Keystone logo
Istanbul Medipol University

Istanbul Medipol University

Istanbul Medipol University

Johdanto

Koko modernin yhteiskunnan historiassa yliopiston käsite ymmärrettiin tiedon kehtona, viisauden paikkana ja ihmiskunnan työpajana. Kuitenkin vain todellisen viisauden soveltaminen hankittuun tietoon ja päätöksentekomalleihin voisi turvata ihmisten onnellisuuden ja tulevaisuuden. Siksi Istanbul Medipol University henkilökunnan tavoitteena on "tasoittaa polkua" kohti viisauden saamista kaikille opiskelijoilleen.

Tämän saavuttamiseksi IMU on mukauttanut innovatiivisen oppimis- ja opetusmallin ja luonut todellisen "tietoyhteiskunnan" menestyneistä akateemikoista. Jokainen tiedekuntamme jäsen on sitoutunut kouluttamaan opiskelijoitaan tosielämän olosuhteiden mukaan ja auttamaan heitä hankkimaan tietoja ja taitoja, joita he tarvitsevat valoisaan uraan valoisamman tulevaisuuden saavuttamiseksi. Tietotekniikkaa käytetään laajasti koulutusprosessissa. Opiskelijoiden helpotettu pääsy multimediakirjastoihin sekä heidän koulutuksensa multipleksi- ja tietokoneluokissa, joissa on uusimmat laitteet, lisäävät koulutuksen ja tutkimuksen laatua.

Yksi yliopiston keskeisistä tehtävistä on lisätä opiskelijoiden liikkuvuutta "integroidun" koulutusmallin kehittämisessä. Lisäksi perustamalla verkko-oppimisohjelmia ja tarjoamalla koulutusta ilman esteitä kaikille, IMU: lla on merkittävä vaikutus alueen kehitykseen. Tämä lähestymistapa on välttämätön yliopistolle, joka toivottaa tervetulleeksi opiskelijat kaikkialta maailmasta ja kunnioittaa monimuotoisuutta.

Kun valmistamme oppilaitamme johtamisen ja palvelemisen elämään, me tiedämme, että he päättävät lähitulevaisuudesta ja kaukaisesta tulevaisuudesta.

Kirkkoherra

Tehtävä

Antamallaan koulutuksella ja sen luomalla erolla Istanbul Medipol University omaksuu periaatteen luoda yksilöitä, jotka ovat hankkineet pysyvän korkean pätevyyden, jotka keskittyvät tieteen ja teknologian tuotantoon ja jotka voivat vastata yhteiskunnan jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin, ja se tekee vastuuksi edistää tieteellistä tietoa ja hyvinvointia yhteiskuntaa.

Näkemys

Olla johtava yliopisto, joka antaa ohjeita tieteelle ja yhteiskunnalle vahvalla organisaatiokulttuurilla, yrittäjyyden hengellä ja vakaalla dynaamisuudella.

Kampuksen ominaisuudet

Medipol Mega Hospitals Complex

Yliopistosairaalan lisäksi Medipol Mega Hospitals Complex, joka on Turkin suurin yksityinen lääketieteen investointi, on neljästä erillisestä haarasta koostuva lääketieteen kompleksi.

Se tunnetaan myös sairaalana, jolla on eniten sivuliikkeitä Turkissa, mukaan lukien yleinen koulutussairaala, onkologia, sydän- ja rintakehäkirurgia ja hammassairaala. Sairaalassa koulutetaan paitsi lääketieteen hammaslääketieteen, fysioterapian ja kuntoutuksen, päiväkodin, terveydenhuollon johtamisen osaston opiskelijat perustutkinto-ohjelmissa, vaan myös useita osaamisalueita pitävän Terveysalan ammattikorkeakoulun opiskelijat. Lisäksi erikoislääketieteen koulutusta järjestetään sairaalamme erittäin hyvin varustetuilla klinikoilla.

