Keystone logo
International University of Catalonia Yliopiston maisterin tutkinto biodigitaalisessa arkkitehtuurissa
International University of Catalonia

Yliopiston maisterin tutkinto biodigitaalisessa arkkitehtuurissa

Barcelona, Espanja

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9 974 / per year *

Kampuksella

* 9.180 € + 480 € (ilmoittautumismaksut)

Johdanto

Tutustu biodigitaaliseen arkkitehtuuriin

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua ensimmäiseen arkkitehtuuriohjelmaan, joka tutkii aihetta biologisesta ja digitaalisesta näkökulmasta. Avantgarde-opetussuunnitelma ja uusi, 21. vuosisadan käsite käden ulottuvilla.

Sinulla on mahdollisuus käyttää uusinta teknologiaa uusilla tuotantomahdollisuuksilla. Ja sinulle avautuu kokonaan uusi työkalujen maailma, joka parantaa ammatillista pätevyyttäsi ja työtaitojasi.

Oletko valmis näkemään mahdollisuudet, jotka odottavat sinua digitaalisen arkkitehtuurin alalla?

Miksi valita Biodigital Architecture?

  1. Innovatiivinen koulutus. Kokeile geenipohjaisia ohjelmistoja, evoluutioprosesseja, uusia järjestelmiä ja komentosarjoja.
  2. Uusi visio kyberneettisistä, digitaalisista ja ympäristöprosesseista. Tutustu käsitteisiin, kuten bio-oppimiseen ja morfogeneesiin.
  3. Kansainvälinen lähestymistapa ja johtava akateeminen henkilökunta. Opi kansainvälisen opetuselimen kanssa, joka on antanut merkittävän panoksen tähän uuteen biodigitaalisen arkkitehtuurin huippukenttään.

Esitys

UIC Barcelonan biodigitaalisen arkkitehtuurin maisterin tutkinto on UIC Barcelona School of Architecturen uraauurtava ohjelma, jossa yhdistyvät arkkitehtuuri, biologia ja uudet digitaaliset trendit. Vuodesta 2000 lähtien tämä ohjelma on tarjonnut ainutlaatuisen lähestymistavan arkkitehtuuriin biologisesta ja digitaalisesta näkökulmasta.

Opetusohjelma luo yhteyspisteitä uusien kyberneettisen, digitaalisen ja ekologisen ympäristön tekniikoiden välille. Se sisältää kokeellisia käsitteitä, menetelmiä ja teoksia, jotka käyttävät geneettisiä ohjelmistoja, evoluutioprosesseja, kehittyviä järjestelmiä, algoritmeja, parametrisia malleja ja komentosarjoja. Innovatiivinen näkemys arkkitehtuurista, joka ammentaa esimerkiksi geneettisestä vs. generatiivisesta, luonnollisesta vs. digitaalisesta ja uusien biologisten vaikutuksista.

Avantgarde-arkkitehtuuri- ja suunnitteluohjelma, joka integroi konseptointi- ja projektiotekniikan viimeisimmän kehityksen: dataohjattu tuotanto, CNC-numeeriset ohjauskoneet, 3D-tulostimet. Lyhyesti sanottuna epätyypillinen arkkitehtuurin muoto, joka soveltaa ja edistää variaation, mutaation ja hybridisaation geneettisiä ja digitaalisia periaatteita.

Mahdolliset opiskelijat

Jos sinulla on korkeakoulututkinto arkkitehtuurista, tekniikasta, kuvataiteesta, suunnittelusta, maisemoinnista, biologiasta tai genetiikasta, tämä on oikea maisterin tutkinto sinulle. Aiempaa kybernetiikan tai ekologian erityisosaamista ei vaadita.

Työmahdollisuuksia

Arkkitehtuuri, tekniikka, muotoilu, taide, opetus ja tutkimus.

Arkkitehtuuriin sovellettavan kehittyneen digitaaliteknologian ja biologisen tietämyksen yhdistelmä avaa uudet, vielä hyödyntämättömät markkinat.

Akateeminen akkreditointi

Yliopiston maisterin tutkinto (virallinen), jonka avulla voit suorittaa tohtoriopintoja.

Palvelut

Digitaalisen valmistuksen laboratorio ja genetiikan laboratorio.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ihanteelliset opiskelijat

Tietoja koulusta

Kysymyksiä