Keystone logo
© Carrianna Field
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Johdanto

"Jos pidät terveydenhuoltoalalle auttaa ihmisiä estää ja hoitaa sairauksia, tutkimusta tai toimintaa liittyvät luonnon hoitoja, sinun täytyy kouluttaa sinua koulu, joka tarjoaa vankan pohjan oman ammatillisen tulevaisuuden."

Historia

Ismet(Korkeakoulun perinteisen lääketieteen) perustettiin vuonna 1992, käsi José Luis Badrena, ja vihki tiedekunnan dekaani perinteisen kiinalaisen lääketieteen Pekingissä. Ismet syntynyt panemiseksi koulutusta luonnon hoitoja niin, että opiskelijat voivat tulla paras ammattilaisten aloilla opetamme Naturopatian ja homeopatia, MedicinaTradicional Kiinassa ja Akupunktio, tekniset käsikirjat, Osteopatia, Hyvinvointi ja Natural estetiikka, valmennus ja terveys , Henkilökohtainen kasvu ja energia Therapies. Sittemmin toistaiseksi Ismet kehittyy ja laajentaa tarjontaansa lisäksi sisällyttää arkipäivän aikana saadut kokemukset vuosina sekä valmistuneet, päälliköiden ja jatkuva koulutus ja kliininen käytäntö uusille opiskelijoille.

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus, jotka ovat läpäisseet suuri joukko opiskelijoita ja yli tuhat opiskelijaa aktiivista takanamme. Yhdensuuntainen luomista koulun käynnisti myös kylpylävieraiden, jossa kaksi tavoitetta edistää tutkimuksen toteuttamiseen menetelmien tutkittu ja toimii välttämätön lisä koulutukseen oppilaille.

Ismet hetkellä tekee yhteistyötä UCC-UVic (Central University Katalonian - yliopiston Vic) keskustan ja UCAM (Catholic University San Antonio Murcian).

koulu

Miksi opiskella kanssamme

 • Meillä on joustavat aikataulut ja tutkimuksen menetelmiä (in henkilö tai verkossa), sopeutua työn ja perhe-elämän.
 • Jatko opetussuunnitelmat on kehitetty ja koulutusoppaita IES (Institut d'Estudis Health - Terveysministeriö of Katalonian).
 • Tarjoamme sinulle opetus tiimiin kuuluu yli 100 ammattilaista, jotka yhdistyvät opetus niiden kliiniseen käytäntöön
 • Vuosittain tehdään noin 250 seminaari- ja tapaus, onko johdanto tai erikoistuminen
 • Tarjoamme ammattitaitoista kehitystä hoitomenetelmiä todellisia potilaiden ja käytäntöjä urheilutapahtumissa. Vuosittain noin 18000 käyntiä tehdään
 • Sopimuksia kansallisten ja kansainvälisten yliopistojen saada yliopistotutkintoja itsensä kentässä luonnon hoitoja
 • Kautta työmarkkinoilla vuosittain yli 200 työtä aukot liikkuvat ... katsomaan Instagram, lähetämme heidät siellä!
 • ISMETalumni, alumniyhdistykselle Ismet, tarjoaa alennuksia ja erikoishintoja eri yksinoikeudellisiksi entisille opiskelijoille Ismet ... täysin ilmainen palvelu
 • Olemme vain keskustan alueella sijaitsee rakennuksen yli 2000m2 vasemmassa Eixample.

