Keystone logo
International University For Graduate Studies -  IUGS

International University For Graduate Studies - IUGS

International University For Graduate Studies -  IUGS

Johdanto

Suunniteltu ammattilaisille monipuolisia koulutustausta ja kokemusta, ohjelmia IUGS ovat rakenteeltaan tarpeisiin päteviä ihmisiä pyrkii täydentämään virallista valtakirjaa.

Yhdistämällä Englanti ja Amerikan jatkokoulutuksen mallia, harjoitellaan ammattilaisia, jotka ovat keränneet merkittävän jälkeisten ylioppilastutkinnon kursseista on nyt mahdollisuus nopeasti ansaita maisterin tai tohtorin tutkinnot ja todistukset kautta verkossa tai sekoitettu reittejä.

Monet opiskelijat ovat suorittaneet vaaditut kursseista, mutta ei ole suorittanut väitöskirjan tai opinnäytetyön. Toiset ovat kertyneet runsaasti jatko hyvityksiä, mutta eivät ole toteuttaneet vaadittuja kurssia ansaita astetta. Toiset ovat toteuttaneet vaaditun kursseja, mutta ovat löytäneet nämä kurssit ei hyväksytty siirtoa.

IUGS hyväksyy siirron kaikki asiaankuuluvat jälkeisen ylioppilastutkinnon kurssien tienannut valtuutettujen toimielinten, myös hyväksytyn jatkuvan koulutuksen, lisensointi ja sertifiointi kursseista ennen tai jälkeen ottamista.

Koska useimmat ehdokkaat ovat keski-iän ammattilaisia, he ovat tunnustettu ikäisensä ja noudatetaan heidän uransa, henkilökohtainen, ja Scholastic saavutuksia. Perinteinen professori-opiskelija suhde on korvattu akateemista ja ammatillista apurahan. Liimaus ehdokkaista sekä ehdokkaiden välillä ja professoreita, kehitetään ja jatkuu yli valmistumisen.

YLIOPISTO perustettiin vuonna 1979, on akkreditoitu, ja on saanut akateemisen ja ammatillisen tunnustamisen ja hyväksynnän julkisten ja yksityisten organisaatioiden. Jokainen professori on harjoitellaan ammattilainen, joka on saanut vähintään yhden tohtorin. Siksi akateemisen ja käytännön tietoa on integroitu IUGS oppimiskokemus.

Laskelma Uskomukset

On olemassa tarve jatkotutkintoja, jotka ovat edullisia, ovat yksilöllisesti tahtiin, hallussaan akateemisen eheyttä ja mahdollistaa tohtorin ja maisterin ehdokkaita kantavat edelleen muita velvoitteita. Kaikki asiaankuuluvat jatko-hyvityksiä akkreditoitujen laitosten tulisi hyväksyä siirron. Useimmat jälkeinen ylioppilastutkinto ov tarvitaan toimilupia ja todistuksia pitäisi hyväksyä siirtoa. Jatko-opiskelijat tulisi olla oikeus ryhtyä jälkeisen ylioppilastutkinnon kursseja eri toimielimet, jotka palvelevat ammatillista ja henkilökohtaiset tavoitteet. Jatko-opiskelijat etsivät astetta olisi otettava tai olet aikaisemmin ottanut, perinteinen määrä jälkeisen ylioppilastutkinnon ov vaatimat suuria yliopistoja. Jatko-opiskelijat tulisi yksilöllisesti tunnettu ja arvostettu heidän ammatillisen ja akateemisen saavutuksia. Opiskelija ammatti kypsyyttä ja asiaan elämänkokemus ovat parhaat ehdokkaat jatkamaan opintoja.

Sijainnit

  • Portsmouth

    Corner of Rodney & Sandwich Street Portsmouth, Commonwealth of Dominica, W.I., , Portsmouth

    Kysymyksiä