Haliçin kampus

Haliç (Kultainen sarvi) -kampus sijaitsee niemimaalla lähellä Haliça, joka on yksi Istanbulin vanhimmista osista ja jossa Unkapanın silta kohtaa maan. Kampuksella on Terveystieteiden korkeakoulu ja ammattikoulut. Kampuksella on myös useita tiloja.

Kavacıkin kampus

TEM-moottoritien (Trans-European Motorway) molemmin puolin Aasiaa ja Eurooppaa yhdistävä Kavacıkin pohjois- ja eteläkampus sijaitsee.

Pohjois kampus

Pohjoiskampuksella sijaitsevat Hallintorektoraatin rakennus, Kielikoulu ja ammatilliset oppilaitokset. Kampuksella on myös useita tiloja, kuten urheilukeskus, ravintoloita, asuntola, kirjasto, opintosalit, ruokasalit, laboratoriot, pysäköintialueet, lääkärikeskus, neuvontapalvelu ja REMER-tutkimuskeskus.

Etelä kampus

Eteläkampus kattaa lääketieteen korkeakoulun, kansainvälisen lääketieteellisen korkeakoulun, hammaslääketieteen korkeakoulun, farmasian korkeakoulun, kauppakorkeakoulun Medipol, tekniikan ja luonnontieteiden korkeakoulun, oikeustieteellisen korkeakoulun, kasvatustieteen korkeakoulun, viestintä korkeakoulun, kuvataiteen korkeakoulun, muotoilun ja arkkitehtuuri, terveystieteiden korkeakoulu, humanististen ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu, terveystieteiden korkeakoulu, ammattikoulut, oikeuslääketieteen tutkijakoulu, tekniikan ja luonnontieteiden tutkijakoulu, terveystieteiden tutkijakoulu ja yhteiskuntatieteiden tutkijakoulu. Lisäksi kampuksella on useita tiloja, kuten konferenssisaleja, kulttuuri-taiteen rakenteita, kirjasto, ruokasaleja, ostoskeskus, kampaamo, kahviloita, asuntoloita, ravintoloita, tutkimuskeskuksia ja laboratorioita ja niin edelleen.

  Pääsymaksut

  Miten voin hakea yliopistoosi?

  Pääsyvaatimukset:

  • Täytetty hakemuslomake.
  • Notaarin vahvistama käännös lukion valmistumistodistuksesta Turkin suurlähetystöstä tai konsulaatista ehdokkaan kotimaassa.
  • Turkin suurlähetystön tai konsulaatin transkriptiotodistuksen notaarin vahvistama käännös ehdokkaan kotimaassa.
  • Alkuperäinen kopio Turkin suurlähetystön tai konsulaatin hyväksymästä testitulosraportista ehdokkaan kotimaassa. Esimerkki: SAT DI: 7226.
  • Lukion valmistumisen vastaavuustodistus, joka osoittaa, että todistus vastaa Turkissa myönnettyjä lukion tutkintotodistuksia Turkin suurlähetystöstä tai konsulaatista ehdokkaan kotimaassa.
  • Kopio Turkin suurlähetystön tai konsulaatin hyväksymän passin henkilötietosivusta ehdokkaan kotimaassa.
  • Turkin suurlähetystöstä saatu opiskelijaviisumi.
  • Lääketieteelliseen ja hammaslääketieteelliseen tiedekuntaan hakevien hakijoiden on osoitettava englannin kielen taitonsa. Esimerkiksi TOEFL DI: 3619.
  • Turkin pätevyystodistus IMU: n turkkilaisesta pätevyyskokeesta tai TOMER: sta.
  • Pysyvä oleskelukortti, joka toimitetaan IMU:n opiskelija-asioihin kuukauden kuluessa ilmoittautumisesta.
  • Neljä passikuvaa.
  • Pankkikuitti, josta käy ilmi lukukausimaksun maksaminen (kokonaan tai osittain).
  • Asiakirja, joka osoittaa, että hakijaa sponsoroitiin taloudellisesti koulutuksen aikana.
  • Opiskelijatietolomake (täytetään ilmoittautumisen yhteydessä).