Lopuksi, yhteisö Ismet tarjoaa ilmaisen luentoja ja työpajoja, retkiä, täydennyskoulutus, tietoteollisuuden ja muita vapaa-ajan toiminta.

koulu

Online-tilassa

"Tässä tilassa voit tutkia koulutusohjelmia, ilman aikatauluja ja ilman siirtymä"

Pääpiirteet online-tilassa:

 • Didaktisiin materiaali esittämät luvut ja aiheet täydentävät materiaali arviointi: harjoitukset, tentit, arvioiva ja auto - arviointi testejä, foorumit toimivat. Kaikki tämä varmistaa opetuksen ja oppimisen dynamiikan, joka auttaa ymmärtämään ja edistää oppimista.
 • Henkilökohtainen ohjaus opettajien erikoistunut alan, jotka edistävät oppimista ja ohjata opiskelijoita. Interaktiivinen kampusyhteisön edistää viestintää opettajien ja opiskelijoiden ja mahdollistaa kehityksen opiskelija mahdollisuuksiensa mukaan.
 • Edistää opiskelijoiden osallistumista. Opiskelija on jatkuvasti yhteydessä hänen luokkatoverinsa ja opettajansa. Lisäksi jatkuva arviointi (foorumit, keskustelut, ryhmätyöt, e) motivaatiota oppimiseen. Kaikki luokkatoverit ja opettajat osallistuvat koulutukseen (jakamiseen kysymyksiä, ideoita ja selitykset), ja näin tuottaa "palautteena" vaikutus molemmin puolin.
 • Se on joustavampi, koska eivät ole aikatauluja tai rajoitetun ajan. Opiskelija valitsee kun opiskella ja kuinka kauan. Näin voit räätälöidä kurssi jokaiseen tarpeeseen.
 • Campus tiedekunnan pysyy aktiivisena syyskuusta heinäkuuhun. Aikana elokuussa opiskelijan on edelleen pääsy Campus tarkistaa oppitunteja tai seurata asioita, jotka menevät myöhään.
 • Jatkuva arviointi. Opiskelija arvioitava ottaen huomioon heidän evoluutioprosessia koko kurssin. Siten, koska kurssin alkua asti lopetuspäiväänsä se arvioidaan käyttämällä erilaisia ​​prosesseja: harjoituksia, testejä, tenttejä, työ, osallistuminen foorumeihin, jne ja kaikkien summien nämä testit johtavat lopullisesta arviosta tietenkin. Opiskelijan tulokset tutkitaan akateemisen komitean lisävalidointia.
 • Seuranta oppimista. Online koulutusjärjestelmä Ismet, jonka avulla opiskelijat voivat tarkistaa niiden edistymistä koko oppimisprosessi. Tässä mielessä, opiskelija on täysin tietoinen aina nykyisen akateemisen tilan, ja siksi voi sopeutua niiden taso tutkimuksen tarpeisiin jokaista hetkeä. Voittaa materiaaleja ei tehty (tällä hetkellä vireillä ja säätelee hallinto) valvottua tentit.

tekniset vaatimukset:

 • Laitteen selaimella voi toistaa Flash-sisältöä
 • Minimi näytön resoluutio 1024 x 768
 • Internet-yhteyden ja suosittelema nopeus 20MBs
 • Mozilla Firefox-selain on suositeltavaa. Android tabletti jos Dolphin verkkoselain. Jos Ipad, Puffin verkkoselain
 • Plugin Flash Player 6, ainakin. Suositeltava ottaa sen kauniisti päivitetty
 • On suositeltavaa, että perus atk-taitoja käyttäjätasolla.

Osoitettu

Virtuaalinen kampus Ismet syntynyt kaikille niille ihmisille, jotka työtä, henkilökohtaisia ​​tai jopa maantieteellinen sijainti syistä ne eivät voi osallistua säännöllisesti luokkiin.

Tämä koulutus on suunnattu sekä ihmisille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta, jotka haluavat kouluttaa ensimmäistä kertaa näillä alueilla, kuten ammattilaisille, jotka haluavat täydentää koulutustaan ​​tai kierrättää tätä tietoa, onko terapeutit erikoistunut näillä alueilla tai muiden täydentävien (chiromasseurs, akupunktuurin jne) sekä terveydenhuollon työntekijät haluavat täydentää koulutusta tällä alalla (lääkärit, psykologit, fysioterapeutit, veroja, jne).

