Keystone logo
IRIS Sup'

IRIS Sup'

IRIS Sup'

Johdanto

IRIS Supin valinta on tae valtion tunnustamasta koulutuksesta, joka on mukautettu työelämän vaatimuksiin ja joka on tarkoitettu niille, jotka haluavat harjoittaa tai kehittyä ammatillisesti kansainvälisessä kontekstissa.

IRIS Sup 'koulu IRIS

Luoma IRIS vuonna 2002, IRIS Sup 'on yksityinen tekninen korkeakoulu rekisteröity Pariisin Rectorat jonka tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita ja ammattilaisia ​​eri kauppojen kansainvälisissä yhteyksissä.

Se myöntää valtion tunnustamia nimikkeitä, taso 7, joka on rekisteröity kansallisessa ammattisertifikaattien hakemistossa (RNCP).

Geopolitiikka ja ammatillinen käytäntö

IRIS Sup koulutus 'tarjous opiskelijoille:

  • tarvittava tietämys ymmärtää kansainvälisiin kysymyksiin ja kehittää kykyään analyysi- ja ehdotuksia, joiden avulla päätöksen organisaatioissa;
  • työkalut, jossa suuri osa annetaan oppimista simuloinnin ja käyttöönoton työtilanne, alkaen 1. vuoden;
  • kypsyä ja kehittää uraansa suunnitelmat omistettu työpajoissa.

Valitse valmistumisen

IRIS Sup tarjoaa koulutusta soveltuvasta geopolitiikasta, joka johtaa kahteen valtion tunnustamaan 7 tason nimikkeeseen: Kansainvälinen strategia-analyytikko (ASI) ja Kansainvälisen ohjelman johtaja - Humanitaarinen ja kehitysyhteistyö (MPI-HD ). Saatavilla bac + 3 -kurssilla, kurssit kestävät kaksi vuotta. Bac + 4: n haltijat voivat hakea suoraan toisena vuonna.

> Ensimmäinen vuosi IRIS Supissa (bac + 4)

Kansainvälisten suhteiden perustutkintojen yksityinen tutkintotodistus (RI 1) merkitsee ensimmäisen vuoden IRIS Supissa. Bac + 3: n pakollinen läpikulku ilman ammattikokemusta, tänä vuonna voi myös antaa tutkinnon suorittaneille opiskelijoille mahdollisuuden hankkia vankka perusta poliittisiin, taloudellisiin ja diplomaattisiin kysymyksiin ennen erikoistumistaan 2. vuodelle.

> 2. vuoden kurssit (bac + 5)

Kansainvälinen strategia-analyytikko (ASI)
3 kurssia, joiden tavoitteena on kehittää valmiuksiaan analysoida, toimia ja tukea päätöksentekoa kansainvälisissä ympäristöissä:
- Geopolitiikka ja tulevaisuus*
- Geoekonomiikka ja riskienhallinta*
- Puolustus, turvallisuus ja kriisinhallinta*.

Kansainvälinen ohjelmapäällikkö - Humanitaarinen ja kehitysyhteistyö (MPI-HD) *
Perusopetussuunnitelma, jonka tavoitteena on kehittää sen valmiuksia analysoida alan interventiokysymyksiä, hallita projektisyklin hallintaa (PCM) ja ohjelmointia, sekä kolmella reitillä (strateginen, operatiivinen, puolustaminen).
Taitot saadaan työskentelemällä hankkeissa yhteistyössä kansainvälisen yhteisvastuun toimijoiden (kansalaisjärjestöjen, yhdistysten, sosiaalisten yrittäjien) kanssa.

* Kursseja tarjotaan myös etänä.

Multimediamainoksen monimuotoisuus

Iris Sup', ei klooneja. Opiskelija tai ammattilainen, ranskan tai ulkomainen, jokainen mukana matkaansa, kokemus, tavoitteet ja rikastuu koko vuoden, koska opetukset monimuotoisuuden alkuperän opiskelijoiden ja sidosryhmien.

IRIS Sup 'vuosittain noin 20% opiskelijoista eli kolmekymmentä kansallisuutta.

Sujuva Englanti vaaditaan mihinkään kansainväliseen toimintaan, jotkut kurssit opetetaan Englanti.

