Keystone logo
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Johdanto

ISCAP

historia

ISCAP nimi sen nykyään tunnemme - instituutin kirjanpito ja hallinto Porton johtuu lakiasetus nro 327/76, 6. toukokuuta, vaikka sen historialliset juuret ovat paljon kauempana. Itse asiassa se oli vuonna 1886, että Industrial and Commercial Institute of Porton perustettiin (asetus 30 päivänä joulukuuta 1886), silloinen ministeri Emidio Navarro, joka luo teoreettisen perustan organisaation teollisen ja kaupallisen koulutuksen maassamme.

Vuonna 1891, tekninen koulutus uudistuksia John Franco pysyi ennallaan teollisen ja kaupallisen osiot tässä Institute, ei kääntämällä ne itsenäistä koulua. Perus kurssia Kaupan poistettiin ja yläjuoksu on vain kolme vuotta, ja jaettu kahteen asteeseen. Industrial and Commercial Institute of Porto nähdä, vuonna 1896, tunnustetaan sen Korkeakoulut, mikä vastaa muiden koulujen: entinen Superior of Commerce asteen (luotu asetuksella 30 joulukuu 1886) ja Higher kurssi opetetaan Industrial Institutes ja Commercial. Industrial and Commercial Institute of Porton kävi läpi levoton polku, ettei lopullista ohjausta, kunnes 1918 julkaisemisesta asetuksen nro 5029, 1. joulukuuta, mikä erottaa sen kaupallista osaa, niiden hyödyntämiseen Commercial Institute Port ja Higher Institute of Trade Port. Tämä päivämäärä antaa ensimmäistä kertaa erottaminen kaupalliset laitokset suhteessa Industrial Institutes, tilanne, joka jatkui vuoteen 1924. Tämä segmentointi on kuitenkin väliaikainen, koska nopeasti yhdistää nämä uudet tietämyksen aloilla ja vain vuonna 1933 se valitsee lopullisen segmentointia. Silloinen puhuttu Commercial Institute of Porto on tiedossa pitämiseksi korkein markkinatutkimukset pohjoisen pääomaa sekä hänen keskimääräinen tekninen oppilaitokseen tunnelmaa korkeakoulutuksen eri osa akateemisen elämän.

Uudistuksen liikennöi annetulla lailla nro 38031, 4. marraskuuta 1950, ei muuta millään tavoin ominaisuuksia tämän oppilaitoksen. Päinvastoin, vuoden 1974 poliittinen ilmapiiri tulee toimia perinpohjaisia ​​muutoksia elämässä instituutin, koska tuolloin, kasvaa merkitys on huomattavasti tekniset kurssit.

Tässä uudessa tilanteessa, maan edistymistä vaati hyvää suorituskykyä ylemmän henkilöstön, joka tuolloin tuli niukasti. Siten ISCAP, on tunnustettu yhdeksi kouluista, vuosisatojen, muodostuu sukupolvien ammattilaisia ​​ja työnnetään korkeakouluissa. Tämä tapahtuma mahdollistaa valmistuneet kaupalliset laitokset saavat nimeämistä valmistuneiden, siinä määrin, että "on erittäin pätevä ottamista koulutukseen opettaja kuudes ryhmä ammatillisen tekninen koulutus". Tämä lainsäädäntö on esiaste mitä myöhemmin yhdistää kaupalliset laitokset korkeakoulutuksessa verkossa - Decreto-nro 327/76 6. toukokuuta. Näin on syntynyt nykyinen nimeämistä Korkeimman kirjanpito ja hallinto laitokset, joissa asema "korkea-asteen, joka on oikeushenkilö ja hallinnollinen ja koulujen autonomiaa" valtuudet antaa "asteita poikamies, jatko ja tohtorin." Lukuvuonna 1975/76, Institute of Accounting ja hallinnon Porton kulkee ministerin nojalla annetulla lailla nro 313/75, kandidaatin kursseja of Accounting ja hallinnon ja kielet ja sihteeristö. Nämä kurssit sittemmin säännelty asetus nro 918/83 7. lokakuuta ja sofrearam peräkkäisiä säätöjä mukaan kehitystä talouden ja kirjanpidon tieteiden ja vaatimuksiin työmarkkinoilla.

Instituutti asuu kuitenkin myrskyisä ajan kuluttua siitä päivästä 1976 johtuen nykyisen epävarmuuden maassa. Institutes, jolla on valtuudet antaa asteita kandidaatin, ja tohtorin tutkinto, ne olisi sisällytettävä University Education, mutta myöhemmin säännöksiä haetaan ympäristöään ammattikorkeakoulussa. Epämääräisyydestä yhteydessä ainoastaan ​​päättyi tunnistamisen koulujen / korkeakouluihin, jotka johtivat muuntamisesta tai kehitystä aiempien koulujen ja integrointi instituutin kirjanpito ja hallinnon Porton ammattikorkeakoulussa Institute of Porto vuonna 1988, jonka asetuksella nro o 70/88 3. maaliskuuta. Tämä uusi oikeudellinen kehys siitä, että laitokset tavoitella korkeampia koulutusta pätevien ammattilaisten aloilla Accounting ja hallinnon sekä edistää, maantieteellisessä yhteydessä vaihtoa koulutuksen ja taloudellisten ja sosiaalisten rakenteiden. Ne havaittiin myös yhtäläisyyksiä tavoitteiden ammattikorkeakoulun ja Institutes of Accounting ja hallinnon, joka on vahvistanut tämän uuden kehyksen.

Lakiasetus nro 443/85 24. lokakuuta, vahvistetaan orgaaninen rakenne Higher Institutes of Accounting ja hallinnon lisäksi, että sen opetushenkilöstö syötön säännellään annetulla lailla nro 185/81, ja 1. heinäkuuta luoneen uran ammattikorkeakoulu. Ne olivat kuitenkin loi myös kandidaatin kursseja ja korkeakoulutasolla tutkimukset, asteina kuin Education Act nimenomaisesti voidaan pitää omistaa ammattikorkeakoulun. Vuonna 1983 tulee Tulli kandidaatin tutkinto (määräys no. 918/83 lokakuun 07), tämä kärsimys myös muutettu (määräys no. 238/86 22. toukokuuta). Vuodesta 1993/94 lukuvuoden hyväksymisestä nimeäminen Trade of Higher Studies, menestyminen tämä tullille Degree. Marketing Bachelor kurssi avataan lukuvuonna 1996/97, jotta "täyttää aukko, koska sen tavoitteena tutkimuksessa pyritään poistamaan ärhäkkä puuttuu teknisten tarpeiden korkeampi palvelualalla johtuen yritysten kilpailukykyä, pääasiassa seurauksena integraation Portugalin Euroopan unionissa ". Ordinance No. 751/86, 17. joulukuuta, loi myös kurssien korkeakoulutasolla Studies (ETSK) - Audit, varainhoidon valvonta, sihteeristö Johdon ja hallinnon sekä teknisen tulli, joka myös siirrettävä aste Bachelor alkaen jotka muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden aiemman kandidaatin kurssi. Tämä käännetty, käytännössä myöntää "lupa vastaa kandidaatin kaikille akateemisen ja ammatillisiin tarkoituksiin." Vuonna 1991 se perusti komitean kirjanpito ja hallinto seurasi Erikoistuneet Translation, jälkimmäinen vuonna 1995.

Lopussa lukuvuoden 1997/98, The ISCAP sijoitettu työmarkkinoilla käytössä opiskelijoille komitea 's Tilintarkastus, taloushallinto, kirjanpito ja Business Administration, Management Advisor, International Trade (International Management oksat ja tullihallinto) ja Specialized käännös. Koska suoritetaan uudelleensuunnittelussa ISCAP kulkee opettaa, vuodesta 1998, BA Accounting ja hallinnon (oksat kirjanpito ja hallinto, taloushallinto ja Audit), International Business, kielet ja sihteeristö (haara Sihteeristö Management ja kääntäminen erikoistuneet) ja markkinointi. Lukuvuonna 2001/2002 myös annettaisiin haara julkishallinnosta.

Nyt uusia tiloja, avattiin virallisesti vuonna 1996, vastaanottaa ISCAP loppuun tämän vuosikymmenen Master of Accounting ja hallinnon järjestämä Minhon yliopistossa, ja yhteistyössä Polytechnic Institute Porton. Vaikka avattiin vuonna 1996, muutto uuteen rakennukseen tapahtuu vuotta aikaisemmin marraskuussa.

Lukuvuonna 2003/2004 Translation Branch Specialized olisi nimeltään kääntämisen ja tulkkauksen Erityinen muutos hyväksymä tilausnumero 602/2003 21. heinäkuuta. Vuonna 2004/2005 on luotu aikana Corporate Communication Degree myös kahdessa vaiheessa 1st johtuvan sykli, samoin, kandidaatin tutkinto (6 lukukautta) ja toinen aste Bachelor (2 lukukautta) hyväksymä tilausnumero 161/2006 20. helmikuuta. On siis erottaa edellisen siitä, että kesto on yhteensä vain neljä. Kuitenkin tämä suunnitelma vain vallalla tänä lukuvuonna ja oli parhaillaan sopivia sopimuksen Bologna, joka johti perustamiseen tutkinnon kolmessa vuodessa. Odotetaan vielä hyväksyntä toimintaa niiden Master, sama nimi, jonka suunniteltu kesto on 4 lukukautta. Lukuvuonna 2005/2006 myös kurssin kielten ja sihteeristön oli riittävä Bolognan sopimuksen antamalla nimellä "Management avustajat" ja menee, niin että kesto on vain 6 lukukautta. Lisäksi ehdotettiin toiminnan kolme Masters: Assisted Translation Computer (tieteenalan vieraiden kielten ja kirjallisuuden); Erikoistunut kääntämisen ja tulkkauksen (tieteen alalla vieraiden kielten ja kirjallisuuden) ja Management Consultants (tieteellinen ala johtamistieteet).

Lukuvuonna 2007/2008 otettiin käyttöön kirjanpito- ja hallinto kursseja, kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin tarkoituksenmukaista Bolognan sopimuksen. Nämä astetta nyt kuusi lukukautta. niiden maisteria Myös ehdotettu, mutta ne vielä hyväksytty kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin.

Sijainnit

  • Porto

    R. Jaime Lopes Amorim 4465-004 S. Mamede de Infesta , , Porto

    Kysymyksiä