Keystone logo
International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

Johdanto

TIIMIMME

Tiimimme koostuu kolmesta kansainvälisestä kouluttajasta ja luennoitsijasta, jotka ovat yhdistyneet jakamalla taitavasti korkealaatuisia ESL-ohjelmia sekä nuorille aikuisille että yritysmaailmille Bostonin alueella.

Meidän alma maters ovat Brandeis yliopisto, Boston University, Valkovenäjän valtionyliopisto, Skidmore College, ja La Sorbonne IV. Kolmen meistä puhumme yhdeksästä kielestä, jotka sisältävät slaavilaisia, germaanisia ja romaanisia kieliä.

Koska meistä on maahanmuuttajia, uskomme, että olemme ainutlaatuisesti valmiita ymmärtämään ja auttamaan ESL-opiskelijoita, kun he kohtaavat aikuisten oppimisen esteet. Monipuolisen ja laajan koulutuskoulutuksen pohjalta ja vahvistamalla sitä ensiluokkaisella ESL-kokemuksella maahanmuuttajilta olemme pystyneet luomaan koulua, joka opettaa englantia ja auttaa opiskelijoita rakentamaan elämää itselleen Amerikassa tai menestymään kaksikielinen ammatillinen ulkomailla.

MEIDÄN FILOSOFIAMME

Ymmärrämme, kuinka vaikeaa on etsiä hyvin maksavaa ja kannustavaa työtä, varsinkin kun englannin kielen taito ei ole yhtä kehittynyt kuin haluat sen olevan. Tiedämme myös, kuinka turhauttavaa voi olla, että sillä on käytännöllisiä ja markkinoitavia taitoja ja että niillä ei ole riittäviä keinoja ilmaista niitä.

Filosofia on ohjausta.

Tarjoamalla luotettavaa kehystä urakehityksellisellä kielikoulutuksella autetaan sinua navigoimaan poluksi unelmiesi työhön. Olipa sinulla jo kieli ja tarvitset apua soveltaessasi tavoitteitasi tai jos et tiedä, mihin suuntaan haluaisit elämäsi tekemään - mutta tiedä, että tarvitset englantia päästäkseen sinne - työskentelemme voit ohjata elämää eteenpäin.

Uskomme ohjauksen voimavaroja ohjaavien opintojen avulla. Auttaa sinua ymmärtämään, miten löytää ihanteellinen työsi tai urapolku, voit käyttää omia taitoja, taustaasi ja innostustasi menestyksen toteuttamiseen.

EROTTAMINEN

Tieto on valtaa. Tavoitteenamme on tarjota ainutlaatuinen ja tärkein edullinen lähestymistapa kielikoulutukseen.

Jokaisella ovellamme kulkevalla opiskelijalla on erityisiä tarpeita. Erottuva "rakentamispiste" -mallimme antaa opiskelijoille mahdollisuuden mukauttaa koulutusta persoonalliseen oppimismatkaansa ja saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteensa.

Aikuiskoulutukseen ei ole olemassa "yhden kokoinen" -tyyppistä lähestymistapaa, joten työskentelemme ahkerasti luomaan monenlaisia ​​ohjelmia, joiden avulla kaikki voivat kävellä ovellemme mahdollisuuden oppia tavalla, joka on järkevää heille. Työssäkäyvä ammattilainen, jolla on kiireinen aikataulu, hyötyy enemmän lyhyen aikavälin intensiivikurssista, kun taas nuori aikuinen, jolla on joustava aikataulu, voi hyödyntää pitkän aikavälin uppoamisohjelmaa.

Samanaikaisesti haluamme, että koulumme on myös turvallinen turvapaikka - avun ja koulutuksen keskus sekä ulkomaisille naapureillemme, jotka kokopäiväisesti työskentelevät Bostonissa, että meidän tilapäisiin opiskelijoihimme. Laaja valikoima opiskelijapalveluja luodaan Bostonin elinehtoon ja avustavaan käteen koko opiskelijaelimellemme.

TEHTÄVÄMME

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta englannin kielen opetusta sekä perustavaa laatua olevaa kielitaitoa ja kulttuuritietoa, joka auttaa oppilaitamme saavuttamaan akateemiset, ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteensa.

Anna opiskelijoille mahdollisuus parantaa kielitaitoaan ja edistää amerikkalaisen englannin kielen ja kulttuurin arvostusta oppimisympäristössä.

Ylläpitää opettajien ja hallinnoijien ryhmä, joka auttaa auttamaan oppilaita yhdistämään ja integroimaan mukavasti Yhdysvaltojen kulttuuriin ja arkeen.

Tarjoa muodollista akateemista opetusta sekä käytännön harjoittelua arjesta.

Tarjoa henkilökohtaista huomiota opiskelijoille ainutlaatuisen Building Blocks -mallin avulla.

Tarjoaa laadukkaita, ajanmukaisia, laadukkaita ja todenmukaisesti toimivia ohjelmia.

Sijainnit

  • Boston

    20 Linden Street - 2nd Floor, Allston, MA 02134, Boston

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä