Keystone logo
IT University of Copenhagen MSc pelit
IT University of Copenhagen

MSc pelit

0 Years

Request teaching languages

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

MSc Pelit

Kaksivuotinen diplomi ohjelman Games tarjoaa sinulle teknistä ja yhteiskuntatieteissä tietoa siitä, miten tietokonepelejä toimivat, miten ne on suunniteltu ja miten ne on sosiaalinen vaikutus meihin. Tulet työskentelemään joidenkin maailman johtavien pelien tutkijoita, ja sinulla on mahdollisuus tulla tietokonepelejä asiantuntija itse.


Ohjelma
Tietokonepelit voivat olla viestinnän muotoja, oppimisen väline, sosiaalisen vuorovaikutuksen ja kuntoutuksen tukena. Games Ohjelma antaa sinulle käsityksen keskipitkällä ja sinulla on mahdollisuus luoda tietokonepelit tulevaisuuden itsestäsi.

MSc Games käsittelee tietokonepelien sekä teoreettista että käytännön tasolla. Opiskelet kulttuurinen merkitys tietokonepelejä, miten edistää kehitystä tietokonepeli ja miten sopeutua kaupallista potentiaalia pelien muihin viestintä- ja media-aloilla.

Ohjelma on kansainvälinen näkökulma, ja siksi opetetaan Englanti.


Ohjelman rakenne
Voit valita kaksi kappaletta, joista jokaisella on keskittyä omiin aiheesta.

 • Game Design and Theory
 • Game Technology


Game Design and Theory
Muotoilu ja teoria kappaleen voit erikoistua joko alan pelisuunnittelun tai sisällä teoria ja analyysi pelaamista. Ensimmäinen lukukausi opetussuunnitelma on sama riippumatta erikoistuminen haluat, ja toisella puoliskolla erikoistuminen alkaa.
Kun valmistut kuin pelisuunnittelija, voit kyetä keksiä ideoita ja käsikirjoituksia, suunnittelua koskevat säännöt ja kehittää käyttöliittymiä erityyppisten pelejä. Lisäksi teoreettinen ja järjestelmällinen perusta, voit saada vankka käytännön kokemus projektinhallinnan. Opit tehdä analyysejä ja käyttäjä testit kehittää pelejä, jotka täyttävät käyttäjien vaatimukset ja tarpeet, ja voit muuttaa ideasi täysimittaiseksi, toimivia tuotteita.
Jos valitset teoreettinen ja analyyttinen erikoistuminen joudut käsityksen pelin tuotantoon ja vaikutuksesta pelejä kuin kulttuuriesineiden yhteiskuntaan ja ihmisten. Voit muuttaa oman teoreettisen tiedon konkreettisiksi tavoitteita teollisuudessa. Tämä kirjaa pelin analysointi on teoreettisesti perusteltu radalla, joka vaatii suurta analyyttinen taitoa.


Game Technology
Onko sinulla ohjelmointi kokemusta ja haluat liittyä luomaan peliin tulevaisuuden tekniikoita? Game Technology rata tarjoaa sinulle vankka teoreettinen tausta ja käytännön kokemusta ohjelmoinnista ja peli tekniikoita.


Uramahdollisuuksia
Osaaminen olet hankkinut aikana MSc Games avulla voit etsiä kansainvälinen ura pelialalla. Päätyttyä oman Masters koulutus sinulla on saavutettu pätevyys, joiden avulla voit työskennellä koko laajan kirjon toimialan sisällä. Esimerkiksi:

 • Projektipäällikkö
 • Taso suunnittelija
 • Pelin ohjaaja
 • QA-manager

Profiili on myös kohdennettua soveltuu monenlaisia ​​työpaikkoja ohjelmistotalojen, konsultti- ja julkisten laitosten sekä yrittäjyyteen.


Pääsyvaatimukset
Voit hakea ottamista IT yliopiston diplomi-ohjelman sinun on oltava:

 • Yliopisto tai ammattilainen kandidaatin tutkinto tai vastaava tutkinto.
 • Jos sovellettavat akateemiset radan Game Technology, koulutustausta on tietojenkäsittelyopin tai vastaavaa.
 • Englanti vastaa Tanskan B-tason


Lukukausimaksut
EU / ETA-maiden kansalaiset eivät ole maksaa mitään lukukausimaksuja (mukaan lukien kansalaiset Pohjoismaat). Kuin EU / ETA kansalaiset maksamaan lukukausimaksuja.


Apurahat
IT University of Copenhagen tarjoaa valtion apurahoja kolme tai neljä poikkeuksellisen lahjakas maisteri hakijoiden (full-tutkinto-opiskelijat) EU: n ulkopuolelta ja ETA vuosittain. Stipendejä tarjotaan hakijoille, jotka saavutetaan parhaat pisteet kriteerien mukaisesti meidän maahanpääsyä koskevat säännöt. Tila stipendejä koostuvat ilmaisen opetuksen ja osittain kattaa sekä elinkustannukset. Kantajat eivät voi hakea apurahoja. IT Yliopisto luokittelee myönsi MSc opiskelijoita stipendejä ja tiedottaa opiskelijoille valittu apurahoja päivätyssä kirjeessä maahanpääsyä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Filosofian maisteri pelisuunnittelussa
  • Washington, Yhdysvallat
 • Master of Social Sciences in Game Studies
  • Tampere, Suomi
 • Pelikehityksen maisteri
  • Norrmalm, Ruotsi