Keystone logo
Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Johdanto

Miksi valita Intercultura?

Intercultura Costa Rica Espanjalaiset koulut, joissa on kaksi kaunista räätälöityä kampusta - kaupunki ja ranta - perustettiin vuonna 1993 tavoitteena tarjota laadukkaita ja erilaisia espanjalaisia ​​upotusohjelmia kaikenikäisille, kansallisuuksille ja espanjalaisille tasoille. Ohjelmamme ylittävät kaikki standardit. Kahdella korkean kontrastin alueella tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja asua espanjan kieli ja Costa Rican kulttuuri kautta:

 • keskusteluun keskittyvät espanjalaiset luokat ovat dynaamisia ja vuorovaikutteisia
 • vapaa päivittäinen toiminta: latinalainen tanssi, jooga, ruoanlaitto, elokuvat, zumba, taide ..
 • jotka ovat kävelymatkan päässä koulusta.
 • (olemme ainoa Costa Rican kielikoulu, jonka YK : n Global Compact on tunnustanut ) ja jotka on valinnut Duke, UNC, Connecticutin yliopisto ja muut ulkomailla opiskelevat ohjelmat.
 • ystävällinen ilmapiiri, yksilöllinen lähestymistapa ja huomiota yksityiskohtiin
 • sitoutuminen kestävään yhteisökehitykseen (yhdessä muiden hankkeiden kanssa järjestetään voittoa tavoittelematon ohjelma paikallisille lapsille).

Tutustu Heredia City Campukseen - opiskelijan näkökulmasta:

PIENI LUOKAT

Dynaamiset ja intensiiviset ryhmäluokat sisältävät enintään 6 oppilasta . Käyttämällä kommunikaatiota lähestymistapaa opettamme osallistuvat täysin opiskelijoihimme ja asetamme heidät kieleen menestykseen.

PALAUTTAA YHTEISÖSSÄ

Sen lisäksi, että autetaan oppilaita oppimaan espanjaa, Intercultura on myös sitoutunut osallistumaan vastuulliseen ja kestävään kehitykseen yhteisöissä, jotka vastaanottavat meitä. Noin kolme prosenttia oppilaiden lukukausimaksuista käytettiin yhteisön kehittämisaloitteiden, ympäristöhankkeiden, kulttuurihavaintojen rahoittamiseen ja täydentävän koulutusmahdollisuuksia paikallisille yhteisöille ja henkilökunnan jäsenille.

Vakiintuneilla vapaaehtoistyöprojekteillaan ympäri maata ja kokeneiden vapaaehtoisten koordinaattoreiden kautta Intercultura tarjoaa erinomaisia ​​ja ainutlaatuisia vapaaehtoistyömahdollisuuksia kaikille opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kanssamme espanjalaisen kurssin. Voit vapaaehtoisesti tarjota aikaa koulutuksen, sosiaalityön, eläinsuojelun ja ympäristönsuojelun aloilla.

UNITED NATIONS TUNNUSTUS:

Intercultura on myös ensimmäinen Costa Rican korkeakoulu, joka tunnustetaan virallisesti kumppaniksi YK: n Global Compact -ohjelmassa. Se ylläpitää kestävän kehityksen periaatteita ja yritysvastuuta ihmisoikeuksista, työlainsäädännöstä ja ympäristökäytännöistä.

Sijainnit

 • Heredia

  Calle 10 Avenida 4, 40101, Heredia

  • Sámara

   del Hostel El Dorado 150 metros al sur, frente a la playa, Provincia de Guanacaste, 50205, Sámara

   Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä