Keystone logo
© IBS International Business School
International Business School - Budapest

International Business School - Budapest

International Business School - Budapest

Johdanto

Tule opiskelemaan brittiläistä tutkintoa aidosti kansainväliseen kauppakorkeakouluun Euroopan sydämessä!

Tarjoamme 3 vuoden kandidaatin, 1 vuoden maisterintutkinnon ja tohtoriohjelmia Budapestissa.

IBS: n tarina

Koulusta, joka perustettiin vuonna 1991 Keski -Euroopan ensimmäiseksi yksityiseksi korkeakouluksi, International Business Schoolista on kasvanut todella moderni ja dynaaminen kauppakorkeakoulu. Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä yhteistyössä arvostetun brittiläisen yliopiston, The University of Buckinghamin kanssa, joka on tutkinnon saaneiden työllistyvyyden kannalta paras ja joka on johtanut Britannian kansallista opiskelijakyselyä opiskelijoiden tyytyväisyydestä.

Se on houkutteleva paikka oppia ja opettaa yhteistyökulttuurimme ansiosta - sekoitus akateemista tiukkuutta, yhteistyöhön perustuvaa tiimityötä, yrittäjyyttä, monimuotoisuutta ja jatkuvaa innovaatiota. Tarjoamamme akateeminen kokemus tarjoaa opiskelijoillemme yli 100 maasta maailman perustutkinnon tai jatkotutkinnon lisäksi taitoja ja verkostoitumismahdollisuuksia, jotka tuovat elinikäisiä kilpailuetuja.

Visio ja missio

Visiomme on olla alueellisesti tunnustettu, moninkertaisesti akkreditoitu, monen maan korkeakoulutuspalvelujen tarjoaja erittäin kansainväliselle ja liikkuvalle opiskelijakunnalle, joka on kiinnostunut liiketoiminnan ja johtamisen raja-alueista.

Missiomme on tarjota taloudellisesti ja kulttuurisesti merkityksellistä englanninkielistä yritys- ja johtamiskoulutusta ihmisille, jotka voivat hyötyä siitä. Olemme kysyntälähtöisiä ja asiakaskeskeisiä. Parannamme oppimista, lisäämme luottamusta ja luomme mahdollisuuden kaikille, jotka haluavat investoida opiskeluun koulussa.

Arvostamme:

 • luovuutta ja innovointia huippuosaamisen tavoittelussa,
 • jokaisen ihmisen potentiaali,
 • henkilöstömme asiantuntemus ja sitoutuminen,
 • kumppanuutta ja muodostaa vahvan ja kestävän yhteistyön, jossa voimme saavuttaa enemmän tekemällä yhteistyötä muiden kuin yksin,
 • laatua ja parannamme jatkuvasti laadunvarmistusprosessejamme.

Miksi brittiläinen tutkinto?

 • Brittiläiset yliopistot ovat laajalti tunnettuja tutkimuksestaan ja opetuksestaan.
 • Riippumaton elin, laadunvarmistusvirasto, vastaa brittiläisen yliopistokoulutuksen korkeiden standardien ylläpitämisestä. Brittiläinen tutkinto takaa laadukkaan koulutuksen.
 • 1000 vuotta poikkeuksellista akateemista innovaatiota - tällä hetkellä Yhdistynyt kuningaskunta on innovoinnin maailman kolmanneksi suurin.
 • Kolme maailman kymmenestä huippuyliopistosta on Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien yliopisto sijoittui maailman ensimmäiseksi.
 • Brittiläiset tutkinnot ovat tärkeitä työnantajille, koska he korostavat voimakkaasti käytännön kokemuksen hankkimista asiaankuuluvalla alalla ja antavat sinulle kaikki taidot ja tiedot, jotka ovat tarpeen menestyksekkään kansainvälisen yritysuran saavuttamiseksi.
 • Opiskelijakeskeinen lähestymistapa brittiläisen koulutuksen oppimiseen tarkoittaa sitä, että kehität itsenäisyyttä, itsekuria ja analysointitaitoja, joita työnantajat haluavat.
 • Englanti on globaalin liiketoiminnan kieli, joten brittiläisen tutkinnon suorittaminen mahdollistaa englannin kielen taitojen parantamisen.
 • Luokkakoot ovat yleensä riittävän pieniä, jotta opiskelijoilla on käytettävissään laitteet ja riittävästi aikaa puhua opettajiensa kanssa.
 • Pidämme erittäin tärkeänä opiskelijoiden työllistymistaitojen parantamista . IBS on perustanut UpSkill -ohjelmansa, joka parantaa ja kehittää taitoja, jotka ovat vaativimpia työelämässä, ja antaa valmistuneillemme etulyöntiaseman muihin verrattuna työhakemuksissa.
 • Brittiläiset ohjelmat ovat lyhyempiä, mikä säästää aikaa ja rahaa. Kandidaatin ohjelmamme ovat 3 vuoden kokopäiväisiä kursseja ja maisteriohjelmamme kestävät 1 vuoden.
 • 38 prosenttia ulkomailla opiskelevista Nobel -palkinnon saajista teki niin brittiläisellä tutkinnolla.