56141_14608745_1108732885849348_3579966449716116051_o.jpg

Seuranta ja koulutustukea

Yli 560 kasvokkain- ja etäopiskelijan ansiosta IRIS Sup' on edelleen rakenne, jossa nimettömyydellä ei ole sijaa. Jokainen opiskelija allekirjoittaa vuoden alussa sisäisen ohjesäännön, joka ohjaa hänen suhteitaan opettajiin ja opetusryhmään. Osallistuminen on pakollista ja tehtävät tulee palauttaa määräaikaan mennessä. Vuoropuhelu hallinnon kanssa on jatkuvaa: olipa kyseessä hallinnollinen tai pedagoginen kysymys, jokainen opiskelija löytää aina jonkun, johon ottaa yhteyttä.

IRIS Supin opiskelijoilla on työtila, jossa on tarjolla ranskalaisen ja kansainvälisen lehdistön otsikoita sekä 200 online-lehtiä CAIRN-portaalissa. Useat tietokoneasemat, joissa on toimistopaketti, Internet ja Wifi, ovat avoinna.

Avoin koulutus on ammatti

- Vuorotteleville opinnoille / käytännöille suotuisa organisaatio: mahdollisuus harjoitteluun tai työhön 3 päivää viikossa, samanaikaisesti luokkien kanssa lokakuusta toukokuuhun, sitten kokopäiväisesti kesäkuusta joulukuuhun.


- Yhteys ammattilaisten kanssa: kaikki sidosryhmät työskentelevät yrityksissä, yhdistyksissä, kansainvälisissä järjestöissä tai vanhemmassa virkamiehessä. Kursseillaan yhdistetään siten teoreettiset panokset, käytännön sovellukset ja päivittäinen kokemus toiminnoista kansainvälisessä ympäristössä. Projektit toteutetaan yhteistyökumppaneiden kanssa ja niiden kanssa.


- Assosiaatio IRIS-toimintojen kanssa: IRIS Supin opiskelijat voivat kurssiensa rinnalla osallistua konferensseihin ja tehdä yhteistyötä IRIS-toiminnassa (kansainvälinen ja strateginen katsaus, hakemus harjoittelupaikkaan julkaisuosastolla tai tutkimusassistenttina...),
Alumniverkosto: vuonna 2008 perustettu IRIS Sup' Alumni pyrkii kokoamaan yhteen verkoston, jossa on nyt yli 2600 valmistuvaa!


- Ammatilliset ja kansainväliset kokemukset: Kaikissa ohjelmissa on mukana valmentajien johtamia työpajoja pohtimaan ammatillista projektiaan ja menetelmiään löytää työharjoittelu / työpaikka. Työharjoittelu- ja työopimussuhteiden johtajat julkaisevat myös ilmoituksia opiskelijoille, joita he myös saavat henkilökohtaisista neuvoista. IRIS Sup -opiskelijat ovat nyt arvostettuja satoissa yksityisissä yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa. Kansainvälisten suhteiden johtaja kehittää tarjouksia ulkomaille, kansainvälistä liikkuvuutta ja seuraa ulkomaisia opiskelijoita.

56145_IMG_4787.JPG

Päivitetty koulutus joka vuosi

IRIS Sup'ssa jokaisen toimijan mielipiteellä on merkitystä: opiskelijat, opettajat (kaikki ammattilaiset), harjoittelu- ja oppisopimustutorit, yhteistyökumppanit, tällä hetkellä virassa olevat... Arviointikyselyt, neuvojen kehittäminen ulkopuolisten ammattilaisten kanssa, koulutuskokoukset, tapaamiset ja viralliset ja epäviralliset keskustelut tarjoavat ympäri vuoden mahdollisuuden sekoitella näkökulmia ja kehittää jatkuvasti koulutuksen sisältöä. Koulutuksen mukauttaminen työnantajajärjestöjen odotuksiin on jatkuva huolenaihe.

Yhteneväisyydet kaikessa koulutuksessa

Alueellaan tunnustettujen ammatillisten puhujien valinta (kelpoisuus asiakirjaan, pääsy haastatteluun), opintojen vauhti, geopoliittinen sekoitus ja ammattikäytännöt ovat yhteisiä piirteitä.
Jokaiselle kurssille mukautetut koulutuksen validointimenetelmät ovat läheisiä: jatkuva ohjaus (osallistuminen, luennot, muistiinpanot, harjoitukset, simulaatiot jne.), Tentit (tammikuu ja toukokuun loppu); väitöskirja ja suullinen puolustus (syys-lokakuu); työharjoitteluraportti (syyskuu).

Koulun UKK

56144_IMG_4730.JPG

Sijainnit

  • Paris

    2 bis rue Mercoeur, 75011 , Paris

Kysymyksiä