, Saksa

4 Semesters

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

MSc Integroitu Water Resources Management

keskittyen Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueen
Yhteistyönä Jordanian yliopisto ja TH Köln (AMK)

Nykyiset maailmanlaajuiset trendit, kuten väestön ja talouden kasvu sekä ilmastonmuutos kohdistunut kasvavia paineita vesivaroihin maailmanlaajuisesti, jotka ovat perusta elintarviketuotannon, kaupunkien ja teollisuuden vesihuollon ja vesivoima. Osaajia, jotka ymmärtävät, että useita ongelmia vesivarojen hallintaa voidaan käsitellä kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon sekä tekniset ja taloudelliset ongelmat resurssien käyttöä. Näiden asiantuntijoiden olisi myös oltava tietoa käytännöistä hankerahoituksen ja kansainvälistä yhteistyötä.

Kahdenvälisissä hankkeissa Saksan ja arabimaiden on osaajien tarvetta tuntematta kulttuuria, kieltä ja politiikka molemmin puolin ja ovat taitavia kulttuurienvälisen viestinnän.
MSc »IWRM« tavoite on muodostaa sellaisia ​​asiantuntijoita ja edistää käsitettä IWRM yhteydessä Saksan-arabialainen yhteistyö.

Mitä tarjoamme?

 • kurssit ja teknisen alan vierailut uusimmat ratkaisut ja teknologiat, vesihuollon
 • elävä ja oppiminen arabimaa ja Saksassa
 • saada ensikäden neuvoja korkean tason ammattilaisia ​​ja yrittäjiä arabien ja saksalaisten vesialan
 • koulutusta projektin johtamisen pätevyys
 • tietoa toimintatavoista ja hankkeista kansainvälisen yhteistyön
 • apurahat

Mitä odotamme?

Voidakseen osallistua sinun pitäisi

 • erittäin motivoituneita oppimaan ja työskentelemään kaksikulttuurisen (saksa-Arab) ympäristö
 • on ammatillinen tai akateeminen tausta liittyvät vesialan
 • sujuvaa Englanti (TOEFL 550 pistettä tai IELTS Band 6)
 • olla valmiita ottamaan johtotehtävissä tulevaisuudessa

Mitkä ovat näkemyksesi?

 • erinomaisia ​​uramahdollisuuksia kansainvälisessä yhteistyössä ja kehitysapu
 • työskentelee arabien tai saksalaisten yritysten laajentaa yrityssektorin "vesitalous"
 • johtotehtävissä julkisen ja yksityisen vesialan
 • osaksi Saksan arabien huippuosaamisen verkosto IWRM

ACADEMICS

Tavoite

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita alalla integroidun vesivarojen hoidon, jotka ovat korkealla kysynnän johtotehtävissä vesialan ja pystyvät hallitsemaan monimutkaisia ​​projekteja ulkomaiset instituutiot ja yritykset toimivat arabian alueella.

Kohderyhmä

Ihanteellinen opiskelija pitää vähintään kandidaatin tutkinto ja on joitakin työkokemus jossakin laitoksessa tai yrityksen vesialan. Hän olisi sujuvaa Englanti ja on hyvä viestinnän taitoja. Lisäksi osallistujien tulee olla erittäin motivoitunut auttavat ratkaisemaan vesikriiseihin ja kehitys arabialueen yleensä. Lisäksi osallistujien tulisi pyrkiä tekemään uran kansainvälisissä vesialan. Osallistujat voivat olla peräisin eri taustoja: engineering, luonnontieteet, taloustieteet, yhteiskuntatieteet.

Opetus sisältö ja tavoitteet

Tutkimukset kesto on neljä lukukautta. Ensimmäinen ja toinen lukukausi tapahtuvat Köln, kolmas lukukausi Ammanissa. Neljäs lukukausi on omistettu diplomityön. Didaktisiin käsite koostuu kahdesta osasta: tekninen ja sosiaalinen. Teknisen komponentti tarjoaa osallistujille asiaa ja ajantasaista tietoa tarpeen tehdä päätöksiä kestävään vesivarojen hallintaan. Sosiaaliset näkökohdat ovat yhtä tärkeitä ja pyrkii varustamaan osallistujille kommunikatiivisen, kulttuurien ja johtamistaitoja tarpeen ryhtyä johtotehtäviin vesialan ja työskennellä tehokkaasti kansainvälisessä yhteistyössä. Luokassa, nykyaikaisia ​​opetusmenetelmiä olisi sovellettava kuten ongelmalähtöinen oppiminen, vuorovaikutteinen opetus, konsepti kartoitus ja atk oppimista.

