Keystone logo
IQS – Universitat Ramon Llull

IQS – Universitat Ramon Llull

IQS – Universitat Ramon Llull

Johdanto

Miksi opiskella klo IQS

IQS on Jeesuksen seuran yliopistokeskus, Universitat Ramon Llullin perustajajäsen, jolla on yli sadan vuoden kokemus ja pitkä historia. Kansalliset ja kansainväliset akkreditoinnit takaavat jatkuvan työmme ja vahvistavat arvostustamme.

 • Perusopetus
  Kutsumuksemme ja sitoumuksemme on kouluttaa ihmisiä eettisesti ja kattavasti henkilökohtaisesti, akateemisesti ja ammatillisesti. Tämän seurauksena klo IQS, ammatillisten taitojen hankkiminen yhdistetään opiskelijan inhimillisen ulottuvuuden kehittämiseen.
 • Ohjelmien käytännön ulottuvuus
  Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan käytännöllinen, monitieteinen koulutus. IQS tiedekunnalla on tunnustettu työkokemus teollisuudesta ja yrityksistä, mikä antaa heille mahdollisuuden tarjota erittäin käytännöllistä ja ajantasaista ohjausta työmarkkinoista.
 • Yhteydet Enterpriseen
  Kaikki opiskelijat suorittavat pakollisia työharjoittelujaksoja yksityisissä yrityksissä ja loppuprojektit on suunnattu käytännön sovellusten, kuten liiketoimintasuunnitelman, kehittämiseen.
 • Työnvaihto- ja uraohjauspalvelu
  Opiskelijoilla on pääsy IQS työpaikkavaihtoon ja ammatilliseen uraohjauspalveluun, jossa he saavat ammatillista ohjausta ja apua erityisesti ensimmäisessä työharjoittelussaan.
 • Kansainvälinen kutsumus
  IQS opiskelijavaihdot ulkomaisten yliopistojen kanssa täydentävät ihanteellisesti ohjelmaopintoja tarjoamalla kokemuksen, joka rikastuttaa opiskelijoita sekä akateemisesti että henkilökohtaisesti.
 • Täysi englanninkielinen ohjelma ja kielten oppiminen
  IQS tarjoaa mahdollisuuden ottaa joitakin jatko-ohjelmia ja liiketalouden ja johtamisen perustutkinto-ohjelma kokonaan englanniksi tai vähitellen, espanjaksi ja englanniksi, sekä mahdollisuuden oppia saksaa.
 • Henkilökohtainen hoito ja pienet ryhmät
  Opiskelijoilla on henkilökohtaiset ohjaajat, jotka ohjaavat heitä akateemisissa, ammatillisissa ja henkilökohtaisissa asioissa. Luokat koostuvat pienistä ryhmistä kaikissa IQS perustutkinto- ja jatko-ohjelmissa.
 • IQS Avustukset
  IQS on laaja apuraha- ja apurahaohjelma, joka sisältää huippuosaamisen apurahoja ja perheapurahoja.
 • Ammatillinen erikoistuminen IQS jatko-ohjelmilla
  IQS jatko-ohjelmien valikoima tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää ammattiaan tietyllä opintoalalla kattavalla koulutuksella.
 • Tutkimus ja kriittinen ajattelu
  Tutkimus on olennainen toiminta laadukkaan koulutuksen tarjoamiseksi, kriittisen ajattelun kehittämiseksi ja tiedon edistämiseksi. Tästä syystä IQS kannustaa tutkimusta perustutkinto-, jatko- ja tohtoriohjelmissaan.

IQS on kaksi koulua: IQS Insinööritieteiden korkeakoulu, jossa opetetaan tieteellisiä ja teknisiä opintoja, ja IQS Johtamiskorkeakoulu, jossa opetetaan taloustiedettä ja kauppatieteitä.

Kansainväliset vaihdot

IQS on täysin sitoutunut ajatukseen tieteen kansainvälistämisestä ja uskoo, että vahvemmat kansainväliset siteet johtavat laadukkaampiin opintoihin ja tutkimukseen.

Opiskelijavaihdot ulkomaisten yliopistojen kanssa ovat ihanteellinen tapa täydentää IQS opintojaan kokemuksella, joka rikastuttaa opiskelijoita sekä akateemisesti että henkilökohtaisesti. Vaihtoja tehdään tunnettujen ulkomaisten yliopistojen kanssa, joiden kanssa IQS on solminut vaihtosopimuksia. Erityisesti IQS on vaihtosopimuksia 96 yliopiston kanssa: 44 Euroopassa, 31 Pohjois-Amerikassa, 12 Etelä-Amerikassa, 3 Keski-Amerikassa, 5 Aasiassa ja 1 Afrikassa.

Kansainvälisten suhteiden toimistonsa kautta IQS tukee ja opastaa niitä opiskelijoita, jotka haluavat opiskella osan ohjelmistaan ulkomailla. Kansainvälisten suhteiden toimisto tarjoaa myös apua kaikille kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat tulla IQS.

Näiden kansainvälisten vaihtojen ansiosta IQS opiskelijat tai tutkijat hyötyvät seuraavista eduista:

 • Paranna kieltä: ei ole parempaa tapaa oppia kieltä kuin asua maassa, jossa sitä puhutaan. Tämä parantaa heidän ammatillisia mahdollisuuksiaan, kun kansainväliset yritykset etsivät ehdokkaita, jotka osaavat puhua toista kieltä sujuvasti.
 • Uudet suhteet: heillä on mahdollisuus tutustua ihmisiin, joilla on näkemyksiä ja kulttuureja, jotka eroavat heidän näkemyksistään ja kulttuureistaan, jotka voivat jopa auttaa heitä työelämässään.
 • Taitojen kehittäminen: kokemus ulkomailla asumisesta tietyn ajanjakson ajan auttaa ihmisiä tulemaan vastuullisemmiksi ja sitoutuneemmiksi muihin ymmärtämällä kulttuurieroja.
 • Työllisyys: opiskelijoiden kontaktiverkosto kasvaa huomattavasti kansainvälisesti ulkomailla opiskelemalla, mikä tasoittaa tietä kohti muita yrityksiä tai muita mahdollisuuksia.

Opetus- ja tutkimuskutsumus

Insinööritieteiden korkeakoulun IQS päätarkoitus on tieteen ja teknologian koulutus ja tutkimus. Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan käytännön ja tieteidenvälistä koulutusta, jossa kiinnitetään erityistä huomiota sekä perustieteeseen että kokeelliseen työhön.

Tutkimus on olennainen osa korkealaatuisen koulutuksen tarjoamista, kriittisen ajattelun kehittämistä ja tiedon edistämistä. Siksi IQS stimuloi ja edistää tutkimusta alkaen perustutkinto- ja jatko-ohjelmista ja päättyen tohtoreihin.The IQS School of

Suunnittelulaitoksiin kuuluvat laboratoriot, työpajat, pilotti- ja puoliteollisuuslaitokset. Opetustyöpajoissa ja laboratorioissa jokaiselle opiskelijalle annetaan asema omaan käyttöönsä.

Yrittäjämäinen luonne

IQS School of Management on kansainvälisesti tunnustettu valmistuneiden koulutuksesta liiketaloudessa ja johtamisessa.

Sen tehtävänä on kouluttaa kattavasti ihmisiä, joilla on asenteet, tiedot ja taidot, joiden avulla he voivat luoda, johtaa ja hallita kilpailukykyisiä organisaatioita, jotka erottuvat teollisella ja teknologisella alalla ja jotka ovat sitoutuneet huippuosaamiseen ja oikeudenmukaisuus.

IQS School of Managementin tiedekunnan työkokemus on tunnettu samoin kuin sen tutkimusprofiili, joka on erittäin vaativa jatkuvalle panosten tuottamiselle, kuten viiteartikkeleiden julkaisemiselle, kongressiin osallistumiselle, kirjojen luvuille ja symposiumeille.

Akkreditoinnit

AACSB-akkreditoitu

Sijainnit

 • Barcelona

  IQS Via Augusta, 390,, 08017, Barcelona

  Kysymyksiä