  Viisumivaatimukset

  Miten haen oleskelulupaa?

  Voit täyttää hakemuslomakkeen verkossa, ja sitten sinun on toimitettava paperisi henkilökohtaisesti. Lisätietoja on osoitteessa href="https://e-ikamet.goc.gov.tr/

  Apurahat ja rahoitus

  Meillä on apurahamahdollisuuksia jopa 50%. Tarkemmat tiedot saat ilmoittautumisaikana.

  Rankingit

  Istanbul Medipol University maailman yliopistojen rankingissa

  Istanbul Medipol University ilmentää laadukasta koulutustaan ja tutkimustaan menestyksekkäällä paikalla maailman arvostetuimpien korkeakoulujen ranking-listoilla.

  Medipol, joka on vahvistanut laatuaan täyttämällä akkreditointiprosessinsa vuonna 2019, sijoittui monissa yliopistojen rankingeissa, kuten Times Higher Education (THE), University Ranking by Academic Performance (URAP), Scimago, Round University Ranking (RUR), Webometrics ja U-Multirank.

  THE World's Young University Rankings: Times Higher Education on Lontoossa toimiva luokituslaitos, joka luokittelee yliopistot tiettyjen keskeisten suorituskykyindikaattoreiden, kuten tutkimuksen vaikutuksen, viittausten, kansainvälisen vaikutelman ja koulutusympäristön, mukaan. Istanbul Medipol University sijoittui 1001+ -alueelle World University Rankingissa, jossa arvioitiin yli 25 tuhatta yliopistoa. Medipol sijoittui myös 401+ maailman nuorten yliopistojen rankingissa, 401+ Aasian yliopistojen rankingissa, 501+ kehittyvien talouksien yliopistojen rankingissa ja 601+ THE Rankingissa aiheen mukaan: Kliininen, prekliininen ja terveys.

  THE Maailman yliopistojen sijoitus

  THE Sijoitus aiheen mukaan: Kliininen, prekliininen ja terveys

  THE Kehittyvien talouksien yliopistojen sijoitus

  THE Aasian yliopiston sijoitus

  THE Vaikutusluokitus Maailman yliopiston sijoitus

  URAP (University Ranking by Academic Performance) Yliopiston sijoitus: Medipol sijoittui 65: een 166 yliopistosta ja 12: een Turkin 57 yksityisestä yliopistosta vuosien 2019-2020 rankingissa. URAP: n World University Rankingissa Medipol sijoittui 2104: een 2500 yliopistosta.

  RUR (Round University Ranking): Medipol sijoittui 768: een 829 yliopistosta, jotka valittiin 1100 yliopistosta tiettyjen kriteerien perusteella mitattuna.

  Scimagon yliopiston sijoitus: Medipol sijoittui 734: een 3471 yliopistosta (maailma) ja 20: een 112 yliopistosta (Turkki) vuoden 2020 rankingissa.

  Webometrics-yliopiston sijoitus: Medipol sijoittui Webometricsin mukaan 2570 (maailma) ja 65 (Turkki), joka sijoittaa 28 tuhatta yliopistoa ympäri maailmaa maailmassa ja maaryhmissä.

  U-Multirank: U-Multirankille on toimitettu tietoja laitoksille ja joillekin ohjelmille vuodesta 2017 lähtien. Meillä on mahdollisuus verrata yliopistoamme muihin maailman yliopistoihin instituutioiden ja tiettyjen ohjelmien puitteissa.

  Sijainnit

  • Istanbul

   Haliç Campus Cibali, Atatürk Blv. 25, Fatih/İstanbul, Turkey, 34083, Istanbul

   • Istanbul

    Kavacık Campus Kavacık, Beykoz/İstanbul, Turkey, 34810, Istanbul

    • Istanbul

     Medipol Mega Hospitals Complex Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul, Turkey, 34214, Istanbul

     Kysymyksiä