Aste

Osallistujat saavat yhteisen määrin Master of Science »Integrated Water Resources Management« antama Köln ammattikorkeakoulun ja yliopiston Jordan.

Apurahat

Kiinnostuneet henkilöt voivat hakea yksi rajoitettu määrä apurahoja. Valitut osallistujat Saksasta voi saada apurahan oleskelun aikana arabimaissa. Valitut osallistujaa Arab ja DAC-listalla maat voivat saada stipendin aikana koko pituus kurssin.

Pitoisuus

Tutkimukset kesto on neljä lukukautta. Ensimmäinen ja toinen lukukausi tapahtuvat Köln, kolmas lukukausi Ammanissa. Neljäs lukukausi on omistettu diplomityön.

Ohjelma koostuu perusmoduulin, kuten "Management of Natural Resources Systems", "Natural Resources Economics and Governance", "International yhteistyön ja kehityksen" sekä "Project ja Business Management", jonka tavoitteena on tarjota yleiskatsaus vesihuoltoon, talous, projektinhallinnan ja alueellisten ja institutionaalinen. Lisäksi osallistujat valitsemalla kymmenen erikoistuneita valittavien liittyviä aiheita vesienhoidon korostetaan erityisen tilanteen ja kokemuksia Saksan tai arabimaiden.

Neljäs lukukausi keskittyy valmisteluun diplomityön. Harjoittelupaikkoja ja tutkimus pysyy pääasiassa arabimaa, jos mahdollista yhdessä paikallisen toimielimen tai yhtiön, takaa käytännön suunta master tutkimusta. Arab opiskelijoiden pitäisi olla mahdollisuus toteuttaa tutkimus Saksassa, jos rahoitus on turvattu. Kouluttajina kiinnittää erityistä huomiota, että saadut tiedot kolmen ensimmäisen lukukauden sovelletaan yksittäisten hankkeiden.

maastokäyntien
Maastokäyntien tärkeä rooli, koska altistuminen todellisia hankkeita ja asianomaisten toimielinten on erittäin tärkeää, jotta voidaan vastata tavoitteet maisteriohjelman.

Hankkeet
Tässä moduulissa "Project I - III" opiskelijoiden on mahdollisuus soveltaa uutta tietoa sai perus- tai erikoistuneita moduuleita monitieteinen tapaustutkimus.

Osallistujien pitäisi tulla erilaisia ​​teknisiä tai johtotehtävissä taustoja. Joukkue hankkeiden tulisi liittyä todellisia projekteja käynyt aikana opintomatkoja tai projekteista muiden kumppanien verkon.

Sovellus

Hakuaika määräytyy tilanne ja tarpeet.

 • Hae DAAD apurahat (Vain DAC-List maat)
  • Määräaika: 30.09. vuosittain aloittaa opiskelun seuraavan vuoden.
  • Hakemukset toimitettava paperiversiona ITT ( lue lisää)
 • Ulkomaiset hakemukset samana vuonna
  • Soveltamiskausi: alkaen 01.02 asti 31.03 vuosittain
  • Hakemukset tulee jättää digitaalisen kopion ITT
 • saksalainen sovellukset samana vuonna
  • Soveltamiskausi: alkaen 01.05 asti 10.06 vuosittain
  • Hakemukset tulee jättää digitaalisen kopion ITT

Noudata ohjeen vastaavissa online-sovellusalustan. Seuraavat hakemusasiakirjat on toimitettava digitaalisessa muodossa. Anna digitaalisen hakemuksen yksi pdf-tiedosto ja järjestää asiakirjoja seuraavassa järjestyksessä:

 1. Hakemuslomake
 2. ansioluettelo (taulukkomuodossa, Englanti kieli)
 3. Asiakirjatodiste korkeakoulujen sisäänkäynti pätevyys
 4. valmistumistodistus
 5. akateeminen ennätys yliopisto-opiskelun
 6. todiste Englanti kielitaito
 7. vapaamuotoinen miksi hän / hän haluaisi opiskella ohjelmaan (1 sivu)
 8. tutkimus idea liittyy maisteriohjelman (2 sivua)

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Maisteri, ympäristö, maatalous ja resurssien hallinta (INTER-EnAgro)
  • Zagreb, Kroatia
 • Luonnonvarojen hallinnan maisteri
  • Fargo, Yhdysvallat
 • Luonnonvarojen hallinnan maisterit
  • Las Vegas, Yhdysvallat