Keystone logo
International University of the Caribbean

International University of the Caribbean

International University of the Caribbean

Johdanto

Kansainvälinen Karibianyliopisto (IUC) on instituutti, joka perustuu pitkään perinneasemaan koulutuksen alalla ja on yksi Karibian todellisuuden ja haasteisiin vaikuttavimmista vastauksista.

Karibianmeren kansainvälinen yliopisto perustettiin Jamaikan ja Caymansaarten yhdistyneessä kirkossa marraskuussa 2005. Se koostuu kahdesta koulutusyksiköstä: Leadership and Theological Development (CLTD) [aiemmin Teologian ja Johtajan Kehittämisen Instituutti] ja Mel Nathan College. Nämä yhteisöt tuovat Yliopistoon rikas historia koulutuksellisista innovaatioista, korkeista akateemisista ja tutkimustasoista sekä sitoutumisesta yhteisön sitoutumiseen. Näiden kahden yksikön liitto palvelee konkreettisesti jo olemassa olevia vahvuuksiaan ja tarjoaa samalla alustan laajentamiseen ja lisääntyneeseen vaikutukseen Karibialla ja muualla.

Yliopisto on luvannut tarjota kohtuuhintaista, akkreditoitua korkeakoulututkintoa ihmisille, joilla on tahto vastata kilpailukykyisen maailmanlaajuisen työympäristön vaatimuksiin.

Karibian kansainväliselle yliopistolle on ominaista sitoutuminen:

 • Johtajakoulutus
 • saavutettavuus
 • Opiskelija-ystävällinen ja opiskelija-suuntautunut suunta
 • Kulttuurikohtaiset ohjelmat
 • Laatututkimus ja julkaisu
 • Hyvin pätevä henkilökunta

Rauhanraportit -ohjelma

Yliopiston henki ja luonne liittyvät intensiivisesti rauhanneuudistussuunnitelman laatimiseen. Näin yliopisto sitoutuu vahvistamaan äänen ja arvojen, jotka kunnioittavat vaikutusvaltaansa kuuluvien ihmisten korkeinta hyvää. Yliopisto toimii "shalom" -tietämyksen taakalla, että tämä, rauha - teologisesti voimakas ja kaikenkattava terminologia. Rauhan kohottaminen on terveyden perustavanlaatuinen periaate ja terveellisen ja tarkoituksenmukaisen elämisen epitome. Rauhaa opettaa, kokee ja oppii energianlähteenä, joka on elämää. Rauhanpyrkimysohjelma kutsuu ihmisiä kaikilta elämänaloilta taistelemaan ja käyttämään elämäntapaa rauhan puolesta. Lähitulevaisuudessa kaikki IUC: n tarjoamat ohjelmat sisältävät rauhaan liittyvän kurssin osana toimielimen sitoutumista rauhanrakentamisen edistämiseen opiskelijoissaan.

Näkemys

Karibian kansainvälisen yliopiston visiona on vaikuttaa laadukkaiden henkilöiden vaikutusmahdollisuuksiin, jotka viljelevät ja edistävät perheen, yhteisön ja kansakunnan hyvinvointia. "

Tehtävänanto

"Yhteistyökumppanit ovat erinomaiset mahdollisuudet elinikäiseen oppimiseen, koulutuksen valtaamiseen, vaurauteen, rauhaan ja kokonaisuuteen."

Sijainnit

 • Kingston

  47 Old Hope Road Kingston 5, , Kingston

  Kysymyksiä