Kampuksen ominaisuudet

Budapestin kampus

Budapestin IBS-kampus, joka koostuu kolmesta kauniisti kunnostetusta arkkitehtuuriperinnön rakennuksesta, sijaitsee Graphisoft Parkissa Óbudassa, suoraan Tonavan rannalla ja on ihanteellinen koulutuspaikka. Puistossa toimii yli 60 kansainvälistä ja unkarilaista yritystä, mukaan lukien Microsoft, SAP, Canon tai Samsung, ja se tarjoaa elävän liiketoimintaympäristön koulullemme. Tämä antaa meille mahdollisuuden hyödyntää implisiittistä potentiaalia täysimääräisesti opiskelijoiden ja valmistuneiden edun mukaisesti. Kampuksella on myös asuinhuone opiskelijoillemme.

  Pääsymaksut

  Kuinka hakea?

  1. Siirry IBS-hakemussivulle ja napsauta "Ryhdy hakijaksi" -painiketta. Näet kirjautumistunnuksesi välittömästi ja se lähetetään myös sähköpostiisi. Tallenna kirjautumistunnuksesi, sillä sinun on kirjauduttava sisään aika ajoin.
  2. Valitse ohjelmasi ja osallistujasi (voit hakea vain yhteen ohjelmaan).
  3. Täytä lomake ja lataa tarvittavat asiakirjat.
  4. Kiinnitä erityistä huomiota 'Tarkistuslistatehtäviin', sinun on suoritettava ne kaikki päästäksesi sisään.
  5. Lähetä hakemuksesi.
  6. Sinun tulee maksaa 100 euron hakumaksu (ei palauteta). Huomioithan, että hakemuksesi tulee voimaan vasta hakemusmaksun suorittamisen jälkeen.

  Viisumivaatimukset

  Euroopan ulkopuolisten maiden kansalaisten on haettava opiskelijan oleskelulupaa henkilökohtaisesti lähimmästä Unkarin konsulaatista. Haastattelun jälkeen viisumin saaminen kestää yleensä useita viikkoja. Jos konsulaatti myöntää viisumin, saat D-tyypin viisumin, joka on voimassa kerran Unkariin ja Unkariin saapumisen jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa mennä Budapestin maahanmuuttovirastoon hakemaan oleskelulupa.

  Opiskelijan oleskeluluvan vaatimukset Unkariin:

  • viralliset ja alkuperäiset koulu- ja henkilötodistukset,
  • IBS:n Visa Support Certificate, joka todistaa opiskelijastatuksen, majoituksen Residence Hallissa, ensimmäisen opiskeluvuoden sairausvakuutuksen ja englannin taidon,
  • huomattava taloudellinen tausta sinun tai vanhempiesi pankkitilillä (riittää vuodeksi oleskeluun Budapestissa, mukaan lukien paluumatkakulut, noin 5-6000 euroa, jotka tulevat säännöllisistä tuloista, jotka tulee ilmetä tiliotteista) ja jos vanhempasi ovat sponsoroimalla oleskeluasi, sinun on todistettava sukulaisuus esittämällä heidän syntymätodistuksensa,
  • jonkin verran tietoa Unkarista, IBS:stä ja ohjelmistamme,
  • sairausvakuutus (n. 260 EUR maksetaan IBS:ään saavuttaessa),
  • majoitustiedot (vahvistamme majoituksesi kampuksella Residence Hallin osoitteessa: 1031 Budapest, Reichl Kálmán u. 6., mutta majoituksesi järjestäminen ja maksaminen on sinun vastuullasi),
  • kielitodistus englannin taidosta on eduksi konsulaatille.

  Viisumiprosessi voi kestää 2-4 viikkoa, varaa haastattelusi ajoissa. Joissakin konsulaateissa joudut kysymään ja odottamaan aikaa viisumihaastatteluun, joten suosittelemme varaamaan ajan heti, kun olet maksanut lukukausimaksun ja rekisteröintimaksun, ja lähetämme viisumitukitodistuksesi pikakuriirilla muutaman minuutin kuluessa. päivää.

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Budapest

   Záhony utca 7, H-1031, Budapest

  Kysymyksiä