Tavoitteet

Perimmäinen tavoite online tutkimuksista on tarjota kattavan koulutuksen alalla luonnon hoitoja, jotta opiskelijat voivat hankkia tarvittavia tietoja kyseisen ammatin harjoittamiseen. Näin opiskelija oppii suorittamaan tehtäviä käytännön luonnon hoitoja ja valmentaa tarvittavaa asiantuntemusta hoidoissa luonnollisia menetelmiä.

Opettajat ja materiaali

Kun tavoitteena on tarjota vankka koulutus ja laadun, meillä on salkun erikoistunut opettajien eri alueilla. Joten se täyttää sen panos tiedon, opettajat oltava laaja ammatillinen kokemus, joka väistämättä rikastaa laatu verkkokursseja entisestään. Lisäksi opettajat on koulutettu tarjoamaan dynaaminen ja nykyinen opetus, tarkoituksenmukaista tämän tyyppistä koulutusta, ja koordinoi järjestelmän koulutuksen suunnittelua.

Opiskelijalla on konsultti / a kunkin kurssin, joka myötäilee sen kehitystä koko kurssin. Toisaalta, on luku koordinaattori linjalla, jonka päätehtävänä on koordinoida vuorovaikutusta oppilaan ja opettajien, arvioi pedagogisia prosesseja ja varmistaa ja edistää kulttuurin campus.El opetusmateriaalin toteuttamiseen tarvittava kurssien se esitetään kautta online kampuksella. Akateeminen ohjelma on luotu alan asiantuntijat.

omistautuminen

Kampuksen oppimisen järjestelmä Ismet verkossa tarjolla hyviä joustavuutta luokan aikataulut. Joten voit liittää kampuksen aina kun haluat ja tunnit haluat, kunhan et mene kattaa asettamat tavoitteet aineenopettajan.

Alussa kurssin opettaja suunnittelee sen sisällön siten, että opiskelija tietää alusta alkaen, milloin ja mitä aiheita tutkii joka viikko. Suhdetta opintopistettä ja tuntia omistautumista 1 kolikko = 10 käyttötuntia. Yhteenlaskettu lasken opintopistettä (tuntia käyttöastetta) viittaa aika suorittaa ja analysoinnit eikä aika yhteyden.

varmennettu

Kurssin / s monografia / s rekisteröity, ja kun läpäissyt arviointi testejä ja olla tietoinen maksun, todistuksen tutkintotodistuksen toimitetaan Tutkittu alue. Tämä todistus opiskelijoiden tietoihin, tuntimäärän (op) kurssit, päivämäärä ja määrä rekisteröintitodistus diploma.El yksityiskohtaista verkkokursseja on sinetöity asiakirja ja rekisteröity koulun. Se lähetetään sähköpostitse toimittamat kampuksen suojatussa PDF-muodossa, jotta se voidaan manipuloida, lainsäädännön mukaan voimassa Espanjassa pätevyyteen digitaalisten asiakirjojen.

Uranäkymät

Kaappi tai yksityisen kuulemisen ja käytännöllinen Naturisti Criterion Criterion kätevä tai käytännön homeopaattiset Therapy perinteinen kiina. Yhteistyö: terveyskeskuksissa ja hoitoja, kauneushoitolat, kylpylät, kylpylät ja kaupunkien kylpylät, luontaistuotekaupoista, kuntosalit tai keskusten deportivos.Se on epäilemättä ammatti suurella sosiaalinen tilaus ja siksi jolla on suuri tulevaisuus .

Kansainvälinen

Haluavat opiskella ulkopuolelta Espanjassa? Voit käyttää online-koulutusta tahansa maassa maailmassa ja aika, joka sopii sinulle, luokat on alkamispäivä ja päättymispäivä seurata pitää asianmukaista vauhtia, voit käyttää kertaa kuin haluat tänä aikana aika on rajoittamaton, kunhan pysyt kampuksella, tällä tavalla voit nähdä vahvistaa oppituntia tarvitset useammin.

Sijainnit

 • Barcelona

  Carrer de Floridablanca, 18-20 , 08015, Barcelona

 • Spain Online

  Spain Online, Espanja

  Kysymyksiä